Ποδήλατο

Reaction score
23.975
οι εν πήγα ακόμα.
βασικά είναι να με μετρήσει ο γιώργης πρώτα να με πει τι πλαίσιο θέλω , να με πείσει να γράφει πιναρέλλο πάνω έστω και στα καντονέζικα και με΄τα να ψωνίσω μέχρι τότε με αφήνει να ψάχνω απο δω και απο κεί.
αυτό που με είπες παίρνει 28 άρι λάστιχο σωστά;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.868
Βρε χαζούλη ο δρόμο σου είναι, ρίχτου μια ματιά, ναι παίρνει το ran 28 λάστιχο, έχει βιδωτή μεσαία τριβή και σε σχέση με αυτό που έχς είναι φουλ επίθεση η γεωμετρία.

Edit.
Ψέματα δεν έχει BB μεσαία τριβή, τώρα το κοιτούσα.

Last edited:

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.232
βασικά είναι να με μετρήσει ο γιώργης πρώτα να με πει τι πλαίσιο θέλω
Ποιος είναι ο Γιώργης ο μετρητής μπας και πάω κι εγώ κάποια στιγμή;

Reaction score
23.975
Ααα δεν γίνονται αυτά που λες, είναι μόνο για αθλητές του ιστορικού γυμναστικού ομίλου Λαμίας Αθανάσιος Διάκος με το όνομα.
Η ομάδα διαθέτει υποστήριξη , τεχνική και ψυχολογική

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.868
Έχω ψηθεί, ως μια εναλλακτική εφαρμογή στο μπράτσο. Ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες που στις πολύωρες προπονήσεις η ζώνη μέσης είναι κάπως ενοχλητική. Για πείτε τη γνώμη σας.

Reaction score
23.975
Και εγώ το έχω σκεφτεί αλλά η συγκεκριμένη είναι optical, άρα έχει αισθητήρα παραπλήσιο με του ρολογιού.
Αν έχεις καλό αισθητήρα στο ρολόι δεν ξέρω τι επιπλέον σου προσφέρει αυτή λόγω θέσης.
Νομίζω ο @Tidal έχει μια παρόμοια.
Η αλήθεια ειναι ότι έχω να βάλω ζώνη που καιρό, κάνω broadcast το hrm από το 955 στο 530.
Επίσης πλέον δεν έχω 530 γιατί μάλλον δεν σώζεται με τρόπο που να αξίζει να γίνει.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.868
Το ρολόι δεν το δλέυω ντίπ στη κούρσα, σπάνια το δλέυω στο mtb ως hr, και πάλι όμως δεν βολεύει τη ώρα της άσκησης γιατί οι ενδείξεις είναι πολύ μικρές και η θκιάμ πρεσβυωπία έχει αυξηθεί...
Λίγο που ασχολήθκα με το verity sense λέει ότι μετράει σωστά για οπτικό αισθητήρα.
Που ξέρω... Θα το ψάξω λίγο ακόμα γιατί είναι και πολλές οι παράδες που ζητάει

Reaction score
23.975
Broadcast ρε, μιλάει με το γαρμιν λαού ο βλέπει σαν αισθητήρα, δεν κοιτάς ρολόι ντιπ, στο 530 τα βλέπεις

Reaction score
23.975
Το θκομ στέλνει
Πας hr ,πατάς πάνω δεξί κουμπί σε ανοίγει μενού που λέει settings και broadcast, πατάς το δεύτερο σου ανοίγει οθόνη hr σε θέση off ξαναπατας δεξί κουμπί γίνεται on , το βρίσκεις σαν hrm στο 530 και τέλος
Και το θκος

Reaction score
16.933
Συγγνώμη, μπορεί το ρολόι να στείλει ένδειξη στο 530?
Αυτό κάνω και εγώ τις περισσότερες φορές (βάζω και τη ζώνη, αλλά πιο σπάνια) κάνω broadcast τους καρδιακούς παλμούς από το Core στο Edge 530.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.868
και δεν μιλατε τοσο καιρο οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα, κριμα και σας ειχα συμπαθήσει :lolsign:
γλίτωσα 100 ευρά :biggrin:

Reaction score
23.975
Μα το χουμε πει πολύ καιρό, αλλά στο είπα στα ηγγλεζκα μάλλον και δεν το πιασες.
Να άμα ζούσε ο Ανδρέας τώρα που το μιλούσε το ηνγγλεζικο καλά θα με καταλάβαινες αλλά με τον Ανδρουλάκη που να κάνουμε δλια

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.868
Ναι ενώ τώρα που τα είπες ελληνικά νομίζεις κατάλαβα, προσπαθώ εδώ και ώρα και δεν έχω βγάλει άκρη, ή είμαι ντίπ μπούφος ή λείπει η λειτουργία αυτή απ το ρολόγιμ. Ακολουθώ τον οδηγό κατά γράμμα αλλά κάτι δεν πάει καλά...

Edit.

Είμαι πολύ γάτα, το βρήκα!
Γύρισα το μενού στα αγγλικά γιατί στα ελληνικά που το είχα δεν καταλάβαινα τι με λέει.

Last edited:

Reaction score
16.933
και δεν μιλατε τοσο καιρο οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα, κριμα και σας ειχα συμπαθήσει :lolsign:
γλίτωσα 100 ευρά :biggrin:
Εγώ το έχω πει σχεδόν δύο χρόνια τώρα, ότι ένας από τους λόγους (κι ο κυριότερος) που πήρα το Core είναι η δυνατότητα να κάνει εκπομπή τους καρδιακούς παλμούς... αλλά δεν με προσέχεις... Την άλλη φορά θα βάλω στην πρόταση και τις λέξεις "ΠΑΣΟΚ", "Ανδρουλάκης" (στην τύχη, όπως κάτσουν) για να είμαι σίγουρος ότι θα το δεις το μήνυμα! :roflmao: :party:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.167
Members
38.298
Νεότερο μέλος
kostas-rj