Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.867
Είναι απλό, έχω επιλεκτική μνήμη και συνήθως κρατάω τα πολύ σημαντικά, σίγουρα θα το διάβασα αλλά δεν θα με ενδιέφερε τότε οπότε το άφησα να φύγει.
Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που έφτασα στη ηλικία που είμαι και δεν έχω ούτε μια άσπρη τρίχα στη κεφαλή :biggrin:

Reaction score
16.926
Νωρίς είναι ακόμα, σε 5-10 χρόνια τα ξαναλέμε! Και εγώ στην ίδια ηλικία είχα μαύρα... τώρα είναι γκρι προς λευκά! :roflmao: :geek: :party:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.867
Ο κρόκος είναι στη ίδια ηλικία με μένα και έχει ασπρισει το μανάριμ. Και ξέρς τι λένε, άσπρο μαλλί στη κεφαλή, κακά μαντάτα στο πουλί :lolsign:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.752
Άντε, για να ανοίγουν οι τηλεοράσεις σιγά σιγά...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.867
Το δοκίμασα σήμερα, πολύ πολύ καλό, σχεδόν το ξεχνάς ότι το έχεις πάνω σου. Χωράει όλα τα απαραίτητα και πολλά περισσότερα ακόμα, στα πολύ θετικά ή εργονομία και η πλάτη που έχει κενό και δεν γίνεσαι λάσπη από το ιδρώτα.
Είναι σε προσφορά στο Bike 24 για όποιον ενδιαφέρεται
IMG_20230701_183239.jpg

IMG_20230701_183617.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.867
αν σε ψήνει ως ιδεα εχει πολυ πραμα, ριξε μια ματια, ισως βρεις κατι που να βολευει και στη κουρσα.

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Έχω ψηθεί, ως μια εναλλακτική εφαρμογή στο μπράτσο. Ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες που στις πολύωρες προπονήσεις η ζώνη μέσης είναι κάπως ενοχλητική. Για πείτε τη γνώμη σας.
Ωραίο φαινετε. Έχω την απορία όμως για το ρολόι, έως τώρα το δικό μας όποτε το έχω δοκιμάσει έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Σε ενοχλεί στο σφίξιμο μετά από κάποια ώρα και θες κάτι άλλο ή άλλος είναι ο λόγος και να παίξουμε λίγο σαν αγορακια που είμαστε?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.867
Δεν είναι που δεν το ήξερα, ο κρόκος δεν μου το είπε ποτέ, εγώ πάλι δεν μπλέκω με manual και τέτοια πράματα, δεν είχα ιδέα ότι το ρολόι στέλνει το hr στο 530, είχα τη εντύπωση πως δέχεται μαναχά από άλλους αισθητήρες. Το δοκίμασα ωστόσο και δλέυει άψογα, δεν παρατήρησα ιδιαίτερη απόκλιση σε σχέση με τη ζώνη μέσης. Άρα κομπλέ!!

Reaction score
23.964
Στο ποδήλατο που το κουλαδι μένει ακίνητο , αυτή η γενιά αισθητήρων γράφει αρκετά ως πολύ καλά.
Εμένα το 955 που είναι επόμενη γενιά μου δημιουργεί αμφιβολία μόνο στη θάλασσα, εκεί πιστεύω ότι ο οπτικός μπορεί να διαβάζει λιγότερο αλλά δεν έχω τρόπο να το διακριβώσω γιατί δεν έχω (και δεν θα πάρω) 3αθλητικη ζώνη.

Reaction score
2.003
Έχω ψηθεί, ως μια εναλλακτική εφαρμογή στο μπράτσο. Ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες που στις πολύωρες προπονήσεις η ζώνη μέσης είναι κάπως ενοχλητική. Για πείτε τη γνώμη σας.
Αυτην έχω εγώ. Χάνει περίπου ένα-δύο δευτερόλεπτα, σε απότομες αλλαγές/ interval training, σε σχέση με αυτή που εφαρμόζει στο στήθος αλλά εμένα με καλύπτει απόλυτα μιας και δεν τις αντέχω τις άλλές. Εκτός απότομων αλλαγών έχει εξαιρετική ακρίβεια.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.668
Ο Μίλτος Γιαννούτσος που κέρδισε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην ατομική χρονομέτρηση με 47' 22", δημοσίευσε τα στοιχεία της επίδοσής του. Για τα 65 κιλά του 24χρονου είναι άκρως εντυπωσιακά. Καλύτερη μέση ωριαία όλων των εποχών (50+).

FB_IMG_1688465580651.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.867
Αυτην έχω εγώ. Χάνει περίπου ένα-δύο δευτερόλεπτα, σε απότομες αλλαγές/ interval training, σε σχέση με αυτή που εφαρμόζει στο στήθος αλλά εμένα με καλύπτει απόλυτα μιας και δεν τις αντέχω τις άλλές. Εκτός απότομων αλλαγών έχει εξαιρετική ακρίβεια.
Για τους ίδιους λόγους ήθελα να στραφώ σε αυτή τη επιλογή, εντέλει με τη βοήθεια που είχα από τα παιδιά της γειτονιάς κάνω τη ίδια δλειά με τον οπτικό αισθητήρα του ρολογιού. Όλα καλά!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj