Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.782
Ο Μίλτος Γιαννούτσος που κέρδισε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην ατομική χρονομέτρηση με 47' 22", δημοσίευσε τα στοιχεία της επίδοσής του. Για τα 65 κιλά του 24χρονου είναι άκρως εντυπωσιακά. Καλύτερη μέση ωριαία όλων των εποχών (50+).

View attachment 297855
Οι τρεις απότομες "πτώσεις" στο πρώτο γράφημα (Power), γνωρίζεις πού μπορεί να οφείλονται;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.105
Σε κατηφόρα οφείλεται, φαίνεται ξεκάθαρα από το γράφημα με τα υψομετρικά

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.248
Τα ΕΤΑΠ που καταλήγουν σε σπριντ είναι στην πλειονότητά τους βαρετά μέχρι τα τελευταία 10 χιλιόμετρα. Πολύ περισσότερο όταν ακολουθούν δύσκολα ΕΤΑΠ με ανηφόρες.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.248
Βλέπω τους επαγγελματικούς αγώνες με αγγλική αναμετάδοση. Σήμερα είπα να δω τι έχει αλλάξει στην ελληνική...

Ο Ανδρέας Τριανταφύλλου συνεχίζει ακάθεκτος. :roflmao:

"Με νύχια και με δόντια!" , "Αν είναι δυνατόν!" , "Απίστευτο!" , "Δίνει ό,τι έχει και δεν έχει!" κ.α.

Γνώση ελληνικής γλώσσας στο επίπεδο της αγγλικής του Τσίπρα.

Reaction score
4.587
Θα μας πεις εσύ, τώρα που θα τα δοκιμάσεις! :roflmao:
Για μένα όλα τα υλικά αγαθά κρίνονται με βάση την τιμή τους. Τα βρήκα σε πολύ χαμηλή τιμή, ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα και στα χαρτιά δε φαίνεται να υστερούν κάπου (made in japan, διάφορες βαρύγδουπες τεχνολογίες και κατασκευαστικές πατέντες κτλ).
Γιατί όχι conti grand prix 5000, τα έχς δοκιμάσει?
Διότι 30€ αντί 70€.

Reaction score
17.248
Την εταιρεία την γνωρίζω, από τις διάφορες αναφορές σε reviews και συγκριτικά, αλλά δεν έχω πάρει ποτέ ελαστικό της. Ενδιαφέροντα τα έβλεπα, αλλά δεν δοκίμασα ποτέ...

Reaction score
4.587
Κι εγώ μελέτησα λίγο πριν αγοράσω, Δε βρήκα κάπου αρνητικά σχόλια αλλά δεν είναι και η μάρκα που "κυκλοφορεί" στην ευρώπη. Το βασικό όπως είπα ήταν πως βρήκα αυτό ακριβώς που ήθελα, 32αρι tubeless με gravel προσανατολισμό, σε τιμή χαμηλή.

Θα τα δοκιμάσω και θα είναι τα καλύτερα και θα σας πω να πάρετε όλοι τέτοια χεχε!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.105
Ούτε εγώ τη έχω δοκιμάσει τη panaracer , τα ξέρω φυσικά αλλά πάω στα σίγουρα. Από τότε που βγήκε το 5000 δεν έχω ασχοληθεί με άλλα ελαστικά

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.105
Σώτο τα pirelli scorpion εντέλει στο mtb τα έφαγα, ειδικά το πίσω του έφυγαν όλα τα τακούνια. Έβαλα continental Race King protection 2.2.
Τσουλάνε λίγο καλύτερα από τα scorpion, σφραγίζουν καλύτερα με το ζουμί και έχουν λιγότερες απώλειες αέρα σε σχέση με τα scorpion.
Ένα αρνητικό που βρίσκω είναι η πρόσφυση υπό κλίση σε χώμα και άσφαλτο.

Reaction score
17.248
Εγώ για την ώρα, πάνω από χρόνο, έχω βολευτεί με τα pirelli (δύο τύπους, και επίσης και στο MTB άσχετα ότι έχω τα gravel της Tufo τώρα) σε σύγκριση με το πόσο με δυσκόλευαν τα continental στην τοποθέτηση ή και αφαίρεση, η μέρα με τη νύχτα.
Σώτο τα pirelli scorpion εντέλει στο mtb τα έφαγα, ειδικά το πίσω του έφυγαν όλα τα τακούνια. Έβαλα continental Race King protection 2.2.
Τσουλάνε λίγο καλύτερα από τα scorpion, σφραγίζουν καλύτερα με το ζουμί και έχουν λιγότερες απώλειες αέρα σε σχέση με τα scorpion.
Ένα αρνητικό που βρίσκω είναι η πρόσφυση υπό κλίση σε χώμα και άσφαλτο.
Εμένα τα pirelli είναι ακόμα φρέσκα, λίγο τα χρησιμοποίησα σχετικά, αφού έβαλα τα Tufo, οπότε είναι σχεδόν της "κούτας" που λένε.

Άσχετο με τα λάστιχα, τώρα ψάχνω να βάλω κανένα inline seatpost (ή ακόμα και με θετικό offset) στο MTB! Βάζοντας τη σέλα τελείως μπροστά στο road, έχω δει μεγάλη διαφορά στο πεταλάρισμα τις τελευταίες ημέρες. Κάτι αντίστοιχο θέλω και στο MTB, αλλά η σέλα ειναι ήδη αρκετά μπροστά, οπότε χρειάζομαι seatpost χωρίς offset.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.256
Members
38.296
Νεότερο μέλος
Alexis P