Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
19.763
στα στριμινγκ υπηρεσίες (που πάλι όχι σε αυτές αλλά θέλουν να ευχαριστήσουν τα labels).
Δεν κερδίζουν θέλω να πω κάτι άμεσα οι steraming services αλλά θέλουν να ευχαριστήσουν τα labels καθώς νομίζω πόσο ; >85 % παίζουν περιεχόμενο δικό τους. Εκτός έαν ήδη ή στο μέλλον (και δεν μας το λένε τελευταίοι θα το μάθουμε και θα λέμε ΑΑΑ σαν χάνοι μετά χα χα) αγοράσουν τα labels τις stremaing services ή κάνουν δικές τους. Δεν την ξέρω καθόλου την αγορά, έτσι απο εμπειρία γενική μιλάω. εσείς έπρεπε να μου τα λέτε αυτά .... γέρος άνθρωπος χα χα.

Γενικά απο την ιστορία της δημιουργίας τους (ιδεολογικά καθαρά μιλάμε) εάν το εξετάσεις οι streaming services δεν πηγαίνανε ποτέ για το κέρδος. Η διάρθρωσή τους σαν εταιρίες δεν είναι coorporate. Στο DNA τους ήταν πάντα απο την αρχή αλλά ακόμη και τώρα η δωρεάν διάθεση και βγάζουν απο τις διαφημίσεις ψίχουλα (; δεν ξέρω κάτι σαν τα forum) ... και να χρεοκοπήσουν ή να πάψουν να υπάρχουν αύριο δεν τους νοιάζει, δεν έχουν executives τέτοιου στύλ.

Last edited:

Reaction score
19.763
Και γω σε αγαπάω :biggrin:
χα χα χα

Κοίτα αρκετά "τσακωθήκαμε" μεταξύ μας. Τώρα θα ενωθούμε όπως παλιά και θα πειράξουμε τον @Bhutia 😍 να του ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε με τον Toole τόσο και θέλουμε ηχεια με όχι μόνο καλό directivity στα ηχεία μας σε οικιακούς χώρους .... αλλά να είναι και στενό. Στενό και καλό αλλιώς ντίπ ... μισές δουλειές. Θέλουμe και μεγάλο RT ... αντίθετα δηλαδή με όλα όσα λένε στο youtube και όλοι. Αυτό είναι πάνκ attitude φίλε μου. 😀 Τις ανακλάσεις θα τις πάρουμε δηλαδή απο το υπόλοιπο δωμάτιο και όχι απο μεγάλη διασπορά (ή απο πλάγια) και μας χαλάει το imaging για το οποίο ο Τούλ δεν λέει τίποτε το κάνει γαργάρα. Θα περάσουμε καλά , θα μας κρεμάσει χα χα ... αλλά θα μάθουμε πράγματα γιατί ο Bhutia είναι πολύ καλός και μας εξηγάει και μας σέβεται κιόλας όσο μπορεί. χα χα

Last edited:

Reaction score
9.042
Τώρα θα ενωθούμε όπως παλιά και θα πειράξουμε τον @Bhutia 😍 να του ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε με τον Toole τόσο και θέλουμε όχι μόνο καλό directivity στα ηχεία μας σε οικιακούς χώρους .... αλλά να είναι και στενό. Στενό και καλό αλλιώς ντίπ ... μισές δουλειές. Θέλουμe και μεγάλο RT ... αντίθετα δηλαδή με όλα όσα λένε στο youtube και όλοι
Θα σου πει ότι η απόκτηση ηχειων με τέλειο Directivity και ιδανικό Rt60 δεν σε απαλλάσσει απ την προσθήκη σαμπς. :biggrin:

Reaction score
19.763
Θα σου πει ότι η απόκτηση ηχειων με τέλειο Directivity και ιδανικό Rt60 δεν σε απαλλάσσει απ την προσθήκη σαμπς. :biggrin:
Ασε του ετοιμάζω χουνέρι για αυτό. Προσεχώς. Δεν λέω πιο πολλά. Στο νήμα του για το αντιρρήσεις για χρήση σάμπ. Και απότομα θα του τα γράψω για να μην προλάβει να προετοιμαστεί. 😀 Για αυτό δεν δίνω pointers τώρα εδώ. Θα είναι η πιο καλή αντίρρηση - επιφύλαξη που έχεις ακούσει και δεν την έχει ακούσει κανένας στο ιντερνετ, μόνο λίγοι και γνώστες. Να βρω μόνο τον καιρό να το "δέσω" καλά και να το παρουσιάσω καλά. Θα του βγάλω τις μετρήσεις του όλες λάθος😀 και θα του αποδείξω ότι και για αυτό ακόμη σε οικιακό περιβάλλον θέλει να έχει ένα reference να το κρίνει με το αυτί για σιγουριά. Stay tuned. Του αρέσουν οι προκλήσεις και ιδίως εάν έχουν κάποιο ορθο περιεχόμενο. Είναι νορμάλ επιστήμονας δηλαδή, που ξέρει την αξία της αμφισβήτησης και πως προχωράει η γνώση και όχι απο την απολυτότητα. Όχι τόσο όσο εγώ βέβαια αλλά ... καλός είναι, καλός. Θα περνούσαμε τέλεια αλλά εγώ είμαι και άσχετος και βαριέμαι και να διαβάσω χα χα. Αλλιώς θα του έκανα κάτι ερωτήσεις μούρλια. 😀
και ιδανικό Rt60
Ο Bhutia (και ο Τούλ) και όλος ο κόσμος απαιτούν μικρό RT. Εγώ μιλάω για μεγάλο RT.

Reaction score
19.763
Τον περιμένω να γυρίσει. χα χα . Διακοπές είναι μάλλον. Να μην του τις χαλάσω με το να έχει να απαντάει. Καλά να περνάει ο άνθρωπος. Να κάνει και μια βουτιά για εμάς. :) Θα τα ξέρει ο Bhutia, όλα τα ξέρει. Αλλά μπορεί και όχι γιατί είναι μεγάλη "μαχαιριά" κατευθείαν απο το pro audio και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Reaction score
4.166
Σύντροφε thva εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου :biggrin:
Η χρήση sub είναι απαραίτητη στις περισσότερες περίπτώσεις.
Εφοδιάσου με πολλά επιχειρήματα πριν "αντιμετωπίσεις" τον guru :newrussian:

Reaction score
19.763
Θέλουμε όμως δυνατά επιχειρήματα γιατί αν είναι σαν τα επιχειρήματα για την στέρεο μίξη καήκαμε :p :roflmao:
Εσύ ότι και να πούμε , έαν δεν είμαστε star απο αυτούς που βάζεις .... τα βγάζεις όλα για τα σκουπίδια. χα χα
Σύντροφε thva εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου :biggrin:
Η χρήση sub είναι απαραίτητη στις περισσότερες περίπτώσεις.
Εφοδιάσου με πολλά επιχειρήματα πριν "αντιμετωπίσεις" τον guru :newrussian:
Ξέρω, ξέρω ... έχω φροντίσει.

Είναι μεγάλη τρίπλα αυτό που θα του κάνω. Δεν είναι ότι δεν χρειάζεται σάμπ ... είναι ότι με τις μεθόδους και μετρητικά που χρησιμοποιεί ... νομίζει ότι έχει φλάτ ... δεν έχει.... χρειάζεται reference όπως κάνουν στις μίξεις (άρα αυτί). 😀

Υ.Γ. : Το διαφημίζω και λίγο όπως η Tar χα χα για να του κινήσω λίγο το ενδιαφέρον. Τι να κάνω ; Είναι λίγο σαν τις γάτες ο φίλος μου ο Bhutia. Έχει πάρει κάποια απο τα χαρακτηριστικά τους τόσο που τις αγαπάει. (καλά κάνει) χα χα.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.715
$500, ασύρματα, ευέλικτα. Όλο και καλύτερο γίνεται. 👍

Σε αυτό το στάδιο που έχουμε φτάσει η πιο εποικοδομητική συμβολή είναι τα gadget που μας γνωστοποιεί ο alexis ... Δεν βλέπω όμως έξοδο για sub και ανησυχώ κάπως για την αξία του συγκεκριμένου.
Εσύ ότι και να πούμε , έαν δεν είμαστε star απο αυτούς που βάζεις .... τα βγάζεις όλα για τα σκουπίδια. χα χα

Ξέρω, ξέρω ... έχω φροντίσει.

Είναι μεγάλη τρίπλα αυτό που θα του κάνω. Δεν είναι ότι δεν χρειάζεται σάμπ ... είναι ότι με τις μεθόδους και μετρητικά που χρησιμοποιεί ... νομίζει ότι έχει φλάτ ... δεν έχει.... χρειάζεται reference όπως κάνουν στις μίξεις (άρα αυτί). 😀

Υ.Γ. : Το διαφημίζω και λίγο όπως η Tar χα χα για να του κινήσω λίγο το ενδιαφέρον. Τι να κάνω ; Είναι λίγο σαν τις γάτες ο φίλος μου ο Bhutia. Έχει πάρει κάποια απο τα χαρακτηριστικά τους τόσο που τις αγαπάει. (καλά κάνει) χα χα.
Με τόσο ενδιαφέρον που έχει το νήμα μέχρι και οι γάτες αράζουν επ'αόριστον...
catnap.JPG

Αγαπημένε μας thva, σε περίπτωση που δεν το έχεις πιάσει, αξιοποιώ τα δεδομένα από λήψεις όχι για να είχα flat τις πρώτες οκτάβες αλλά για να επιτευχθεί μια αρεστή μη flat απόκριση με προβλέψιμες όμως παραμέτρους... :biggrin:

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.715
Στο σπίτι του κρεμασμένου (thva) μη μιλάς ρε μπουτχια για σχοινί (δεδομένα από λήψεις μικροφώνου)..
Έτσι αμετανόητοι όπως είμαστε όλοι καθένας στα δικά του ούτε για... οδοντόνημα δεν θα έκανε κανονικά να μιλάμε.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.316
Σε αυτό το στάδιο που έχουμε φτάσει η πιο εποικοδομητική συμβολή είναι τα gadget που μας γνωστοποιεί ο alexis ... Δεν βλέπω όμως έξοδο για sub και ανησυχώ κάπως για την αξία του συγκεκριμένου.
Ίσως να έχει κάτι σε ασύρματο με τα ασύρματα sub της Sony. Δεν το έχω ψάξει. Αλλά ακόμα και να μην είχε δεν τρέχει μία, καθώς το συγκεκριμένο προϊόν δεν απευθύνεται σε βλαμμένους. Πελάτες είναι όσοι δεν έχουν τίποτα ή έχουν ένα απλό ασύρματο ηχείο. Πιστεύω ότι για παιδικό δωμάτιο και κρεβατοκάμαρα ακόμα και για βλαμμένους είναι μια χαρά για όσα ζητάει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.675
Έτσι αμετανόητοι όπως είμαστε όλοι καθένας στα δικά του ούτε για... οδοντόνημα δεν θα έκανε κανονικά να μιλάμε.
Όχι καλέ μου, δεν είναι έτσι.

"Αμετανόητοι" είναι μόνον κάποιοι γέροντες ανεπίδεκτοι μάθησης, οι οποίοι εν έτει 2023, με τέτοια πρόοδο στο DSP και στην χρήσιμη ισοστάθμιση χώρου με ευρέως διαδεδομένα και διαθέσιμα πραγματικά πολύ εξελιγμένα σοφτγουερ, εν μέσω επέλασης των ιμερσιβ φορμάτ, παραμένουν δέσμιοι πρακτικών των σέβεντις, πραγματοποιώντας "μετρήσεις" μόνον με το "χρυσό τους το αφτί", το "my precious" ωσάν Γκόλεμ στον "Άρχοντα των Στέρεο", μια σειρά ταινιών που θα σας καταπλήξει, δείτε την, αυτήν και τον Σεφερλή. 😂😁😜🤪

Οι συνήθεις αυτοί ύποπτοι, φυσικά δεν πχιάνουν μικρόφωνο στα χέρια τους, διότι δεν "πιστεύουν" σε μετρήσεις, ούτε σε παραμορφώσεις, ούτε σε αποδεδειγμένα δεδομένα του όντιο (οδήγηση, απόκριση, στάθμες αναφοράς, Έκο το φλάτερινγκ κλπ), αλλά πιστεύουν πως ακόμα ανευρίσκονται "θησαυροί" στο "new" old stock προπολεμικών λυχνιών, που δε λένε να τελειώσουν να ησυχάσουμε...😂😁

Ε, τι να συζητήσουμε; Δεδομένα μετρήσεων και τρόπους εκμετάλλευσης αυτών; Άσε, δεν υπάρχει λόγος. Μόνον για χαβαλέ υπάρχει λόγος, για ένα αντικείμενο έτσι κι αλλιώς αμελητέας σημασίας. 😎

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.223
Το προορίζουν για εντελώς φορητό γκάτζετ ως φαίνεται.

Με τόσο ενδιαφέρον που έχει το νήμα
Σε μια προσπάθεια να δώσω, εν μέσω θερινής ραστώνης, ένα τοσοδά ενδιαφέρον στο νήμα, θα κάνω την σούπερ ντούπερ νιούμπικη ερώτηση του αιώνα, να σάς αφήσω όλους ξερούς.
:lolsign:
Αυτό το μέρσιβ πολυκάναλο πωστολέν, περνάει και με USB ή μόνο HDMI παίζει? :prankster: :o :help:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Όχι καλέ μου, δεν είναι έτσι.

"Αμετανόητοι" είναι μόνον κάποιοι γέροντες ανεπίδεκτοι μάθησης, οι οποίοι εν έτει 2023, με τέτοια πρόοδο στο DSP και στην χρήσιμη ισοστάθμιση χώρου με ευρέως διαδεδομένα και διαθέσιμα πραγματικά πολύ εξελιγμένα σοφτγουερ, εν μέσω επέλασης των ιμερσιβ φορμάτ, παραμένουν δέσμιοι πρακτικών των σέβεντις, πραγματοποιώντας "μετρήσεις" μόνον με το "χρυσό τους το αφτί", το "my precious" ωσάν Γκόλεμ στον "Άρχοντα των Στέρεο", μια σειρά ταινιών που θα σας καταπλήξει, δείτε την, αυτήν και τον Σεφερλή. 😂😁😜🤪

Οι συνήθεις αυτοί ύποπτοι, φυσικά δεν πχιάνουν μικρόφωνο στα χέρια τους, διότι δεν "πιστεύουν" σε μετρήσεις, ούτε σε παραμορφώσεις, ούτε σε αποδεδειγμένα δεδομένα του όντιο (οδήγηση, απόκριση, στάθμες αναφοράς, Έκο το φλάτερινγκ κλπ), αλλά πιστεύουν πως ακόμα ανευρίσκονται "θησαυροί" στο "new" old stock προπολεμικών λυχνιών, που δε λένε να τελειώσουν να ησυχάσουμε...😂😁

Ε, τι να συζητήσουμε; Δεδομένα μετρήσεων και τρόπους εκμετάλλευσης αυτών; Άσε, δεν υπάρχει λόγος. Μόνον για χαβαλέ υπάρχει λόγος, για ένα αντικείμενο έτσι κι αλλιώς αμελητέας σημασίας. 😎
Ε ψιτ, υπάρχουν και γέροι που δεν μετράνε λόγο βαρεμάρας, ή λόγο επιφανειακής επαφής με το χόμπι, ή απλά επειδή είναι οκ με λιγότερα.. :party:
Μην τα 'σοπεδώσουμ' ούλα..
Συνέχα ακάθεκτος όμως, μαζίσ' 8-)
Πήρα και καφέ..

Γειάσ' γκουρού με τσι γάτσ'

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.715
Το προορίζουν για εντελώς φορητό γκάτζετ ως φαίνεται.

Σε μια προσπάθεια να δώσω, εν μέσω θερινής ραστώνης, ένα τοσοδά ενδιαφέρον στο νήμα, θα κάνω την σούπερ ντούπερ νιούμπικη ερώτηση του αιώνα, να σάς αφήσω όλους ξερούς.
:lolsign:
Αυτό το μέρσιβ πολυκάναλο πωστολέν, περνάει και με USB ή μόνο HDMI παίζει? :prankster: :o :help:
Με το HDMI λειτουργεί συνήθως απρόσκοπτα - εκτός και αν υπάρχει κάποιο bug στις θύρες όπως είχε συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν σε μοντέλα AV ενισχυτικών - για πλήθος καναλιών ανώτερο του 7.1.

Ακόμα καλύτερα να είναι διασύνδεση e-ARC με την αντίστοιχη ειδική θύρα ώστε εκτός του συγχρονισμού ν'αποδικωποιείται απευθείας από τον επεξεργαστή όποιο πολυκαναλικό περιεχόμενο θα δεχόταν το ενσωματωμένο streamer λ.χ. από smart TV.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.223
Με το HDMI λειτουργεί συνήθως απρόσκοπτα - εκτός και αν υπάρχει κάποιο bug στις θύρες όπως είχε συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν σε μοντέλα AV ενισχυτικών - για πλήθος καναλιών ανώτερο του 7.1.

Ακόμα καλύτερα να είναι διασύνδεση e-ARC με την αντίστοιχη ειδική θύρα ώστε εκτός του συγχρονισμού ν'αποδικωποιείται απευθείας όποιο πολυκαναλικό περιεχόμενο θα δεχόταν το ενσωματωμένο streamer λ.χ. από smart TV.
Θνξ! USB, ETHERNET όχι?
Η απορίες μου αυτές είναι πολύ παλιές, μα "αναζωπυρώθηκαν", βλέποντας κάτι καινούργια στρίμερς (αλλά και ντακς) με HDMI. Θα γράψω λεπτομέρειες αργότερα, τώρα μαγειρεύω :laugh: δεν προλαβαίνω.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.715
Θνξ! USB, ETHERNET όχι?
Η απορίες μου αυτές είναι πολύ παλιές, μα "αναζωπυρώθηκαν", βλέποντας κάτι καινούργια στρίμερς (αλλά και ντακς) με HDMI. Θα γράψω λεπτομέρειες αργότερα, τώρα μαγειρεύω :laugh: δεν προλαβαίνω.
Γίνεται να εφαρμοστεί διασύνδεση HDMI μέσω Ethernet - εννοείται μέσα από κατάλληλους προσαρμογείς - ιδίως όταν είναι αναγκαία μεγάλα μήκη σε εμπλεκόμενα καλώδια.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293