Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.271
- καλά και κακά νέα ... Ναι είναι καλό βιβλίο , όμως τό ινστιτούτο μ έχει στοιχειώσει , οπότε το αφήνω για αργότερα ...
... ζω ακόμα την ατμόσφαιρα του ιστ.
- καλά και κακά νέα ... Ναι είναι καλό βιβλίο , όμως τό ινστιτούτο μ έχει στοιχειώσει , οπότε το αφήνω για αργότερα ...
Φιληθείτε ελεύθερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού! Ένα φιλί έχει τόσες πολλές αναγνώσεις και κρύβει μέσα του τόσες πολλές αναμνήσεις... Το πρώτο σου φιλί ήταν σίγουρα αμήχανο, πολλά επόμενα ήταν παθιασμένα. Κάποτε κάποιος ή κάποια σου έδωσε ένα τρομερά απογοητευτικό φιλί και κάποιος ένα συγκλονιστικό. Το φιλί είναι πολύ πιο ευεργετικό από ό,τι φαντάζεσαι, γι' αυτό κιόλας έχει ειδική μέρα για τον εορτασμό του Γιατί; |
|
|
Τελείωσα την ανάγνωση και των τεσσάρων τόμων. Διάβασα περισσότερες από 1000 σελίδες. Ήταν ενδιαφέρον ανάγνωσμα, για όσους ασχολούνται με τη metal μουσική (διότι η metal είναι μουσική κύριε @Abessalom! ), διότι "έριξε φως" σε μια γενικώς άγνωστη πτυχή των μουσικών κυκλοφοριών - αυτή της δημιουργικής διαδικασίας του εξώφυλλου, του οπισθόφυλλου και του συνολικού artwork που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε μουσικής κυκλοφορίας σε φυσικό μέσο.Συνεχίζω με το τετράτομο, συλλογικό έργο "...And justice for art". Μέχρι στιγμής, βρίσκω τον πρώτο τόμο εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Από τα πιο πάνω, ξεκίνησα το "Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του". Είμαι περίπου στη μέση, μέχρι στιγμής είναι ενδιαφέρον.
Έκανα δώρο το βιβλίο « Ο μοναχος που πουλησε τη Φεράρι του« πριν χρόνια σε κάποιον και το βράδυ στον ύπνο μου τον είδα να έχει μια δίκη του!Τελείωσα την ανάγνωση και των τεσσάρων τόμων. Διάβασα περισσότερες από 1000 σελίδες. Ήταν ενδιαφέρον ανάγνωσμα, για όσους ασχολούνται με τη metal μουσική (διότι η metal είναι μουσική κύριε @Abessalom! )….
Από τα πιο πάνω, ξεκίνησα το "Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του". Είμαι περίπου στη μέση, μέχρι στιγμής είναι ενδιαφέρον.
καφκα?τον είδα να έχει μια δίκη του!
Ο συνειρμός σου όμως ειναι τέλειος!καφκα?
- μόλις το τελείωσα , πραγματικά πολύ δυνατό και κοψοχολιαρικο ...