Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
19.753
Ξέρεις ότι αυτή επιθυμεί διακαώς τον αιφνίδιο θάνατό σου;
Μην προσπαθείς να μπεις ανάμεσα μας και να μου την κατηγορήσεις. Δεν με πειράζει, με έχει γεμίσει και νυχιές (απο αγάπη).

Reaction score
11.435
Για όσους δεν καταλαβαίνουν και αναρωτιούνται για ποιό λόγο φαίνεται ότι μπαίνω στο forum (εγώ ή και άλλοι) για να βγάλουν χολή:

Οι γάτες όπως και όλα τα ζώα (...) δεν έχουν έτοιμο inner structure capacity ώστε να ξεχωρίζουν την φωνή ή την μουσική ή την γλώσσα ή ακόμη και την αριθμητική.
Και μετά λέει:

Συμφωνώ απόλυτα, ναι βλακείες των επιστημόνων, αφού εγώ έχω παντρευτεί τη γάτα μου. Υπάρχει επικοινωνία.
Αυτό το μοτίβο, πάνω κάτω, υπάρχει σε όλα τα θέματα. Εμένα προσωπικά με ενοχλεί και όποτε το βλέπω και έχω όρεξη, θα επιτίθεμαι.
Φυσικά και μετά από ένα μήνυμα σαν το παραπάνω μου θα γράψει ότι αυτός τα ξέρει, αλλά κάνει ερωτήσεις "και καλά" για να σκεφτούμε εμείς και να καταλήξουμε σε συμπεράσματα.

λέγανε για ένα γάτο πονηρό, που φόραγε και παπιόν και βόλευε τα κορίτσια και γίνονταν καπνός.
Στο τέλος όμως, τον εκτέλεσαν...

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Αυτό το μοτίβο, πάνω κάτω, υπάρχει σε όλα τα θέματα. Εμένα προσωπικά με ενοχλεί και όποτε το βλέπω και έχω όρεξη, θα επιτίθεμαι.
Εγώ sorry δεν βγάζω νόημα από αυτό που λες..
Να σε ενοχλεί το τι γράφει ή ο τρόπος που γράφει κάποιος οκ.. (στο κάτω κάτω κάνε ενέργεια να μην βλέπεις τα γραφόμενα του, γίνεται νομίζω).
Να μπαίνεις σε διαδικασία ''επίθεσης'' όπως λες χωρίς να έχει αναφερθεί ο άλλος επί προσωπικού σε εσένα μου φαίνεται.. περίεργο. :idk:

Τι έχετε πάθει σήμερα καλέ? :o

Last edited:

Reaction score
19.753
Όπως θα ελεγε και ο Bhutia που έκανε εξάλλου και την επίκλιση των πνευμάτων για πολλοστή φορά παρόλη την κατηγορηματική άρνησή του παλαιότερα στην επισήμανση μου ότι διαβλέπω σαν Ερκιούλ Πουαρό που είμαι κάποιο pattern και επιπρόσθετα καθώς ένα απο τα χόμπι μου σαν καλλιτεχνική φύση και ψυχολογική ικανότητα ταύτισης προσωπικότητας που κατά καιρούς επιχειρώ (και όχι επιχαίρω) με άλλοτε επιτυχή αποτελέσματα και άλλοτε όχι, αλλά συνήθως επιτυχή κατά την γνώμη μου και ο οποίος διασκεδάζει διαβάζοντας υποτιθέμενες αντιπαραθέσεις που στο μυαλό του νομίζει ότι εγώ επιζητώ ή πληρώ κάτι στο να ανταπικρίνομαι σε αυτές :

"Γάτες στα κάγκελα" γίναμε.

Last edited:

Reaction score
11.435
Εγώ sorry δεν βγάζω νόημα από αυτό που λες..
Να σε ενοχλεί το τι γράφει ή ο τρόπος που γράφει κάποιος οκ.. (στο κάτω κάτω κάνε ενέργεια να μην βλέπεις τα γραφόμενα του, γίνεται νομίζω).
Να μπαίνεις σε διαδικασία ''επίθεσης'' όπως λες χωρίς να έχει αναφερθεί ο άλλος επί προσωπικού σε εσένα μου φαίνεται.. περίεργο. :idk:

Τι έχετε πάθει σήμερα καλέ? :o
Όχι επίθεση επί προσωπικού, πιο πολύ ενέργεια για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να μη μείνει η εντύπωση της εσφαλμένης ιδέας.

Reaction score
19.753
Προτείνω την δημόσια εκτέλεση του μέλους thva καθώς είναι υπεύθυνος για όλα τα δεινά του κόσμου (συμπεριλαμβανομένων και των του forum δεινών). Σαν ένας νέος Σωκράτης θα δικαστεί για διαφθορά συνειδήσεων και θα πιεί το κώνειο μόνος του. ¨Εχω βέβαια μια εντύπωση ότι αυτό δεν θα είναι αρκετό. Σκληρότερα μέτρα πρέπει να ληφθούν απο αυτά δια το άτομον του.

Στα άλλα ερωτήματα που έθεσα σαν προβληματισμό, πέρα απο το σημαντικό περί γατιών που αναλύθηκε και απεδείχθη εσφαλμένο, τι λές Bhutia υπάρχει κάποιο merritt ή έχουν κάποια αξία να απασχολήσουν μια πιθανή απάντηση ή έστω προβληματισμό ; ή όχι ; (μην μου απαντήσεις να ρωτήσω την γάτα μου, θα τσατιστώ χα χα).

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Όχι επίθεση επί προσωπικού, πιο πολύ ενέργεια για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να μη μείνει η εντύπωση της εσφαλμένης ιδέας.
Πέτρο, αν επαναλαμβανόμενα δεν ανέχεσαι κάποιον (ανθρώπινο, συμβαίνει) το πιο λογικό και απλό είναι να κάνεις ένα ''ignore''
Γι' αυτό υπάρχει..
Τα υπόλοιπα είναι για να έχουμε να λέμε..
Δεν έχω κάνει ποτέ ''ignore'' σε κανέναν γιατί απλά δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει τα ασόβαρα σοβαρά.. (εκτός κι αν γουστάρω τα kinky stuff :biggrin:)
Αν συνέβαινε, δεν θα καθόμουν να συγχίζομαι ή να επιτίθεμαι..
Τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι γι΄αυτό και μου έκανε εντύπωση αυτό που είπες..

Τώρα τι να πω, ο κάθε ένας... με τον τρόπο του. :idk:

Ειρήνη στον πλανήτη, έξω οι βάσεις του θανάτου, θάνατος στο δικάναλο σετάπ, κλπ, κλπ..

:party:

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.714
Δεν θυμάμαι πόσες σελίδες πίσω το είχα γράψει :p
Για μουσική ειδικά. Αν είναι να κάνει κανείς εκπτώσεις καλύτερα να κόψει τα πίσω κανάλια ύψους, όχι μόνον για ατμός
Μην ανησυχείς, μπορώ να θυμηθώ ο ίδιος δια λογαριασμό δικό σου... :sneaky:
(Για το ανωτέρω ειδικά είχα ήδη σχολιάσει όπως φαίνεται κατά την αλληλουχία αναρτήσεων...)
Μπορώ να προσθέσω επίσης ότι η προβλεπόμενη σύσταση phantom καναλιών συνεπάγεται εκτεταμένη πρόσθετη επεξεργασία αλλά και ανακλαστικές επιφάνειες ως προς τη διευθέτηση των ηχείων σε δεδομένο χώρο. Αυτοί οι παράγοντες σε συνδυασμό με τις τυπικές επιδόσεις σε προσιτούς AV επεξεργαστές αναμένεται να μειώνουν τη φυσικότητα στο ακρόαμα.

Κι εδώ η πιο πρόσφατη καταχώρηση από τον EAR:

Με αφορμή την τελευταία είχα τότε πει ότι προτιμότερο το 5.1 ν'αναβαθμίζεται σε 5.1.4 αντί 7.1 .Τώρα με πρόσφατα αποκτηθείσα προσωπική εμπειρία συμπληρώνω ότι με ισοδύναμο πλήθος καναλιών θα ήταν προτιμότερη η αναβάθμιση σε 5.1.2 αντί του 7.1
¨Εχω βέβαια μια εντύπωση ότι αυτό δεν θα είναι αρκετό. Σκληρότερα μέτρα πρέπει να ληφθούν απο αυτά δια το άτομον του.

Στα άλλα ερωτήματα που έθεσα σαν προβληματισμό, πέρα απο το σημαντικό περί γατιών που αναλύθηκε και απεδείχθη εσφαλμένο, τι λές Bhutia υπάρχει κάποιο merritt ή έχουν κάποια αξία να απασχολήσουν μια πιθανή απάντηση ή έστω προβληματισμό ; ή όχι ; (μην μου απαντήσεις να ρωτήσω την γάτα μου, θα τσατιστώ χα χα).

Λέω να ρωτούσα δικές μου γάτες αλλά δεν θα λάμβανα απάντηση τόσο σύντομα. :roflmao:

Last edited:

Reaction score
19.753
Μην ανησυχείς, μπορώ να θυμηθώ ο ίδιος δια λογαριασμό δικό σου... :sneaky:
(Για το ανωτέρω ειδικά είχα ήδη σχολιάσει όπως φαίνεται κατά την αλληλουχία αναρτήσεων...)
Μπορώ να προσθέσω επίσης ότι η προβλεπόμενη σύσταση phantom καναλιών συνεπάγεται εκτεταμένη πρόσθετη επεξεργασία αλλά και ανακλαστικές επιφάνειες ως προς τη διευθέτηση των ηχείων σε δεδομένο χώρο. Αυτοί οι παράγοντες σε συνδυασμό με τις τυπικές επιδόσεις σε προσιτούς AV επεξεργαστές αναμένεται να μειώνουν τη φυσικότητα στο ακρόαμα.

Κι εδώ η πιο πρόσφατη καταχώρηση από τον EAR:

Με αφορμή την τελευταία είχα τότε πει ότι προτιμότερο το 5.1 ν'αναβαθμίζεται σε 5.1.4 αντί 7.1 .Τώρα με πρόσφατα αποκτηθείσα προσωπική εμπειρία συμπληρώνω ότι με ισοδύναμο πλήθος καναλιών θα ήταν προτιμότερη η αναβάθμιση σε 5.1.2 αντί του 7.1

Λέω να ρωτούσα δικές μου γάτες αλλά δεν θα λάμβανα απάντηση τόσο σύντομα. :roflmao:
Οι Άγγλοι είναι γνωστοί για τις βαρβαρότητες τους. Από τότε αλλά μέχρι και λίγο πρίν εγκαταλείψουν τις αποικίες τους με τα γεγονότα της Ινδίας αλλά ακόμη και με το τι κάνανε στην Ιρλανδία. Μας κάνουν και μάθημα εμάς με κάτι εργασίες τους κιόλας για μερικά σουβλισματάκια που κάναμε κατά την απελευθέρωση του ΄21 που και τα μάθαμε απο τους Τούρκους αλλά και ήμασταν 400 χρόνια σκλαβωμένοι και είχαμε και τα δίκια μας.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.645
θα ήταν προτιμότερη η αναβάθμιση σε 5.1.2 αντί του 7.1
Ε, ναι, φυσικό και επόμενο είναι αυτό.

Διότι στο 5.1.2 έχεις μια ολόκληρη διάσταση παραπάνω, και μία ολόκληρη διάσταση (αυτή του ύψους) κερδαει από τα αποδυτήρια.

Το άλλο, από 5 στα 7 εδάφους, έχεις βελτίωση κατά ~30% της μιας διάστασης.

(2 ηχεία στα 7 προσφέρουν ποσοστό 2/7 δηλαδή ~28,6%).

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.714
Ε, ναι, φυσικό και επόμενο είναι αυτό.

Διότι στο 5.1.2 έχεις μια ολόκληρη διάσταση παραπάνω, και μία ολόκληρη διάσταση (αυτή του ύψους) κερδαει από τα αποδυτήρια.

Το άλλο, από 5 στα 7 εδάφους, έχεις βελτίωση κατά ~30% της μιας διάστασης.

(2 ηχεία στα 7 προσφέρουν ποσοστό 2/7 δηλαδή ~28,6%).
Υπό την προϋπόθεση να διαθέτει ο χρήστης επεξεργαστή ο οποίος να υποστήριζε το downmixing αυθεντικού immersive υλικού σε 5.Χ.2 με ικανοποιητικό τρόπο. Εννοείται επίσης ότι upmixing σε κατώτερης σύστασης υλικό θα πρέπει να εφαρμόζεται με εξίσου ικανοποιητικό τρόπο... Οπότε κατανοούμε σε ποιους τομείς θα επαφίεται η ακροαματική ικανοποίηση σε ανάλογες περιπτώσεις.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.645
Υπό την προϋπόθεση να διαθέτει ο χρήστης επεξεργαστή ο οποίος να υποστήριζε το downmixing αυθεντικού immersive υλικού σε 5.Χ.2 με ικανοποιητικό τρόπο. Εννοείται επίσης ότι upmixing σε κατώτερης σύστασης υλικό θα πρέπει να εφαρμόζεται με εξίσου ικανοποιητικό τρόπο... Οπότε κατανοούμε σε ποιους τομείς θα επαφίεται η ακροαματική ικανοποίηση σε ανάλογες περιπτώσεις.
Με πιάνεις αδιάβαστο, δεν ξέρω το "downmixing" από αυθεντικό υλικό 7.1.4 σε 5.1.2 εάν τυχόν έχει "απώλειες" και εάν ναι, πόσες.

Δεν ξέρω, και δεν θα κάτσω να κάνω υποθέσεις, ούτε προτιθεμαι να το ψάξω, και σίγουρα θα διαφοροποιείται αναλόγως processor, οπότε μια απάντηση για όλες τις εφαρμογές, δεν υπάρχει, αυτό είναι το μόνο βέβαιο.

Τώρα για non immersive υλικό, εννοείται πως συμφωνώ μαζί σου πως το 3D upmixing software είναι σίγουρα σημαντικό, και σαφώς υπάρχουν διαφορές μεταξύ των διαθέσιμων αυτών software, αλλά είναι απελπισία να μην κάνεις 3D upmixing με ο,τι κι αν έχεις.

Ναι, υπάρχει μια σπάνια περίπτωση να είναι υποδεέστερο το αποτέλεσμα μετά το 3D upmixing που θα εφαρμοστεί στο κοινό πολυκάναλο περιεχόμενο ενός 5.1 SACD, αλλά αυτή η εξαίρεση είναι τόσο μα τόσο σπάνια, που απλώς επιβεβαιώνει τον κανόνα, και δεν αξίζει καν να την έχουμε κατά νου, καταντάει μανιοκατάθλιψη..

Ο κανόνας είναι πως το 3D upmixing, προσφέρει σαφή, χειροπιαστή βελτίωση στο άκουσμα, χιλιάδες φορές μεγαλύτερη από αλλαγή οποιουδήποτε καλωδίου ας πούμε.
Κάνει "μπαμ".

Η "πεπατημένη" του Auro 3D upmixing, είναι η πιο "σίγουρη" συνταγή επιτυχίας, με πολύ ποιοτικό αποτέλεσμα, είτε σε κλασική μουσική είτε σε ηλεκτρονική.
Άλλωστε, διαθέτει παραμετροποίηση, οπότε χωρίς ιδιαίτερο κόπο, το "φέρνεις" στο επίπεδο παρέμβασης που επιθυμείς.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.289