- Reaction score
- 139.630
Ξέρεις ότι αυτή επιθυμεί διακαώς τον αιφνίδιο θάνατό σου;
Μην προσπαθείς να μπεις ανάμεσα μας και να μου την κατηγορήσεις. Δεν με πειράζει, με έχει γεμίσει και νυχιές (απο αγάπη).Ξέρεις ότι αυτή επιθυμεί διακαώς τον αιφνίδιο θάνατό σου;
Και μετά λέει:Οι γάτες όπως και όλα τα ζώα (...) δεν έχουν έτοιμο inner structure capacity ώστε να ξεχωρίζουν την φωνή ή την μουσική ή την γλώσσα ή ακόμη και την αριθμητική.
Αυτό το μοτίβο, πάνω κάτω, υπάρχει σε όλα τα θέματα. Εμένα προσωπικά με ενοχλεί και όποτε το βλέπω και έχω όρεξη, θα επιτίθεμαι.Συμφωνώ απόλυτα, ναι βλακείες των επιστημόνων, αφού εγώ έχω παντρευτεί τη γάτα μου. Υπάρχει επικοινωνία.
Στο τέλος όμως, τον εκτέλεσαν...λέγανε για ένα γάτο πονηρό, που φόραγε και παπιόν και βόλευε τα κορίτσια και γίνονταν καπνός.
Εγώ sorry δεν βγάζω νόημα από αυτό που λες..Αυτό το μοτίβο, πάνω κάτω, υπάρχει σε όλα τα θέματα. Εμένα προσωπικά με ενοχλεί και όποτε το βλέπω και έχω όρεξη, θα επιτίθεμαι.
Όχι επίθεση επί προσωπικού, πιο πολύ ενέργεια για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να μη μείνει η εντύπωση της εσφαλμένης ιδέας.Εγώ sorry δεν βγάζω νόημα από αυτό που λες..
Να σε ενοχλεί το τι γράφει ή ο τρόπος που γράφει κάποιος οκ.. (στο κάτω κάτω κάνε ενέργεια να μην βλέπεις τα γραφόμενα του, γίνεται νομίζω).
Να μπαίνεις σε διαδικασία ''επίθεσης'' όπως λες χωρίς να έχει αναφερθεί ο άλλος επί προσωπικού σε εσένα μου φαίνεται.. περίεργο.
Τι έχετε πάθει σήμερα καλέ?
Πέτρο, αν επαναλαμβανόμενα δεν ανέχεσαι κάποιον (ανθρώπινο, συμβαίνει) το πιο λογικό και απλό είναι να κάνεις ένα ''ignore''Όχι επίθεση επί προσωπικού, πιο πολύ ενέργεια για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να μη μείνει η εντύπωση της εσφαλμένης ιδέας.
ΞυλούρηςΡίτσος
Μην ανησυχείς, μπορώ να θυμηθώ ο ίδιος δια λογαριασμό δικό σου...Δεν θυμάμαι πόσες σελίδες πίσω το είχα γράψει
Για μουσική ειδικά. Αν είναι να κάνει κανείς εκπτώσεις καλύτερα να κόψει τα πίσω κανάλια ύψους, όχι μόνον για ατμός
¨Εχω βέβαια μια εντύπωση ότι αυτό δεν θα είναι αρκετό. Σκληρότερα μέτρα πρέπει να ληφθούν απο αυτά δια το άτομον του.
Στα άλλα ερωτήματα που έθεσα σαν προβληματισμό, πέρα απο το σημαντικό περί γατιών που αναλύθηκε και απεδείχθη εσφαλμένο, τι λές Bhutia υπάρχει κάποιο merritt ή έχουν κάποια αξία να απασχολήσουν μια πιθανή απάντηση ή έστω προβληματισμό ; ή όχι ; (μην μου απαντήσεις να ρωτήσω την γάτα μου, θα τσατιστώ χα χα).
Οι Άγγλοι είναι γνωστοί για τις βαρβαρότητες τους. Από τότε αλλά μέχρι και λίγο πρίν εγκαταλείψουν τις αποικίες τους με τα γεγονότα της Ινδίας αλλά ακόμη και με το τι κάνανε στην Ιρλανδία. Μας κάνουν και μάθημα εμάς με κάτι εργασίες τους κιόλας για μερικά σουβλισματάκια που κάναμε κατά την απελευθέρωση του ΄21 που και τα μάθαμε απο τους Τούρκους αλλά και ήμασταν 400 χρόνια σκλαβωμένοι και είχαμε και τα δίκια μας.Μην ανησυχείς, μπορώ να θυμηθώ ο ίδιος δια λογαριασμό δικό σου...
(Για το ανωτέρω ειδικά είχα ήδη σχολιάσει όπως φαίνεται κατά την αλληλουχία αναρτήσεων...)Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί
Το gain λόγω χώρου, είναι μια πτωτική καμπύλη που ξεκινάει με στάθμη ~9 dB περί τα 30 χερτζ (αναλόγως υλικών κατασκευής των τοιχωματικων ορίων) και καταλήγει στους 10 χιλιόκυκλους με στάθμη ~2dB. Πιο ψηλά των 10κ, η κατευθυντικότητα είναι τόσο μεγάλη, που ο χώρος δε κάνει τίποτα. Εξαιρούνται...www.avsite.gr
Μπορώ να προσθέσω επίσης ότι η προβλεπόμενη σύσταση phantom καναλιών συνεπάγεται εκτεταμένη πρόσθετη επεξεργασία αλλά και ανακλαστικές επιφάνειες ως προς τη διευθέτηση των ηχείων σε δεδομένο χώρο. Αυτοί οι παράγοντες σε συνδυασμό με τις τυπικές επιδόσεις σε προσιτούς AV επεξεργαστές αναμένεται να μειώνουν τη φυσικότητα στο ακρόαμα.
Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί
το ερωτημα ειναι ποση αληθεια αντεχει κανεις :sneaky: καλα θα περασουμε και αυτη την εβδομαδα:lolsign::lolsign::lolsign: εχω παλι υλικο......βαζελινη να παρετε :biggrin: Λερναίες ύδρες είστε και θέλετε εκτεταμένη mlp,; Για όνομα..www.avsite.gr
Κι εδώ η πιο πρόσφατη καταχώρηση από τον EAR:
Με αφορμή την τελευταία είχα τότε πει ότι προτιμότερο το 5.1 ν'αναβαθμίζεται σε 5.1.4 αντί 7.1 .Τώρα με πρόσφατα αποκτηθείσα προσωπική εμπειρία συμπληρώνω ότι με ισοδύναμο πλήθος καναλιών θα ήταν προτιμότερη η αναβάθμιση σε 5.1.2 αντί του 7.1
Hanged, drawn and quartered - Wikipedia
en.wikipedia.org
Λέω να ρωτούσα δικές μου γάτες αλλά δεν θα λάμβανα απάντηση τόσο σύντομα.
Ε, ναι, φυσικό και επόμενο είναι αυτό.θα ήταν προτιμότερη η αναβάθμιση σε 5.1.2 αντί του 7.1
Υπό την προϋπόθεση να διαθέτει ο χρήστης επεξεργαστή ο οποίος να υποστήριζε το downmixing αυθεντικού immersive υλικού σε 5.Χ.2 με ικανοποιητικό τρόπο. Εννοείται επίσης ότι upmixing σε κατώτερης σύστασης υλικό θα πρέπει να εφαρμόζεται με εξίσου ικανοποιητικό τρόπο... Οπότε κατανοούμε σε ποιους τομείς θα επαφίεται η ακροαματική ικανοποίηση σε ανάλογες περιπτώσεις.Ε, ναι, φυσικό και επόμενο είναι αυτό.
Διότι στο 5.1.2 έχεις μια ολόκληρη διάσταση παραπάνω, και μία ολόκληρη διάσταση (αυτή του ύψους) κερδαει από τα αποδυτήρια.
Το άλλο, από 5 στα 7 εδάφους, έχεις βελτίωση κατά ~30% της μιας διάστασης.
(2 ηχεία στα 7 προσφέρουν ποσοστό 2/7 δηλαδή ~28,6%).
Με πιάνεις αδιάβαστο, δεν ξέρω το "downmixing" από αυθεντικό υλικό 7.1.4 σε 5.1.2 εάν τυχόν έχει "απώλειες" και εάν ναι, πόσες.Υπό την προϋπόθεση να διαθέτει ο χρήστης επεξεργαστή ο οποίος να υποστήριζε το downmixing αυθεντικού immersive υλικού σε 5.Χ.2 με ικανοποιητικό τρόπο. Εννοείται επίσης ότι upmixing σε κατώτερης σύστασης υλικό θα πρέπει να εφαρμόζεται με εξίσου ικανοποιητικό τρόπο... Οπότε κατανοούμε σε ποιους τομείς θα επαφίεται η ακροαματική ικανοποίηση σε ανάλογες περιπτώσεις.
Το έκανα, δε δούλεψε... Πάταγα και τα διάβαζα μετά...Πέτρο, αν επαναλαμβανόμενα δεν ανέχεσαι κάποιον (ανθρώπινο, συμβαίνει) το πιο λογικό και απλό είναι να κάνεις ένα ''ignore''
Lost case..Το έκανα, δε δούλεψε... Πάταγα και τα διάβαζα μετά...