- Reaction score
- 136.720
Αυτή τη στιγμή, μόνον στα Τέσλα υπάρχει πραγματικά σοβαρό σοφτγουερ, και αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απροβληματιστα κι αυτά.Πάντως ένας κάτοχος MG (δηλαδή SAIC) δεν λέει τα καλύτερα για το software.
Όλοι έχουν θέματα, άλλοι μεγάλα κι άλλοι μικρά.
Με διαφορά το καλύτερο που κυκλοφορεί, έτη φωτός μπροστά, είναι αυτό της Τέσλα.
Κάποια που έχουν πολύ πολύ περιορισμένες δυνατότητες στο σοφτγουερ, εμφανίζουν καλύτερη συμπεριφορά, αλλά όχι ότι δεν έχουν ποτέ πρόβλημα.
Δεν υπάρχει το "ποτέ πρόβλημα" στα σοφτγουερ, εκτός κι αν δεν υπάρχει πρακτικά τίποτα, με μηδενικές δυνατότητες ΟΤΑ, οπότε και πάλι είναι γτπκ.
Άμα σας πω πόσα προβλήματα στο σοφτγουερ συνάντησε η γυναίκα μου τον ενάμιση μήνα που το οδηγεί, θα πονέσουν τα σαγόνια σας στο γέλιο.
Άσε που θα πρέπει να γράφω σεντόνια...
Μόνο ένα θα σας πω: δεν μπορεί να έχει στο app της, καμία ουσιαστική δυνατότητα. Μόνον 1 λογαριασμός "μάστερ" δικαιούται πχ το άνοιγμα του κλιματιστικού από μακριά.
Μιλάμε για γελοιότητες...
Και το keyless entry δε της δούλεψε μια φορά, και όλο το τάμπλετ ήταν black screen μια φορά, και όποτε θέλει δε συνδέεται το android auto, και και και, η λίστα είναι ατελείωτη.
Φίλος από Tesla που πήγε σε taycan, οκ, αυτοκινηταρα, αλλά άμα ξεκινήσουμε κουβέντα για σοφτγουερ, σηκώνεται και φεύγει. Δεν θέλει να κλαίει μπροστά μας.
Της BMW είναι κάπως νορμάλ λένε, αλλά και κει το τι έχουν δει τα ματάκια τους, είναι για λυπηση. Όσοι πήγαν από Τέσλα σε BMW, γελάνε με τα χάλια του.
Το Μερτσέντες δεν ξέρω, δεν έχω κανένα γνωστό να ακούσω κι από κει τι εμπειρία έχει.
Last edited: