- Reaction score
- 85.765
ksysekaitaarkidiasou να δούμε αν ακούγεται
ksysekaitaarkidiasou να δούμε αν ακούγεται
Όχι, καλύψαμε το θέμα στα λάστιχα ηλεκτρικών.Αν δεν είχα άζωτο, μετά από 3,5 ώρες ταξίδι με τέτοια θερμοκρασία, θα ήταν πάνω από 50 psi...
Στο ταξίδι μου από Αθήνα Θεσσαλονίκη, ξεκίνησα με 42 psi στα ελαστικά, και μέσω βροχής και σχετικά χαμηλών θερμοκρασιών (20°C και χαμηλότερα) είδα 47-48 psi στα λάστιχα.Όχι, καλύψαμε το θέμα στα λάστιχα ηλεκτρικών.
Βάλε λίγο Yello. Τι κoιμησιάρικa είναι αυτά ; (Buddy Guy).Εννοείται, μαζί με τα ηχεία!
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtube.com
Κατι ηξερε ο τεσλα απ και ειπε βαλε 90% αντι 80 %Πορτογαλία είναι η πρώτη χώρα που περνάω, που όλοι πάνε πάνω από τα όρια ταχύτητας,
ΣτραβολαίμιασαΕννοείται, μαζί με τα ηχεία!
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtube.com
Κοίτα να σου πω, δεν έχει νόημα, και θα σου εξηγήσω το γιατί.Κώστα , όταν επιστρέψεις με το καλό, θα το εκτιμούσα πολύ, αν κάπως, μου έστελνες όλο το itinerary του ταξιδιού σου. Χώρες, διαδρομές, ξενοδοχεία...κτλ
Είναι καιρό στο bucket list να κάνω κάτι αντίστοιχο, και βλέποντας τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό που έχεις κάνει, θα με βοηθούσε ιδιαίτερα.
Σε ευχαριστώ πολύ
Να πεις μπράβο στο Tesla σου από εμένα που δεν πίνει όταν οδηγεί! Τα καλά να λέγονται!ΥΓ. Ημέρες οδήγησης, μηδέν αλκοόλ. Κανόνας.