Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.686
Μέλι λέμε.., μέλι.
Ναι, σωστος. 510.000/ωρα510.000
Αρα το κάθε δευτερόλεπτο 140 χρόνια.
Όσο περίπου μπορούμε και επηρεάζουμε το κλίμα.
Υπήρχε ανταγωνισμός στις εταιρείες και ανάγκη από τον κόσμο για φτηνότερα προϊόντα. Μείωση του κόστους παραγωγής στη Δύση ήταν αδύνατη, με τα εργατικά να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο.Ας πρόσεχε η Δύση , να μην μετακόμιζε ΟΛΗ την παραγωγή της στην Κίνα , γιατί και καλά είναι φθηνότερα.
Μ"αυτά και με κείνα έχουν φτάσει να παράγουν τα πάντα . Και τα Κοάλα.
Δεν τους φταίνε οι Κινέζοι των Δυτικών. Το ξερό τους το κεφάλι τους φταίει.
Αυτό όλο είναι το πρόβλημα..Υπήρχε ανταγωνισμός στις εταιρείες και ανάγκη από τον κόσμο για φτηνότερα προϊόντα. Μείωση του κόστους παραγωγής στη Δύση ήταν αδύνατη, με τα εργατικά να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο.
Φυσικά και ήξεραν ότι η μεταφορά της παραγωγής στην Ασία έχει μικρό χρονικό εύρος απροβλημάτιστης απόδοσης. Αλλά οι εταιρείες έχουν μετόχους και κρίνονται καθημερινά για τα αποτελέσματά τους. Όσοι η αγορά ζητά θα κάνουν τα πάντα για να την ικανοποιήσουν.
Δεν μιλάω για κάτι τέτοιο και ούτε πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Μιλάω μόνο για την παραγωγή ΑΠΕ. Όλα τα υπόλοιπα τρέχουν όπως πριν. Για μαλακές του πέρασες; Ή μήπως νομίζεις πως αυτό κάνει καλό στη δύση;Και μετά θα πάει η οικονομία της στον πάτο, γιατί θα πρέπει να στρέψει όλη την βιομηχανία της στις ΑΠΕ για να αλλάξει την καμπύλη, και δεν θα κάνει καθόλου εξαγωγές στην πολιτισμένη Δύση.
Οπότε ναι. Αυτό θέλω, να εξαφανιστούν από τις αγορές για μια δεκαετία μέχρι να γίνουν άνθρωποι.
Στο κάτω κάτω αυτό είναι ακριβώς το ίδιο σενάριο με τους δασμούς που έλεγα πιο πριν, εκεί οδηγεί.
Ο λόγος που γουστάρω τη Δύση είναι επειδή μας προσφέρει όλα αυτά (αγαθά και υπηρεσίες) που αναλόγως πορτοφολιού μπορούμε να αγοράσουμε.Γουστάρω Δύση και δεν έχω κανένα θέμα με τον καπιταλισμό (σε περίπτωση που σκεφτείς κάτι τέτοιο) αλλά νομίζω έχουμε κάψει φλάτζα γιατί έχουμε χάσει τελείως το μέτρο.
Το μέτρο είναι αναγκαίο σε κάθε είδους σύστημα - κοινωνία.
Δεν μιλάω μόνο για τους δυτικούς, όλοι έχουμε το ''μικρόβιο'' οι τρόποι αλλάζουν..
Στα παπάρια μας. Θα τους βάλουμε υπέρογκους δασμούς σε όλα τα προϊόντα μέχρι να κάνουν την καμπύλη κατηφορική. Η δικιά μας είναι ήδη, θα περιμένουμε.Πάγωμα οι εξαγωγές ΑΠΕ για μια δεκαετία τουλάχιστον. Όλη η παραγωγή πάει εντός της χώρας. Η δύση να το ψάχνει το πάνελ με το κυάλι. Εκεί να σε δω. Να λες πράσινη ανάπτυξη και να τρέχει πικρό δάκρυ.
Και τελικά το πρόβλημα είναι πωςοι αντιδυτικοί εντός των συνόρων.
τους βοηθήσαμε να πηδήξουν στάδια εξέλιξης. Πήραν έτοιμα τα καλά της Δύσης, αυτά που χρειάστηκαν αιώνες μυαλού, δουλειάς και ζυμώσεων. Αν όμως δεν έχεις τα προαπαιτούμενα συμπεριφέρεσαι σαν τον κλέφτη που το βράδυ θα πάει στα μπουζούκια για να ξοδέψει την μπάζα του.
@DimifootΣτα παπάρια μας. Θα τους βάλουμε υπέρογκους δασμούς σε όλα τα προϊόντα μέχρι να κάνουν την καμπύλη κατηφορική. Η δικιά μας είναι ήδη, θα περιμένουμε.
Και θα τους κλείσουμε και την πρόσβαση στα πανεπιστήμια.
Ας κάνουν ο,τι καταλαβαίνουν.
Είναι εχθροί, όπως και οι Ρώσοι, και έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε.
Αλλά οι μεγαλύτεροι εχθροί είναι
Και τελικά το πρόβλημα είναι πως
..... σου.Στα παπάρια μας
Εδώ είναι που έχω μια ένσταση..Και στόχος γίνεται η επόμενη κορυφή. Το θεωρώ υγιές μέχρι που φτάνει να ισχύει παντού και η εναλλαγή να γίνεται πιο γρήγορα από την προσφορά.
Δεν είμαι καθόλου. Απλώς αναγνωρίζω τους εχθρούς μου, και αυτό είναι ανεξάρτητο από τις «ράτσες». Πολλοί μάλιστα είναι και συμπατριώτες.
Το να πιστεύουμε πως έχει νόημα η (ακόμα μεγαλύτερη) πράσινη μετάβαση όταν η Κίνα ρυπαίνει με αυτούς τους ρυθμούς τον πλανήτη, είναι τόσο ηλίθιο, όσο το να χωρίζεις μια πισίνα σε πλευρά που επιτρέπεται το κατούρημα (Ανατολική) και σε πλευρά που απαγορεύεται (Δυτική)...... σου.
Η υπόλοιπη δύση έχει διαφορετική άποψη.
Ναι με έχεις δίκιο, για την πισίνα, αυτά όμως που θες δεν γίνονται.Το να πιστεύουμε πως έχει νόημα η (ακόμα μεγαλύτερη) πράσινη μετάβαση όταν η Κίνα ρυπαίνει με αυτούς τους ρυθμούς τον πλανήτη, είναι τόσο ηλίθιο, όσο το να χωρίζεις μια πισίνα σε πλευρά που επιτρέπεται το κατούρημα (Ανατολική) και σε πλευρά που απαγορεύεται (Δυτική).
Διευκρινίζω πως είμαι φανατικός υπέρ των ΑΠΕ.
Δεν μιλάω για φυλετικό ρατσισμό. Αυτοί οι εχθροί είναι οι πρώτοι που μας βαπτίζουν κοινωνικούς ρατσιστές επειδή τους βλέπουμε απαξιωτικά.Δεν είμαι καθόλου. Απλώς αναγνωρίζω τους εχθρούς μου, και αυτό είναι ανεξάρτητο από τις «ράτσες». Πολλοί μάλιστα είναι και συμπατριώτες.
Για τους ίδιους περίπου λόγους που η κατάληξη του πολέμου Ουκρανίας- Ρωσίας δεν θα είναι αυτή που επιθυμούμε.Ναι με έχεις δίκιο, για την πισίνα, αυτά όμως που θες δεν γίνονται.
Είναι ήδη: Η απομόνωση της Ρωσίας από τον πολιτισμό, και θα κρατήσει πολλά χρόνιαΓια τους ίδιους περίπου λόγους που η κατάληξη του πολέμου Ουκρανίας- Ρωσίας δεν θα είναι αυτή που επιθυμούμε.
Δεν είναι 178 TWh αλλά 207 TWh. Τα έγραψα πριν, δεν διαβάζεις.Top 10 Countries That Produce the Most Solar Power (Megawatts, 2021):
- China - 306,973
- United States - 95,209
- Japan - 74,191
- Germany - 58,461
- India - 49,684
- Italy - 22,698
- Australia - 19,076
- South Korea - 18,161
- Vietnam - 16,660
- Spain - 15,952
Note: If it were a single country, the European Union(EU) would have the second-highest solar capacity in the world at 178,700 MW
Αν ισχύει, δεν υπάρχει πρόβλημα, τζάμπα συζητάμε.
Να τα κρατήσουν όλα μέχρι να φτιάξουν την καμπύλη τους.
Θα πάρουμε από αλλού.