billpeppas
A/V Επαγγελματίας
- Reaction score
- 7.139
Ναι.Αφού τρέξει το dirac σε αφήνει ο denon να πειράξεις ρυθμίσεις σε gain και αποστάσεις;
Στο ίδιο μενού, κοινό με του audyssey (δηλαδή στο speaker manual config)
Ναι.Αφού τρέξει το dirac σε αφήνει ο denon να πειράξεις ρυθμίσεις σε gain και αποστάσεις;
Αφού έχει τρέξει το Dirac δηλαδή για να έρθει ακριβώς πειράζεις αποστάσεις; Σε ρωτάω γιατί δεν καταλαβαίνω πως υπολογίζεις ότι η φάση θα έρθει καλύτερα αφού το dirac δεν σε αφήνει να δεις τι φίλτρα έχει βάλει. Με δοκιμές το κάνεις και από τις μετρήσεις βλέπεις απλά ότι είναι καλύτερο;Ναι.
Στο ίδιο μενού, κοινό με του audyssey (δηλαδή στο speaker manual config)
Μπορείς να το πάρεις με trial and error, ή και με αρχική προσέγγιση (guestimate) και fine tuning.Αφού έχει τρέξει το Dirac δηλαδή για να έρθει ακριβώς πειράζεις αποστάσεις; Σε ρωτάω γιατί δεν καταλαβαίνω πως υπολογίζεις ότι η φάση θα έρθει καλύτερα αφού το dirac δεν σε αφήνει να δεις τι φίλτρα έχει βάλει. Με δοκιμές το κάνεις και από τις μετρήσεις βλέπεις απλά ότι είναι καλύτερο;
Λογικό νομίζω αφού το απλό Dirac δε το βλέπει καν το crossover, στον denon παίζει μπάλα με το DLBC.χαλάω ότι έφτιαξε το dirac στο σημείο του κρος με τα main.
Με dlbc δεν έχω εμπειρία αλλα από την στιγμή που γίνεται μετά το πέρας της μέτρησης και εφαρμογής φίλτρων τα οποία σχεδιάστηκαν για συγκεκριμένο gain δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να αυξηθεί το gain της μιας πλευράς του κλάδου, πράγμα που θα επηρεάσει την κλίση του κρος και να μην χαλάσουν οι μετρήσεις αλλά αντιθέτως να καλυτερέψουν. Δεν λέω ότι δεν γίνεται απλά δεν μπορώ να σκεφτώ την διαδικασία. Εγώ όποτε προσπάθησα να ανεβάσω το gain στα σαμπ μέσω του dsp είχα ακυρώσεις μετά τα 100 hz.Λογικό νομίζω αφού το απλό Dirac δε το βλέπει καν το crossover, στον denon παίζει μπάλα με το DLBC.
Με ποιο πρόγραμμα?Τα σαμπ έτσι κι αλλιώς τα έχω φέρει από πριν
Με mso αλλά και με το rew μια χαρά δουλειά γίνεται.Με ποιο πρόγραμμα?
Καλύτερα να πειράξεις την target curve.Στο target curve εννοείς;
Στα 724 τον βλέπω στο αμαζον 1095 εδώ! Μάλλον είναι λόγω της... διαφοράς ΦΠΑ!!!Marantz Cinema 70 κάτω από 800€ στο Amazon.de, τον αγόρασα αμέσως. Θα μεταφέρω εντυπώσεις (stereo).
Είσαι βέβαιος ότι γνωρίζεις όλες τις παραμέτρους ώστε να λες με περισσή σιγουριά πως ο Έλληνας βγάζει 35% περισσότερο κέρδος από τον ξένο;Σίγουρα ο καθένας τα ζυγίζει. Εγώ πιο πολύ πάντως φλυκαινες βγάζω για ένα ίδιο προϊόν ο τοπικός που αγοράζει χοντρικη να μου το πουλάει 35% πάνω από την τιμή λιανικής που μπορώ να το βρω μόνος μου, ούτε ο ΦΠΑ το δικαιολογεί ούτε η εφορία ούτε το φυσικό μαγαζί.
Ηλεκτρονική αγορά που δεν παρεμβαινουν πωλητές κλπ δεν δικαιολογούν τέτοιες διαφορές.
Και γιατί αν έχω θέμα να τον στείλω στον τοπικό; για να τον κάνω μάγκα να μου πει ότι δεν το αναλαμβάνει;
Βλέπουμε και αυτά που αγοράζουμε από τους τοπικούς.
Πρέπει να αποδείξεις ότι δεν το χάλασες εσύ για να στο φτιάξουν, και να το στείλεις με δική σου χρέωση.
Χίλιες φορές έξω, τζάμπα το στέλνεις τζάμπα το παίρνεις και δεν τρέχει μια...
Καλα να στηρίζουμε την τοπική αγορά ώστε το χρήμα να μένει εδώ αλλά να μην θεωρούν ηλιθιους τους καταναλωτές...
O Έλληνας έμπορος θέλει λίγες πωλήσεις με μεγάλο κέρδος ώστε να απασχολεί το λιγότερο δυνατό προσωπικό. Πολλές πωλήσεις με χαμηλό κέρδος , πολύ διαχείριση, πολλοί πελάτες, περισσότερες απαιτήσεις κοκ...
Οπότε συμφωνείς πως ο ξένος μεταπωλητής δουλεύει με εντελώς διαφορετικά δεδομένα από τον Έλληνα;Εγώ δεν είπα ότι βγάζει 35% περισσότερο κέρδος! Αυτό το γράφεις εσύ για τους δικούς λόγους.
Εγώ λέω ότι πουλάει 35% πάνω από την λιανική τιμή που τον βρίσκεις έξω!
Χωράνε αμφισβήτηση τα νούμερα;
Τα ανέφερα πιο πάνω...
Το να υποστηριζουμε τα μαγαζιά εδώ για τους δικούς μας λόγους είναι λογικό αλλά να μην μπερδεύουμε τα λόγια του άλλου για να χτίσουμε επιχειρήματαλογια....
Εσύ συμφωνείς ότι δεν είπα ότι βγάζει 35% κέρδος;Οπότε συμφωνείς πως ο ξένος μεταπωλητής δουλεύει με εντελώς διαφορετικά δεδομένα από τον Έλληνα;