- Reaction score
- 102.559
Κι εσύ κι ο Μάρκου είστε...
Ελικόπτερα ;Κι εσύ κι ο Μάρκου είστε...
Για πες .Κι εσύ κι ο Μάρκου είστε...
Το πρώτο σαν πουλί μου φάνηκε.Ελα μωρέ ελικόπτερα είναι.
Για πες .
Εμείς φταίμε ; εσύ τα βάζεις.Κι εσύ κι ο Μάρκου είστε...
Για πες.Κι εσύ κι ο Μάρκου είστε...
Το ψάχνει, περίμενε...Για πες.
Τι εννοεί ο τύπος; δεν είναι προτεραιότητα οι ζωές; έτσι δεν λέει κι ο Κυριάκος;
Οποιοσδήποτε λέει συνθήματα με αυτό το flow είναι για πίσσα και πούπουλα.
θα βρωμίσουμε αριστερίλα τώραΓια απόπειρα εμπρησμού διώκονται οι 13 μετανάστες-θύματα απαγωγής στον Έβρο - Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Α. Τότα στο ΤPP - The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση
Για απόπειρα εμπρησμού κατηγορούνται οι 13 μετανάστες που αποτέλεσαν θύματα τριών κατηγορούμενων πλέον για αρπαγή με ρατσιστικό κίνητρο «κυνηγών κεφαλών» στον Έβρο. Όπως έγινε γνωστό στο ΤPP η Εισαγγελία Πρωτοδικών…thepressproject.gr
να σου την βρω να γνωριστείτε?...επιμενω #με_τη_κοκκινομαλλα αυτη με το ασπρο μπλουζακι κ το γκρι σορτσακι... συντονιστρια <3
Αυτή θέλει βιολογικό καθαρισμό και λουλάκι.να σου την βρω να γνωριστείτε?
..ξεβαψει βρε συ .. ισως παει με ετικετα χρησης πλυντηριου.Αυτή θέλει βιολογικό καθαρισμό και λουλάκι.
Φαντάσου να είναι ο Αλβανός διακινητής κι όχι "τιμωρός" τι θα γίνει.θα βρωμίσουμε αριστερίλα τώρα
Πήγε η ευπ και ο αρχηγός του στρατού στον ΈβροΑυτό με τους πράκτορες θέλω να μου το εξηγήσετε αναλυτικά… δεν το είπε και ο Κικίλιας όποτε δεν ενημερώθηκα
o Γιώργος είναι από τα καλύτερα παιδιά στην πόλη....δουλευε χρόνια νύχτα...τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκε προς έκπληξη όλων με τα μελίσσια....κ κατάφερε πολλά...πήρε βραβεία....πιστοποιήσεις κ έκανε εξαγωγές από ευρώπη μέχρι αν θυμάμαι καλά τελευταία κ σαουδική αραβία....