- Reaction score
- 85.813
Ναι αλλά
HUD και matrix φώτα θέλω
HUD και matrix φώτα θέλω
Τι είναι HUD καλέ;;;Ναι αλλά
Βάλε να τα δω.Έχει άφθονα hud σε aftermarket επιλογές, για κάθε βαλαντιο, από 90€ έως 400€. Εντός των ημερών θα παραγγείλω ένα και γω, πιθανώς και κεντρική οθόνη πίσω από το τιμόνι.
Ναι, ψήνομαι, αλλά μέχρι του χρόνου που θα αγοράσω θα δούμε τι θα έχει στον ανταγωνισμό στη μεσαία κατηγορία, ίσως και μικρότερο. Όχι μεγαλύτερο.Το θέμα είναι πως το νέο μοντελ 3 το απλό, έχει την αυτονομία του μοντελ 3 LR του '19 και έχει επιπλέον ένα σωρό καλούδια
Θα σου πω από κοντά.ψήνομαι, αλλά μέχρι του χρόνου που θα αγοράσω θα δούμε τι θα έχει στον ανταγωνισμό
Σίγουρα θα υπάρξει καθώς γνωρίζουν στο υπουργείο πως χωρίς αυτή οι πωλήσεις θα πέσουν πολύ έως πάρα πολύ. Έως και βέβαιο επίσης πως η επιδότηση των 8000 ευρώ θα δίδεται μόνο σε όσους πληρούν όλες τις προϋποθέσεις. Δηλαδή αξία νέου οχήματος , απόσυρση , εισόδημα , κ.α.1. Η επιδότηση εάν ξανα-υπάρξει, θα είναι σίγουρα <8.000€.
Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ πόση θα είναι η όποια επιδότηση.Θα σου πω από κοντά.
Δεν λέτε το ίδιο όμως, γιατί ο Dimi ενδιαφέρεται κυρίως για τα φορολογικά κίνητρα.Ε, γι'αυτό λέω να προλάβουμε τα δεδομένα του κινούμαι ηλεκτρικά 2, και καταλαβαίνεις πως μπορείς να τα "προλάβεις" ακόμα και με εξόφληση του νέου EV εντός του πρώτου διμήνου του 2025!
Δεν κατάλαβες τι έγραψα μου φαίνεται..Αν δεν έχω σημαντικά φορολογικά μπόνους θα πάρω άλλο αυτοκίνητο, μικρότερο.
Δεν κάνω βιαστικές κινήσεις, θέλω όλα τα δεδομένα.
Έχει.ως ιδιώτης δεν έχει φορολογικά κίνητρα ούτως ή άλλως.
Ούτε εσύΔεν κατάλαβες τι έγραψα μου φαίνεται..
Νομίζω πως για ατομικές επιχειρήσεις (φυσικά πρόσωπα) δεν έχει κλείσειΤα φορολογικά κίνητρα αφορούν μόνο τις εταιρείες/επαγγελματίες και οι αιτήσεις για αυτή την κατηγορία έχουν κλείσει.
ΟΚ, ίσως λοιπόν ισχύει αυτό που έγραψα στο edit, ότι οι ατομικές μπαίνουν μεν στο pool των ιδιωτών, αλλά έχουν τα φορολογικά κίνητρα.Νομίζω πως για ατομικές επιχειρήσεις (φυσικά πρόσωπα) δεν έχει κλείσει