D
Deleted member 50795
Guest
θα του κάτσει η μπριζόλα στο λαιμό αν το διαβάσει ..Περιληπτικά and not to push the boundaries of propriety :
Σε αυτήν την κατηγορία ανήκω και ανώτερη απο του Toole.
Η τάση σου να διαστρεβλώνεις και να παραποιείς τα γραφόμενα των άλλων έχει αγγίξει παροιμιώδη επίπεδα. Με την έννοια ότι δεν κριτίκαρα αυτόν (πέρα απο την εμφανή πλάκα) αλλά τις ερμηνείες άλλων επι του έργου του. Αλλά ποσώς με νοιάζει και το έργο του. Δεν είναι ένας τομέας που με ενδιαφέρει. Καλά να είναι ο άνθρωπος να απολαμβάνει την σύνατξη του στο Μαιαμι ή Φλόριδα που τέλος πάντων είναι. Για την AES και πόσο θα ασχοληθεί ενας σοβαρός επιστήμονας ακόμη και εντός των μηχανικών με τις εργασίες του Τούλ και στον τομέα που κινείται καλύτερα να μην σου πω την άποψη μου γιατί με αυτά που βλέπω να γνωρίζεις για το πως λειτουργούν τα πράγματα θα σου σηκωθεί η τρίχα χα χα.
Αυτά που λες τα συγκεκριμένα στο πόστ σου δεν τα διάβασα γιατί τα έχεις πεί χιλιάδες φορές ακόμη και σε εμένα πρσωπικά σαν "γεγονότα" καθώς ξέρεις καλύτερα και απο εμένα τι ακούω και όσον αφορά το δικό μου σύστημα τα έχω απαντήσει.
Όσον αφορά τις περιβοήτες στάθμες και την διαφωνία σου (και) με τον Chrihat σου έχω ποστάρει και εσένα και του Bhutia καμπύλες απο σοβαρή εργασία ψυχοακουστικής που καταδεικνύει περίτρανα ότι π.χ. ο Chrishat (που όπως και όλοι οι μηχανικοί το ξέρουν ίσως απο εμπειρία και όχι απο εργασία και πολύ πρίν αυτή εκδοθεί και για αυτό μιξάρουν στις στάθμες που μιξάρουν) ότι έχεις άδικο. Η mega αυθεντία σου σου δεν την ήξερε ενώ έκανε και like και λές πάλι τα ίδια που ξέρεις και θα λες τα ίδια για 20 χρόνια ακόμη γιατί αυτά ξέρεις και είσαι παγιδευμένος στιις "γνώσεις¨σου. Δεμένο καλά όμως βέβαια το narrartive για τα θέματα που αφορά, δε λέω και χρήσιμο για συγκεκριμένο τρόπο δράσης στα περί του audio.
Όσον αφορά τις γνώσεις σου , εάν θες την άποψη μου γενικά, ενω φαίνονται μεγάλες είναι περιορισμένου εύρους σε ειδικά θέματα καθώς τα θεωρείς ανώτερες μορφές αναπαραγωγής και εγώ δεν τις έχω σαν θέσφατο.