- Reaction score
- 137.530
Ναι είπαμε, συμφωνώ.Σκατά χροιές έχουν τα Ψωράλ.
Εγώ αυτό έγραψα.
Σκουπίδια.
Ναι είπαμε, συμφωνώ.Σκατά χροιές έχουν τα Ψωράλ.
Εγώ αυτό έγραψα.
Τώρα που 'πες για τις μεσαίες των Neumann..Ποια έχουν καλές χροιές; για πες. Τα Νιούμαν λες; α, ναι. Τα Νιούμαν έχουν πολύ ωραίες μεσαίες, αγαλιάζει η ψυχή σου!
Αλήθεια Κωστάκη , EAR , θέλεις να συγκρίνουμε τα κορυφαία coal με τα newman ?
Αλήθεια τώρα ?
Ελα σε 'εχω ότι ώρα γουστάρεις ρε μάστοραΤα κάρβουνα που έχεις, δε συγκρίνονται κουκλίτσα μου με σύγχρονα διαμάντια.
Περάστε έξω κύριε ρετρολάγνε.
Με τις ψωροκασέλες σας.
Πάρε ενεργά ATC, να σωθείς.Τώρα που 'πες για τις μεσαίες των Neumann..
Καιρό θέλω να ρωτήσω και ξεχνάω..
Ξέρεις κανένα ενεργό που να πλησιάζει τον ''χαρακτήρα'' των ATC ?
Μην μου πεις τα ενεργά της ATC please..
Αυτά έχουν τρύπες βρε. Κάτσε τώρα να δείς θα πεί ο Δημήτρης κάτι έξυπνο απο αυτά που λέει , θα πεθάνουμε στο γέλιο, δεν θα κοιμηθουμε σήμερα. χα χαΠάρε ενεργά ATC, να σωθείς.
Τα 45-αρια. Πάρτα.
SCM45A Pro | ATC Loudspeakers
atc.audio
Κοίτα τι συμπαθητικό waveguide έχουνε βάλει στο μιντ... Στο Τουίτερ ξέχασαν να βάλουν, αλλά Άγγλοι κομηδες είναι, μη τους συνερίζεσαι.
Δεν κατάλαβες φιλαράκι.View attachment 305276
Τα κάρβουνα που έχεις, δε συγκρίνονται κουκλίτσα μου με σύγχρονα διαμάντια.
Περάστε έξω κύριε ρετρολάγνε.
Με τις ψωροκασέλες σας.
Είναι πολύ ακριβά βρε..Πάρε ενεργά ATC, να σωθείς.
Τα 45-αρια. Πάρτα.
SCM45A Pro | ATC Loudspeakers
atc.audio
Κοίτα τι συμπαθητικό waveguide έχουνε βάλει στο μιντ... Στο Τουίτερ ξέχασαν να βάλουν, αλλά Άγγλοι κομηδες είναι, μη τους συνερίζεσαι (έχει ένα μικρό).
Ε, Αγγλίδες. Έγραψα, βάζουν βαθειά το χέρι στην τσέπη, φτάνουν αμυγδαλές..Είναι πολύ ακριβά βρε..
Ναι ρέυ αλλά τα δίνουμε στον συμμαχικό άξονα, όχι στις Γερμανίδες και τις Γιαπωνέζες.. (στους οχτρούς ωρέ θα τα σκάσουμε? )Σε Αγγλίδες πάντως, δε θα άφηνα εύκολα να βάλουν χέρι στην τσέπη μου. Έχει κι άλλες ομορφιές να διαλέξω, που δε βάζουν τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη, αυτές θέλουν να φτάσουν μέχρι τις αμυγδαλές σου αν γίνεται.
Άσε, πες πως δεν ρώτησα..Ε, Αγγλίδες. Έγραψα, βάζουν βαθειά το χέρι στην τσέπη, φτάνουν αμυγδαλές..
Τα βίτσια, πληρώνονται. Άμα θες Αγγλίδα, είναι βίτσιο..
Αχτύπητη τιμή έχει για φρέσκο 3-δρομο αυτό
Κι άμα θες ξυλί, αυτό
Για Γαλλίδα, πάλι καλά να λες.
Τα τουιτερ της Γαλλίδας, επίσης δεν με έχουν αρέσει, όπως και της Αγγλίδας. Ίδια σκατα είναι. Μπορεί να σ'αρεσουν.
Άστο Κώστα μην ταλαιπωρείσαι..Εσύ τέκνο μου, έχεις θέματα και με εμφάνιση, δεν ξέρω πως παλεύεται αυτό.
Αλλά οι προτάσεις σε ενεργά και σε λογική τιμή, δεν είναι πολλές, μάλλον θα ξέρεις όλες.
Το νέο ίματζ 2 έχω ήδη γράψει πως προσφέρει πάρα πολλά στα λίγα λεφτά που ζητάει, αλλά τώρα αν σ'αρεσει που να ξέρω, δες το.
Ωραίο χορταστικό waveguide, και 2 τεμάχια 8", πολύ δελεαστική πακέτο.