Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub και κατά πόσον θα ίσχυαν...

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.797
Ποια έχουν καλές χροιές; για πες. Τα Νιούμαν λες; α, ναι. Τα Νιούμαν έχουν πολύ ωραίες μεσαίες, αγαλιάζει η ψυχή σου!
Τώρα που 'πες για τις μεσαίες των Neumann..
Καιρό θέλω να ρωτήσω και ξεχνάω..
Ξέρεις κανένα ενεργό που να πλησιάζει τον ''χαρακτήρα'' των ATC ?
Μην μου πεις τα ενεργά της ATC please.. :biggrin:

Reaction score
19.221
Βγαλε άκρη τώρα με τις μυστικές έρευνες και πατέντες των εταιριών. Ποιός ξέρει πως και με πόσους τρόπους το πετυχαίνουν και ο Ear περιμένει να τις κάνουν γνωστές με paper στο AES. :D :D Αυτό το παιδί είναι αγαθό κατα βάθος για αυτό ενστικτωδώς το αγαπάμε όλοι. χα χα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.530
Αλήθεια Κωστάκη , EAR , θέλεις να συγκρίνουμε τα κορυφαία coal με τα newman ?
Αλήθεια τώρα ?
1000008618.png

Τα κάρβουνα που έχεις, δε συγκρίνονται κουκλίτσα μου με σύγχρονα διαμάντια.

Περάστε έξω κύριε ρετρολάγνε.
Με τις ψωροκασέλες σας.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.770
Αστονε μωρέ ον κολλημένο .
Τα κάρβουνα που έχεις, δε συγκρίνονται κουκλίτσα μου με σύγχρονα διαμάντια.

Περάστε έξω κύριε ρετρολάγνε.
Με τις ψωροκασέλες σας.
Ελα σε 'εχω ότι ώρα γουστάρεις ρε μάστορα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.530
Τώρα που 'πες για τις μεσαίες των Neumann..
Καιρό θέλω να ρωτήσω και ξεχνάω..
Ξέρεις κανένα ενεργό που να πλησιάζει τον ''χαρακτήρα'' των ATC ?
Μην μου πεις τα ενεργά της ATC please.. :biggrin:
Πάρε ενεργά ATC, να σωθείς.

Τα 45-αρια. Πάρτα.

Κοίτα τι συμπαθητικό waveguide έχουνε βάλει στο μιντ... Στο Τουίτερ ξέχασαν να βάλουν, αλλά Άγγλοι κομηδες είναι, μη τους συνερίζεσαι (έχει ένα μικρό).

Reaction score
19.221

Τα 45-αρια. Πάρτα.

Κοίτα τι συμπαθητικό waveguide έχουνε βάλει στο μιντ... Στο Τουίτερ ξέχασαν να βάλουν, αλλά Άγγλοι κομηδες είναι, μη τους συνερίζεσαι.
Αυτά έχουν τρύπες βρε. :D Κάτσε τώρα να δείς θα πεί ο Δημήτρης 😍 κάτι έξυπνο απο αυτά που λέει , θα πεθάνουμε στο γέλιο, δεν θα κοιμηθουμε σήμερα. χα χα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.530
Ναι, οι τρύπες είναι "κακές", αλλά μάλλον τις έχουν συντονισμένες πολύ χαμηλά (δε ξέρω ακριβώς, αλλά έ, χοντρές είναι, χαμηλά θα είναι) οπότε μετά το κρος, λογικά δε θα βγάζουν τίποτα σπουδαίο από κει.

Εμένα πάντως, στα ATC δε μ'αρεσουν λιγάκι τα πρίμα τους. Αλλά τελευταία άλλαξαν Τουίτερ, δε ξέρω, μπορεί να τα έφτιαξαν κάπως. Χρόνια έχω να ακούσω ATC. Τα μεσαία τους, αν και ιδιαίτερα, ευχάριστες αναμνήσεις μου άφησαν.

Σε Αγγλίδες πάντως, δε θα άφηνα εύκολα να βάλουν χέρι στην τσέπη μου. Έχει κι άλλες ομορφιές να διαλέξω, που δε βάζουν τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη, αυτές θέλουν να φτάσουν μέχρι τις αμυγδαλές σου αν γίνεται.

Reaction score
19.221
Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.530
Τουλάχιστον αυτά τα ATC, δε τα'χουνε πλακώσει στο DSP, όπως πχ τα μικρά τα Νιούμαν, χάριν απόκρισης πλάτους. Είναι στα υπέρ τους.

Πολύ DSP πέφτει τελευταία σε πληθώρα ηχείων, είναι μια λύση κι αυτό, αλλά μεις οι γέροντες έχουμε παιδικά τραύματα.

Γι'αυτό γλυκοκοιταζω τα me geithain, που επίσης δεν έχουν τίποτα από dsp, ούτε καν για τον καρδιοειδή λοβό. Όλα τα υπόλοιπα καρδιοειδή που ξέρω (kii, Dutch), με dsp είναι.

Και τα 310/420 της Νιούμαν δεν έχουν dsp, αλλά όλα τα πιο μικρά, είναι τίγκα, όπως και τα ones της genelec, όπως και αυτό το νέο μεγάλο μοσχάρι. Οι πιο παλιές σειρές της τζενελεκ όμως, είναι παρθένες. Όποιος προλάβει..

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.797

Τα 45-αρια. Πάρτα.

Κοίτα τι συμπαθητικό waveguide έχουνε βάλει στο μιντ... Στο Τουίτερ ξέχασαν να βάλουν, αλλά Άγγλοι κομηδες είναι, μη τους συνερίζεσαι (έχει ένα μικρό).
Είναι πολύ ακριβά βρε..
Και τα συγκεκριμένα είναι και ασχημόπαπα.. :rolleyes: (πιο πολύ απ' τ' άλλα.. )
Πρώτα το είπα και μετά είδα και την τιμή.. :lol::lol: :cry:
Είσαι τρελός παιδάκιμ?
Θες να πάθω κανένα εγκεφαλικό βραδιάτικο?

Πάμε σε όμορφες μεσαίες και χαμηλό..
Με τα Ψοράλ και τα Νιούμαν.. :rolleyes:

1116505-600df051-spendor-sp1-speaker-bbc-classic-british-audiophile.jpg
+
2 x

OIF.jpg

:party:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.530
Είναι πολύ ακριβά βρε..
Ε, Αγγλίδες. Έγραψα, βάζουν βαθειά το χέρι στην τσέπη, φτάνουν αμυγδαλές..
Τα βίτσια, πληρώνονται. Άμα θες Αγγλίδα, είναι βίτσιο..

Αχτύπητη τιμή έχει για φρέσκο 3-δρομο αυτό

Κι άμα θες ξυλί, αυτό

Για Γαλλίδα, πάλι καλά να λες.
Τα τουιτερ της Γαλλίδας, επίσης δεν με έχουν αρέσει, όπως και της Αγγλίδας. Ίδια σκατα είναι. Μπορεί να σ'αρεσουν.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.797
Σε Αγγλίδες πάντως, δε θα άφηνα εύκολα να βάλουν χέρι στην τσέπη μου. Έχει κι άλλες ομορφιές να διαλέξω, που δε βάζουν τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη, αυτές θέλουν να φτάσουν μέχρι τις αμυγδαλές σου αν γίνεται.
Ναι ρέυ αλλά τα δίνουμε στον συμμαχικό άξονα, όχι στις Γερμανίδες και τις Γιαπωνέζες.. (στους οχτρούς ωρέ θα τα σκάσουμε? :O_o:)
Ε, Αγγλίδες. Έγραψα, βάζουν βαθειά το χέρι στην τσέπη, φτάνουν αμυγδαλές..
Τα βίτσια, πληρώνονται. Άμα θες Αγγλίδα, είναι βίτσιο..

Αχτύπητη τιμή έχει για φρέσκο 3-δρομο αυτό

Κι άμα θες ξυλί, αυτό

Για Γαλλίδα, πάλι καλά να λες.
Τα τουιτερ της Γαλλίδας, επίσης δεν με έχουν αρέσει, όπως και της Αγγλίδας. Ίδια σκατα είναι. Μπορεί να σ'αρεσουν.
Άσε, πες πως δεν ρώτησα.. :cry:

thva κοιμήσου..
Πάω να φτιάξω κάτι να τσιμπήσω να σου δώσω ''αέρα'' για να σε ξεμπλέξω.. :biggrin:

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.530
Εσύ τέκνο μου, έχεις θέματα και με εμφάνιση, δεν ξέρω πως παλεύεται αυτό.

Αλλά οι προτάσεις σε ενεργά και σε λογική τιμή, δεν είναι πολλές, μάλλον θα τις ξέρεις ήδη όλες.

Το νέο ίματζ 2 έχω ήδη γράψει πως προσφέρει πάρα πολλά στα λίγα λεφτά που ζητάει, αλλά τώρα αν σ'αρεσει που να ξέρω, δες το.

Ωραίο χορταστικό waveguide, και 2 τεμάχια 8", πολύ δελεαστικό πακέτο.

Σπινοραμα, μετρήσεις κλπ δεν έχω δει, με κάθε επιφύλαξη λοιπόν. DSP έχει άφθονο, μπορεί να σε βολεύει αυτό, αν το ταιζεις μόνον με ψηφιακό σήμα. Στα ίδια λεφτά, ένα Νιούμαν 310 δεν έχει καθόλου dsp, ούτε ψηφιακές εισόδους, έχει ενισχυτές σε ΑΒ, κλειστή καμπίνα κι ένα 8,25".
Κι εκεί τελειώνουν οι ιδέες..

Last edited:

Reaction score
19.221
Εγώ κόλλησα τώρα να διαβάζω βραδυάτικα για την graphene και τα ηχεία. :D Ήθελα κάποτε να τα ρίξω μια ματιά η αλήθεια είναι. Αύριο. ¨Οχι για το θέμα ηχεία δηλαδή αλλά για την graphene. :)

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.797
Εσύ τέκνο μου, έχεις θέματα και με εμφάνιση, δεν ξέρω πως παλεύεται αυτό.

Αλλά οι προτάσεις σε ενεργά και σε λογική τιμή, δεν είναι πολλές, μάλλον θα ξέρεις όλες.

Το νέο ίματζ 2 έχω ήδη γράψει πως προσφέρει πάρα πολλά στα λίγα λεφτά που ζητάει, αλλά τώρα αν σ'αρεσει που να ξέρω, δες το.

Ωραίο χορταστικό waveguide, και 2 τεμάχια 8", πολύ δελεαστική πακέτο.
Άστο Κώστα μην ταλαιπωρείσαι..

Θα τσιμπήσω κάποια στιγμή κανένα μεταχειρισμένο παθητικό scm 7 την παλιά σειρά που είχα να υπάρχει σε μια γωνιά να το βλέπω να μου φύγει.. :biggrin:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.738
Members
38.232
Νεότερο μέλος
aradis