Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub και κατά πόσον θα ίσχυαν...

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.494
Σε αυτό νομίζω είσαι υπερβολικός..
Δεν νομίζω.
Η συζήτηση ξεκίνησε από ευθεία παρέμβαση επιφανούς μέλους, ο οποίος προ ημερών ζήτησε με προβοκατόρικο τρόπο να σταματήσει η συζήτηση για τα σαμπς και τις μετρήσεις.
Αμνησία πάθατε όλοι;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.708
Τίποτα δεν είναι πολύπλοκο.

Εμένα με παίρνει πχ τηλέφωνο ένας ευκατάστατος συνάδελφος να με ρωτήσει τι ηχεία να πάρει για δικαναλο και πως να τα στήσει.

Η συζήτηση τελειώνει σε ένα 5-λεπτο το πολύ. Εν ζεύγος me geithain 901 σε ισόπλευρο τρίγωνο ακρόασης, και τα ηχεία να απέχουν μίνιμουμ 60cm από πίσω και πλαϊνό τοίχο. Άντε και λίγο παιχνίδι με toe in.
Σιγά τα λεφτά, σιγά τις οδηγίες.

Αντίστοιχο ερώτημα για πολυκάναλο, θέλει 17 συνεδρίες, 3-4 ταβέρνες για οικογενειακή συγκέντρωση κι έλεγχο επιπέδου παντόφλας, και τα λεφτά είναι πλέον σοβαρότατο θέμα συζήτησης, γιατί με ίδιους δορυφόρους με το προηγούμενο παράδειγμα, φτάνουμε κοστολογιο εξοχικής κατοικίας.

Καλιμπράρισμα; ρωτήστε κάνα Καστρουνή ξερωγω, πόσες ώρες θέλει το καλιμπράρισμα δικαναλου (εάν έχει δυνατότητες κιόλας) και εάν συγκρίνεται αυτό με το επίπεδο δυσκολίας και το χρόνο στησίματος και καλιμπραρίσματος ενός ιμερσιβ σεταπ.

Το πιο ωραίο για τον οποιονδήποτε πωλητή είναι το αγνό δικαναλο, χωρίς δυνατότητες καλιμπραρίσματος και χωρίς δυνατότητα ενσωμάτωσης σαμπ.

Βαθμός δυσκολίας στησίματος, επιπέδου τάξης προνηπίων. Άντε να μιλήσουν για τρίγωνο ακρόασης και toe in, και λίγο μπρος λίγο πιο πίσω προς τον τοίχο, εκεί τελειώνει το ποίημα, μετά έλα να δοκιμάσεις ένα καλώδιο που έχω μήπως ακούσεις διαφορά. 😂

Reaction score
1.300
Υπάρχει το Reference , υπάρχει και το Preference.
Δεν αμφισβητώ ότι το preference κάποιου χρήστη δεν ακούγεται ή δεν δείχνει όμορφα αλλά πως να το κάνουμε ρε παιδιά διαφέρει από το αυθεντικό περιεχόμενο. Εισάγεις προσωπικούς χρωματισμούς , διαφοροποιήσεις στην δουλειά του δημιουργού.
Έχω επιλέξει το κυνήγι του reference επειδή εμπιστεύομαι περισσότερο τον δημιουργό από εμένα , προσπαθώ να βλέπω να ακούω να αισθάνομαι το σύνολο της πληροφορίας που μου δίνει ο σκηνοθέτης , ο δημιουργός ο καλλιτέχνης και όχι ότι μου κατέβει εμένα.

Reaction score
5.549
Δεν νομίζω.
Η συζήτηση ξεκίνησε από ευθεία παρέμβαση επιφανούς μέλους, ο οποίος προ ημερών ζήτησε με προβοκατόρικο τρόπο να σταματήσει η συζήτηση για τα σαμπς και τις μετρήσεις.
Αμνησία πάθατε όλοι;
Να δίνουμε όλη την πληροφορία, τις προσωπικές προτιμίσεις ασφαλώς, αλλά να είμαστε ανοικτοί

Δεν υπάρχει μια αλήθεια ( ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ )
Όπου "αλήθεια" = "η φυσκότητα της ακρόασης"

Οι χαμηλές συχνότητες είναι προφανώς χρήσιμες για να ολοκληρωθεί το φάσμα και η συνολική εμπειρία αλλά δεν καθορίζουν την αλήθεια, την φυσκότητα της ακρόασης.

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Αντίστοιχο ερώτημα για πολυκάναλο, θέλει 17 συνεδρίες, 3-4 ταβέρνες για οικογενειακή συγκέντρωση κι έλεγχο επιπέδου παντόφλας, και τα λεφτά είναι πλέον σοβαρότατο θέμα συζήτησης, γιατί με ίδιους δορυφόρους με το προηγούμενο παράδειγμα, φτάνουμε κοστολογιο εξοχικής κατοικίας.
Case closed.. :cry:

Έχω επιλέξει το κυνήγι του reference επειδή εμπιστεύομαι περισσότερο τον δημιουργό από εμένα , προσπαθώ να βλέπω να ακούω να αισθάνομαι το σύνολο της πληροφορίας που μου δίνει ο σκηνοθέτης , ο δημιουργός ο καλλιτέχνης και όχι ότι μου κατέβει εμένα.
Καλά κάνεις βρε.. :rolleyes:

Πάρε Spendor να τα βρεις ούλα.. :lolsign:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.333
Αυτό ας πούμε είναι ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα παραπληροφόρησης.

Reaction score
1.825
προσωπικά δεν αρνούμαι την τεχνική τεκμηρίωση παρόλο που τις περισσότερες φορές δεν μπορώ να την κατανοήσω.
Αυτό που βλέπω στο συγκεκριμένο ιντερνετικό χώρο είναι ότι υπάρχει μια ακραία πόλωση κυρίως απο αυτούς που έχουν την πολυτέλεια της τεχνικής γνώσης των audio θεμάτων.
Η μουσική και η ακρόαση αυτής δεν είναι κάτι fix. Αυτό γιατί υπάρχουν διαφορετικοί χώροι, εγκέφαλοι, αυτιά, προτιμήσεις εν ολίγοις.
Ξέρω ότι οι τεχνοκράτες εδώ λένε ότι δεν υπάρχει "γούστο" αλλά αντικειμενική ορθότητα στην αναπαραγωγή της μουσικής.
Και εκεί ειναι η διαφωνία.
Οι μισοί εκπέμπουν στα fm και οι άλλοι στα μεσαία, δε μπορεί να υπάρξει συννενόηση, αφήστε το.
Αυτό το forum που γράφουμε είναι χομπίστικο στα δικά μου μυαλά.
Πριν κανα μήνα έχοντας αγοράσει ένα umik για να κάνω μια μέτρηση στο σύστημα μου να δω που βρίσκομαι και να προσπαθήσω να το βελτιώσω με αλλαγές στην τοποθέτηση των ηχείων και να βάλω και δυο σαμπάκια που έχω έκανα το λάθος και κατέβασα έναν οδηγό για το rew.... PDF πάνω από 50 σελίδες...
Ε, το έκλεισα το λαπτοπάκι και έβαλα να ακούσω μουσική.
Ακούω κανα 2-3 ώρες τη βδομάδα σε αυτή τη φάση της ζωής μου, φαντάζεστε να τις φάω για να κάνω μετρήσεις?
Λοιπόν, χθες το βράδυ άναψα τις λάμπες μου και έβαλα Θανάση Παπακωνσταντίνου να ακούσω ενω καπλάντιζα τα βιβλία της κόρης μου.
Πηγή το qobuz.
Έχω πάθει πλάκα με τις λάμπες μου, τι χαζομάρα τόσα χρόνια που δεν αγόραζα γιατί οι λάμπες είναι "ευαίσθητες" και δε παίζουν καλά, δε παίζουν καθαρά και άλλες τέτοιες μπούρδες.
Και θα θέλουν και ένα κάρο λεφτά για να τις αλλάξεις (16 EL34), σιγά, άλλοι δίνουν 6 κατοστάρικα για καλώδια.
Τη δευτέρα πήγα να δω Θανάση στο θέατρο γης, ε, στο σπίτι μου καλύτερα παίζει, δε ξαναπάω σε συναυλία.
:p :p :p :p :p :p
peace and love

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Η συζήτηση ξεκίνησε από ευθεία παρέμβαση επιφανούς μέλους
Έλα μωρέ δεν σου λέω.. υπερβολικός.
Βάλτον στη ''λίστα.'' :roflmao: :lolsign:
προσωπικά δεν αρνούμαι την τεχνική τεκμηρίωση παρόλο που τις περισσότερες φορές δεν μπορώ να την κατανοήσω.
Αυτό που βλέπω στο συγκεκριμένο ιντερνετικό χώρο είναι ότι υπάρχει μια ακραία πόλωση κυρίως απο αυτούς που έχουν την πολυτέλεια της τεχνικής γνώσης των audio θεμάτων.
Η μουσική και η ακρόαση αυτής δεν είναι κάτι fix. Αυτό γιατί υπάρχουν διαφορετικοί χώροι, εγκέφαλοι, αυτιά, προτιμήσεις εν ολίγοις.
Ξέρω ότι οι τεχνοκράτες εδώ λένε ότι δεν υπάρχει "γούστο" αλλά αντικειμενική ορθότητα στην αναπαραγωγή της μουσικής.
Οι μισοί εκπέμπουν στα fm και οι άλλοι στα μεσαία, δε μπορεί να υπάρξει συννενόηση, αφήστε το.
Αυτό το forum που γράφουμε είναι χομπίστικο στα δικά μου μυαλά.
Πριν κανα μήνα έχοντας αγοράσει ένα umik για να κάνω μια μέτρηση στο σύστημα μου να δω που βρίσκομαι και να προσπαθήσω να το βελτιώσω με αλλαγές στην τοποθέτηση των ηχείων και να βάλω και δυο σαμπάκια που έχω έκανα το λάθος και κατέβασα έναν οδηγό για το rew.... PDF πάνω από 50 σελίδες...
Ακούω κανα 2-3 ώρες τη βδομάδα σε αυτή τη φάση της ζωής μου, φαντάζεστε να τις φάω για να κάνω μετρήσεις?
Λοιπόν, χθες το βράδυ άναψα τις λάμπες μου και έβαλα Θανάση Παπακωνσταντίνου να ακούσω ενω καπλάντιζα τα βιβλία της κόρης μου.
Πηγή το qobuz.
Έχω πάθει πλάκα με τις λάμπες μου, τι χαζομάρα τόσα χρόνια που δεν αγόραζα γιατί οι λάμπες είναι "ευαίσθητες" και δε παίζουν καλά, δε παίζουν καθαρά και άλλες τέτοιες μπούρδες.
Και θα θέλουν και ένα κάρο λεφτά για να τις αλλάξεις (16 EL34), σιγά, άλλοι δίνουν 6 κατοστάρικα για καλώδια.
Τη δευτέρα πήγα να δω Θανάση στο θέατρο γης, ε, στο σπίτι μου καλύτερα παίζει, δε ξαναπάω σε συναυλία.
:p :p :p :p :p :p
peace and love
Είστε αισθηματίας κύριε.. :tongue:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.708
Φώναξε καλιμπράτορα ρε μάστορα!

Αφού δε ξέρς, ούτε χρόνος περισσεύει, μη την παλεύς μονάχος.

Πφχχχχχ

Reaction score
1.825
Φώναξε καλιμπράτορα ρε μάστορα!

Αφού δε ξέρς, μη την παλεύς μονάχος.

Πφχχχχχ
θαρθεις? αλλά δεν έχω πσηφιακά εργαλεία, όπως τον παλιό καιρό, αντρίκια ρε, full range από τον προ και ρύθμιση gain φάσης και αποκοπής στα σαμπάκια.
τρινοβ και @@διές να πουμε....
:rofl:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
θαρθεις? αλλά δεν έχω πσηφιακά εργαλεία, όπως τον παλιό καιρό, αντρίκια ρε, full range από τον προ και ρύθμιση gain φάσης και αποκοπής στα σαμπάκια.
τρινοβ και @@διές να πουμε....
:rofl:
Αν έρθει για ''αντρίκια'' full range κλπ.. :whistling:
Μάλλον θα έρθει και με τα δικάτ' ''εργαλεία''
R (11).jpg

Το νου σου.. :unsure:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.708
θαρθεις?
Νο way.

Επαγγελματία. Να πληρώσεις υπηρεσία.

Σας πχιάνει μια σπαγκοραμενίαση ώρες ώρες, πάνω σε ένα χόμπι που έχετε ξοδέψει ένα κάρο λεφτά, μη τυχόν και δώσετε λίγα ακόμα σε άνθρωπο που θα ξοδέψει χρόνο και σκέψη, με σοβαρό εξοπλισμό και εμπειρία στην πλάτη, για δικό σας όφελος.

Δηλαδή και την τηλεόραση μόνος σου την καλιμπραρεις όπως τον προβολέα, ή φωνάζεις τον μελιδη να δει αν του φαίνεται καλά το κόκκινο;

Τι'ν'αυτα ρε;

Άμα υπολογίζεις σοβαρό το σκεπτικό του πχ Χατζησταμου, φώναξε αυτόν να στο κάνει καλιμπράρισμα. Με λεφτά. Πληρώνεις υπηρεσία, απολαμβάνεις το αποτέλεσμα της γνώσης και εμπειρίας που σου παρέχεται στο χώρο σου.

Και συζητάς με τον καλιμπράτορα για το εφαρμοζόμενο σοφτγουερ ή εξοπλισμό ισοστάθμισης που προτείνει ως αναγκαία επιλογή ορθής πρακτικής. Όχι με μένα..

Dimifoot

Editor
Reaction score
86.494
Η διαφωνία αυτή είναι απλώς έλλειψη πληροφόρησης.
Η πραγματικότητα είναι πως αν κρύψεις ηχεία πίσω από μια κουρτίνα, οι 85 στους 100 επιλέγουν αυτό που θεωρείται μετρητικά σωστό. Αυτό δείχνουν οι μελέτες.
Θα μου πεις, δεν είναι 100%, είναι 85.
Τεκμηριώνει όμως σαφώς την σημασία των αντικειμενικών μετρήσεων.

Last edited:

Reaction score
1.825
Νο way.

Σας πχιάνει μια σπαγκοραμενίαση ώρες ώρες, πάνω σε ένα χόμπι που έχετε ξοδέψει ένα κάρο λεφτά, μη τυχόν και δώσετε λίγα ακόμα σε άνθρωπο που θα ξοδέψει χρόνο και σκέψη, με σοβαρό εξοπλισμό και εμπειρία στην πλάτη, για δικό σας όφελος.

Δηλαδή και την τηλεόραση μόνος σου την καλιμπραρεις όπως τον προβολέα, ή φωνάζεις τον μελιδη να δει αν του φαίνεται καλά το κόκκινο;

Τι'ν'αυτα ρε;

Άμα υπολογίζεις σοβαρό το σκεπτικό του πχ Χατζησταμου, φώναξε αυτόν να στο κάνει καλιμπράρισμα. Με λεφτά. Πληρώνεις υπηρεσία, απολαμβάνεις το αποτέλεσμα της γνώσης και εμπειρίας που σου παρέχεται στο χώρο σου.

Και συζητάς με τον καλιμπράτορα για το εφαρμοζόμενο σοφτγουερ ή εξοπλισμό ισοστάθμισης που προτείνει ως αναγκαία επιλογή ορθής πρακτικής. Όχι με μένα..
μπρο τσιλ αουτ.
Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω υπηρεσία για κάτι που χρειάζομαι.
Ούτε και έχω ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά για τα στέρεα που έχω.
Όταν θα έχω πρόβλημα το οποίο δε μπορώ να λύσω τότε θα το κάνω.
Αυτή τη στιγμή καραγουστάρω αυτό που ακούω. Δε χρειάζομαι βοήθεια.
Αυτό δε μπορείς να κατανοήσεις, ότι μπορεί κάποιος να του αρέσει αυτό που ακούει και ας μην έχει σαμπ, και ας μην έχει καλό σπινόραμα το ηχείο του ή ακούει με 25 βατ.
Και εκεί είναι που λέω ότι εκπέμπουμε σε άλλο μήκος κύματος.
100 φόρουμ να είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα, καμία επαφή.
Εγώ κατάλαβα αυτά που είπε ο Χατζηστάμου και προς τιμήν του βασικά.
Και προέβλεψα τον επικείμενο "χαμο"...

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Ε όχι, εδώ διαφωνώ..
Δεν μπορούμε να μιλάμε για ''έλλειψη πληροφόρησης'' απ' τη στιγμή που έχουν γραφτεί πολλάκις κατεβατά ολάκερα εδώ μέσα..
Δεν παίζει αυτό..
Και απορίες έχουν ''λυθει'' ή έχει γίνει προσπάθεια..
Και, και, και..
Διαφωνία υπάρχει από κόσμο που δεν συμμερίζεται κάποια δεδομένα ως απόλυτα..
Λάθος ή σωστό δεν είμαι εγώ κατάλληλος για να το κρίνω αλλά δεν μπορεί κανείς να πει πως δεν υπάρχει το υλικό..

Reaction score
9.046
θαρθεις?
Νο way.

Για τα καλώδια και τις λάμπες θα πλερωσουν, για καλιμπρεισον σφιχτούς του κόβω. :p :D

Εδώ ρε υπάρχουν άνθρωποι που έδωσαν έναν σκασμό λεφτά για το σύστημα και δεν πήραν στο σπίτι τους ούτε μια μέτρηση, έτσι για τα μάτια του κόσμου.

Τώρα θα βγει ο Αλέξης και θα πει, αν όμως αυτό θέλουν τι ζόρι τραβάμε εμείς?
Σωστά αν θέλουν να δώσουν 200000 και να μην πάρουν ούτε μια μέτρηση θα κάτσουμε να μαλωσουμε?

Dimifoot

Editor
Reaction score
86.494
Διαφωνία υπάρχει από κόσμο που δεν συμμερίζεται κάποια δεδομένα ως απόλυτα..
Πως δηλαδή; Έκλεψαν στην εργασία; Παρουσίασαν άλλα δεδομένα;
Και πέρασε η εργασία από το peer review αλλά κόπηκε από τους παιχταράδες του avsite.gr?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.708
Η πραγματικότητα είναι πως αν κρύψεις ηχεία πίσω από μια κουρτίνα, οι 85 στους 100 επιλέγουν αυτό που θεωρείται μετρητικά σωστό. Αυτό δείχνουν οι μελέτες.
Θα μου πεις, δεν είναι 100%, είναι 85.
Έχει και 15 κουφούς, τι α κάεις; α μαλώεις;

Πάντως όσον αφορά τον Χρήστο τον Χατζησταμο, αυτός κι αν είναι τεχνοκράτης, και μεγάλος μάστερ στο καλιμπράρισμα.

Διαφορετική τεχνική σε κάποια σημεία, αλλά κατ'ουσίαν by the book και στην λεπτομέρεια.

Η ορθότητα αναπαραγωγής και η πιστή (όσο το επιτρέπει η ηχογράφηση) αναπαραγωγή φωνών και φυσικών οργάνων, αλλά και χωρικής πληροφορίας, είναι πάντα ο μόνος στόχος.

Οι 15 κουφοί θα είναι πάντα εκεί, να παίρνουν μπιεντάμπλεγιου και λοιπές ψαροκασέλες, ούτε kii ούτε Dutch & Dutch και φυσικά ούτε τα υπόλοιπα state of the art ηχεία, που μετράνε "χάρακας", σα τα ηχεία του γκεομιατ.

Ο Χρήστος εν ολίγοις, είναι (πέραν από επαγγελματίας, αλλά και ως χομπίστας ο ίδιος) φανατικός εραστής συγκεκριμένων ηχείων, επιλεγμένων με σοφία (γνώση, εμπειρία, εκπαιδευμένο αυτί, μουσική παιδεία), που όλα μετράνε "χάρακας", ακόμα και τα μικρά ακριβά φοκαλ.

Καμία διαφωνία δεν έχουμε. Για τα μάτια του κόσμου είναι ο τζερτελες (και για τις παρεξηγήσεις - παρερμηνεύσεις που προκύπτουν σε νέο κόσμο που δεν μας "ξέρει").

Last edited:

Reaction score
19.770
Καλέ μας alexis , άμα έσκαγα εφτά ΄΄στικάκια΄΄ για ένα ζεύγος LS 60 θα αισθανόμουν μίζερα όσο και να συμμερίζομαι τις δικές σου εντυπώσεις , όσο και να προτιμώ γενικώς λευκά αντί της μαυρίλας... Φαντάζομαι να μη θέλεις κάτι τέτοιο για τον υποφαινόμενο... :wink:

Ο Μέγας Αλέξανδρος τον Γόρδιο Δεσμό τον έκοψε, δεν κάθησε ν'αναλύει τις πολύπλοκες πτυχές του... :sneaky:
Εγώ επιμένω και σου λέω ότι το πρόβλημα είναι φιλοσοφικό. Δεν θές να με πιστέψεις, τι φταίω ;

Εάν παραητηρήσεις την επιχειρηματολογία Αλέξη και Ντιμιφουτ θα το καταλάβεις. (ίσως εάν και δεν θρέφω πολλές ελπίδες ούτε και για εσένα πια στον τομέα αυτό. :D). Με εξαπάτησες λίγο πρός στιγμήν και είχα απαιτήσεις.

Ας κάνω μια τελευαταία προσπάθεια μια και εδω είναι απλά τα πράγματα.

Λοιπόν και ισχύουν παντού αυτά (και στην "επιστήμη" όπως την κατανοοούνε και την έχουν διαστρεβλωμένη οι περισσότεροι στο μυαλό τους) : Έχουμε αυτούς που είναι μεταμοντέρνοι και έχουν ρελατιβιστική άποψη για την αλήθεια. Το κακό είναι ότι εάν παρατηρήσεις την έχουν για τους άλλους και σε ζητήματα δευτερευούσης σημασίας. Για τον εαυτό τους και για σημαντικά θέματα είναι της μιάς αλήθειας. Ακόμη και όταν ισχυρίζονται ότι την έχουν για τον εαυτό τους, αυτή είναι σε προσωπική μορφή.

Απο την άλλη έχουμε και αυτούς που είναι της μοναδικής αλήθειας που όμως και αυτοί συνήθως είναι και την διακηρρύσουν για τους άλλους ενώ όταν είναι για τον εαυτό τους είναι ρελατιβιστές. Αυτοί είναι συνήθως άνθρωποι των δογμάτων, θρησκειών αυστηροί με όλους αλλά όχι με τον εαυτό τους και με ροπή σε αυταρχικά καθεστώτα που βασίζονται στην αλήθεια. Το ίδιο βέβαια και εδώ, δηλαδή : Η όποια αλήθεια για τον εαυτό τους είναι προσωπική.

Υπάρχουν και άλλοι που ξέρουν και τις δύο πλευρές είτε απο ένστικτο, είτε απο κοινωνική εμπειρία ή απο φιλοσοφική μόρφωση ή απο υψηλό IQ ... και είναι πιο ισορροπημένοι καθώς ξέρουν τις παγίδες και των δυο αυτών κοσμοθεωριών.

Ο Μ. Αλέξανδρος εδράσε σαν στρατηγός εν προκειμένη και όχι σαν φιλόσοφος. Μην ξεχνάμε ότι ειχε δάσκαλο τον Αριστοτέλη και όχι τον Πλάτωνα των ιδεών. Καποτε πρέπει να δρά; ετσι και καποτε αλλιώς.

Δεν υπάρχει σοβαρός επιστήμονας ασχέτως κλάδου που να μην τον έχει προβληματίσει ή να μην έχει ασχοληθεί σχετικά σοβαρά με την φιλοσοφία ή τουλάχιστον να μην έχει μια βάση κατανοήσης αυτής. Η φιλοασοφία αποτελεί την λογική και το reasoning με το οποίο κάνει και formulate τις υποθέσεις του, οι οποιές οδηγούν σε άλλες υποθέσεις πρός έρευνα και συσχετισμό μεταξύ τους, ανα΄λυση και συμπερασμα με τα data απο τον πειραματισμό του κ.ο.κ. . Χωρίς αυτό δεν κάνεις επιστήμη παρά μόνο κατώτερου επιπεδου. Απλώς δεν το παραδέχεται καθώς πρωτα απο όλα είναι given, αλλά την χρησιμοποιεί. Καποιο θέλουν να σε πείσουν ότι δεν είναι given και ότι οφείλεται σε αυτούς μόνο και όχι και στον κοινό πληθυσμό. Είναι οι νέοι παπάδες. (της επιστήμης).

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.298
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Desmios1924