Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub και κατά πόσον θα ίσχυαν...

Reaction score
19.770
ούτε να φαντάζομαι….αν ήξερες και πολλά, τι θα έγραφες :geek:

οδηγίες προς ναυτιλλομένους...
τα σεντόνια , δε διαβάζονται εύκολα και είναι αρκούντως κουραστικά.
(εγω το διάβασα πάντως)🙃

γνώμη μου, χωρίς παρεξήγηση.
Ναι αλλά τα λακωνικά ... είναι για τζερτζελέ, ύποπτα και αφήνουνμεγάλα περιθώρια για πολλές παρεξηγησεις και ερμηνειες. Πως θα περιγραφεί μια πολύπλοκη κατάσταση ;

Τεσπά εγω δεν ξέρω να εκφράζομαι έτσι. Δεν έχω τέτοιο ταλέντο. :D Μάλιστα η τάση μου ειναι και περιοριστική γιατί με βρίζετε. :D:D Ετσι εκφράζομαι μόνο όταν είναι για δουλειά. Εδώ δεν το βλέπω σαν δουλειά.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.492
Κάποια στιγμή θα ήταν καλό να καταλάβεις πως εκτός από τον κόσμο σου, τα θέλω σου, τις ανάγκες σου και όλα όσα συμπληρώνουν την ύπαρξη σου και κάνουν την παραμονή σου σε αυτή τη ζωή ευχάριστη, υπάρχει και ο υπόλοιπος κόσμος που θέλει τα αντίθετα από εσένα για να έχει και αυτός μια ευχάριστη παραμονή. Τους το επιτρέπεις ή πρέπει με το στανιό να κάνουν ότι θες και να είναι μίζεροι και δυστυχισμένοι;
Χαζομάρες, η μπάλα στην εξέδρα.
Καποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις πως τα φόρουμ ειδικού αντικειμένου δεν είναι το πλαίσιο για αμπελοσοφίες.
Αυτά αλλού, υπάρχουν αντίστοιχες επιλογές.
Εδώ προσπαθούμε να μάθουμε πως θα ακούσουμε μουσική καλύτερα, αντικειμενικά. Να μάθουμε νέα γνώση από κάποιον που την μελέτησε και την παρουσιάζει εδώ με απλά και κατανοητά λόγια οπως ο @Bhutia :roflmao:, καποια νέα πληροφορία-εξέλιξη, τις βασικές γνώσεις αναπαραγωγής ήχου και μουσικής, και να απαντώνται απορίες νέων και παλιών μελών όσο το δυνατόν πιο τεκμηριωμένα. Όχι να υποστηρίζουμε μπούρδες στο όνομα της ανοχής στο διαφορετικό. Για επιστήμες μιλάμε, και το συγκεκριμένο φόρουμ είναι δυνατό στην παρεχόμενη μόρφωση.
Αυτές οι γνωσεις βοηθούν όλους να πάρουν το μέγιστο για τα χρήματα τους, είτε σε νέες αγορές είτε απο μηχανήματα που εχουν ήδη στην κατοχή τους.

Αν το γυρίσουμε στο να λέει ο καθένας τα ψυχολογικά του, τις διακοσμητικές του ανησυχίες, το πόσο υπέροχα ηταν παλιά που άκουγε μουσική απο το ραδιόφωνο του παππού του, και να ψάχνουμε απο που ακούγονται τα καμπανάκια, τότε θα χάσει τελείως τον επιμορφωτικό του χαρακτήρα.

Εννοείται πως η γνώση δεν επιβάλλεται σε κανέναν, αλλά είναι εδώ διαθέσιμη για όποιον την χρειαστεί.

Τι λες, θα μας επιτρέψεις να συζητάμε για αντικειμενικές βελτιώσεις και να προσπαθούμε να μάθουμε κατι παραπάνω, ή θα πρέπει με το στανιό να κοιτάμε όλοι μαζί τα άστρα και να αμπελοσοφούμε;

Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για την δεύτερη επιλογή, δεν εχω χρόνο για λουλουδάκια και αγκαλιές, αλλά καταλαβαίνω πως για κάποιους είναι απαραίτητα, και είμαι βέβαιος πως υπάρχουν πλαίσια έκφρασης των ψυχολογικών τους ανησυχιών. Εγώ θέλω να μαθαίνω επιστήμη.

Reaction score
9.046
Α, ξέχασα τα πρωτα τα άκουσα στην έκθεση.

Πάντως ότι πεί ο Αλέξης φηφίζω εγώ. Αυτόν θα ρώταγα. Εχω εμπιστοσύνη στις λογικές του αναλυσεις και θέσεις σε άλλα θέματα ...και άρα αυτόν θα ρωτούσα και για το audio.

Μετά θα τα άκουγα για σιγουριά και τέλος.
Σε έχω βρει κάτι να ακούσεις να <<συγκρίνεις>>μόνον που απουσιάζουν πληροφορίες, πόσο δυνατά έβαλε το σαμπ και τι ενσωμάτωση έκαναν τα παλικάρια. Δεν δίνουν κάποια απάντηση

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Αν το γυρίσουμε στο να λέει ο καθένας τα ψυχολογικά του, τις διακοσμητικές του ανησυχίες, το πόσο υπέροχα ηταν παλιά που άκουγε μουσική απο το ραδιόφωνο του παππού του, και να ψάχνουμε απο που ακούγονται τα καμπανάκια, τότε θα χάσει τελείως τον επιμορφωτικό του χαρακτήρα.
Δεν χάνει κανένα χαρακτήρα το forum από αυτά βρε Dimi και αλήθεια δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλούν..
Ποικιλία δίνουν και ένα λιγότερο αυστηρό πλαίσιο που είναι αναγκαίο στα forum με ότι κι αν πραγματεύονται..
Αλλιώς άσε να γράφει μόνο ο γκουρού και οι υπόλοιποι να μπαίνουν κάθε 2 μήνες να βλέπουν το ''υλικό'' :tongue:

Τι λες, θα μας επιτρέψεις να συζητάμε για αντικειμενικές βελτιώσεις και να προσπαθούμε να μάθουμε κατι παραπάνω, ή θα πρέπει με το στανιό να κοιτάμε όλοι μαζί τα άστρα και να αμπελοσοφούμε;
Και το ένα και το άλλο είναι χρησιμότατα και αυτό εμπλουτίζει το διάλογο και τη ''συμβίωση'' μέσα στα forum όπως και δημιουργεί αντίληψη πιο σφαιρική για τον ''παραδίπλα'' που γράφει, πράγμα που βοηθά πολύ στην επικοινωνία ακόμα και επί των τεχνικών θεμάτων.. ;)

Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για την δεύτερη επιλογή, δεν εχω χρόνο για λουλουδάκια και αγκαλιές, αλλά καταλαβαίνω πως για κάποιους είναι απαραίτητα, και είμαι βέβαιος πως υπάρχουν πλαίσια έκφρασης των ψυχολογικών τους ανησυχιών. Εγώ θέλω να μαθαίνω επιστήμη.
Καλά κάνεις βρε, κανείς δεν σου αφαιρεί το δικαίωμα να προσπερνάς ή να διαφωνείς με ότι δεν..
Κάνε κι εσύ το ίδιο.. :thumbsup:
Δεν φτάνει που τσακωνόμαστε για τα sub θα τσακωνόμαστε και γι' αυτά τώρα? :rolleyes:

Αγάπη μόνο.. :biggrin:

Σε έχω βρει κάτι να ακούσεις να <<συγκρίνεις>>μόνον που απουσιάζουν πληροφορίες, πόσο δυνατά έβαλε το σαμπ και τι ενσωμάτωση έκαναν τα παλικάρια. Δεν δίνουν κάποια απάντηση
Επειδή δεν το είδα όλο με translate το sub παίζει και με τα δαπέδου ή παίζουν μόνα τους?

Last edited:

Reaction score
11.439
Καποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις πως τα φόρουμ ειδικού αντικειμένου δεν είναι το πλαίσιο για αμπελοσοφίες.
Αυτά αλλού, υπάρχουν αντίστοιχες επιλογές.
Σε αυτό συμφωνώ απολύτως.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.706
Μόνα τους παίζουν τα δαπέδου.
Και τελικά δεν προτιμούν τη μια έναντι της άλλης επιλογής;

Δηλαδή δεν προτιμούν τίποτα; είναι κουφοί αυτοί;

Στην τελική, είναι ύποπτο που η φίρμα βγάζει τα ακριβά δαπέδου, ενώ ο πολύ φτηνότερος συνδυασμός των μικρών με τα σαμπ παίζει το ίδιο ή δυνητικά καλύτερα, για αντικειμενικούς λόγους.

Και είναι ένα ακόμα δείγμα του πόσο χαζή είναι η επιλογή μεγάλου ηχείου δαπέδου, κι όχι μικρών με σαμπ.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.331
θα τσακωνόμαστε και γι' αυτά τώρα?
Προσωπικά δεν τσακώνομαι με κανέναν, είναι εντελώς χαζό. Και για να χρησιμοποιήσω ως παράδειγμα τον εαυτό μου μη παρεξηγηθεί και κανένας, μου αρέσει το πολυκάναλο (από τις αρχές δεκαετίας του 2000), θέλω και sub. Αυτό όμως αφορά εμένα. Δεν θα πιέσω κανέναν να κάνει ότι και εγώ. Ούτε θα του πω αυτός είναι ο "σωστός" δρόμος. Τι σημαίνει "σωστό"; Ποιος είναι αυτός που ξέρει το "σωστό" του άλλου; Μα τι λέμε τώρα, αλήθεια. Αυτός είναι ο δικός μου δρόμος απόλαυσης. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει και δικός του εφόσον δεν του αρέσει. Θα κάνει ότι τον ευχαριστεί.

Ποιος θα μου κάνει κουμάντο τι θα πρέπει να μου αρέσει; Να ακούω από ενεργά μαυρόκασα που δεν θέλω να τα βλέπω μπροστά μου ας πούμε; Δεν πρόκειται να ευχαριστηθώ ποτέ. Στα @@ μου τι λέει η επιστήμη και ο κάθε ένας που κουνά το δάκτυλο σε άλλον. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτόν που θέλει βινύλιο αντί για CD, αυτόν που θέλει λάμπα, παθητικό ηχείο, και πάει λέγοντας.

Αυτή η λογική θα με βρίσκει απέναντι της.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.715
Κλάιν. Μεταξύ των δύο επιλογών.... 👇

Παίζουν άριστα, δεν θέλουν τίποτα, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για το 99% του πιθανού πελατολογίου τους και όσων τα αγοράσουν. Πάντα θα υπάρχει και ένα 0.1% - 1% που θα τρώγεται με το perfection, ενώ στην πραγματικότητα κυνηγάει το perception. :drinks:

LS60 Matte White 🤍 🥰🥰🥰🥰🥰
ΚΟΥΚΛΙΑ, χίλιες φορές αυτά παρά τα μαυρόκουτα.
LS60 να τα βλέπεις να χαίρεται η ψυχούλα σου και τα ματάκια σου.
Καλέ μας alexis , άμα έσκαγα εφτά ΄΄στικάκια΄΄ για ένα ζεύγος LS 60 θα αισθανόμουν μίζερα όσο και να συμμερίζομαι τις δικές σου εντυπώσεις , όσο και να προτιμώ γενικώς λευκά αντί της μαυρίλας... Φαντάζομαι να μη θέλεις κάτι τέτοιο για τον υποφαινόμενο... :wink:

Ναι αλλά τα λακωνικά ... είναι για τζερτζελέ, ύποπτα και αφήνουνμεγάλα περιθώρια για πολλές παρεξηγησεις και ερμηνειες. Πως θα περιγραφεί μια πολύπλοκη κατάσταση ;

Τεσπά εγω δεν ξέρω να εκφράζομαι έτσι. Δεν έχω τέτοιο ταλέντο. :D Μάλιστα η τάση μου ειναι και περιοριστική γιατί με βρίζετε. :D:D Ετσι εκφράζομαι μόνο όταν είναι για δουλειά. Εδώ δεν το βλέπω σαν δουλειά.
Ο Μέγας Αλέξανδρος τον Γόρδιο Δεσμό τον έκοψε, δεν κάθησε ν'αναλύει τις πολύπλοκες πτυχές του... :sneaky:

alexis

Reaction score
31.331
Καλέ μας alexis , άμα έσκαγα εφτά ΄΄στικάκια΄΄ για ένα ζεύγος LS 60 θα αισθανόμουν μίζερα όσο και να συμμερίζομαι τις δικές σου εντυπώσεις , όσο και να προτιμώ γενικώς λευκά αντί της μαυρίλας... Φαντάζομαι να μη θέλεις κάτι τέτοιο για τον υποφαινόμενο... :wink:
Θα κάνεις ότι θέλεις και ότι χρειάζεται ώστε να βρεις αυτό που θες. Δεν θα κάνεις ότι σου λέω εγώ ή ότι κάνω εγώ. Αυτή είναι η και διαφωνία μου με όποιον νομίζει ότι βρήκε τις λύσεις στα προβλήματα - ανάγκες - θέλω των άλλων.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.492
Δεν χάνει κανένα χαρακτήρα το forum από αυτά βρε Dimi και αλήθεια δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλούν..
Με ενοχλούν γιατί χάνω χρόνο. Δεν βαριέσαι, τους βάζω στην λίστα και ησυχάζω.

Αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό. Το σημαντικό είναι πως ενοχλούνται οι αμπελοφιλοσοφούντες από την τεκμηρίωση, και όχι το ανάποδο, και αυτός είναι ο λόγος που έχει ξεκινήσει αυτή η συζήτηση. Στόχος τους να σταματήσει η επιστημονική προσέγγιση της αναπαραγωγής ήχου (και εικόνας), ή να μειωθεί, και κυρίως να απαξιωθεί. Ο καθένας έχει την ατζέντα του, άλλοι για εμπορικούς λόγους, άλλοι φιλοσοφικούς, άλλοι διακοσμητικούς, άλλοι επειδή έχουν κολλήσει στο "ένδοξο παρελθόν".
Αυτά που έγραψα είναι ουσιαστικά άμυνα (και όχι επίθεση) στην προσπάθεια φίμωσης της τεκμηριωμένης προσέγγισης. Τους πιάνει που και που :p.
Ας το χωνέψουν, δεν πρόκειται να σταματήσει, αντιθέτως θα γίνεται όλο και πιο έντονη. :p:roflmao:

Η συμβουλή μου προς αυτούς είναι να κάνουν το ίδιο, να βάλουν όσους δεν θέλουν να διαβάζουν στην λίστα αγνόησης να τελειώνουμε, και όλοι θα είναι χαρούμενοι. Η πλατφόρμα δίνει αυτήν την δυνατότητα, ας την χρησιμοποιεί όποιος θέλει.
Δεν φτάνει που τσακωνόμαστε για τα sub θα τσακωνόμαστε και γι' αυτά τώρα?
Δεν τσακώνομαι με κανέναν. Απλώς εξηγώ την σκέψη μου.

Υπάρχουν πχ άριστα δικάναλα συστήματα με διψήφιο ποσοστό κέρδους, και πολυκάναλα με τριψήφιο.
Από που κι ως που μπήκε το πολυκάναλο στο σενάριο, μόνο εσύ ξέρεις. Η ερώτηση ήταν συγκεκριμένη, δυο συγκεκριμένες επιλογές δικάναλου. Μην πετάς την μπάλα στην κερκίδα.

Τι σημαίνει "σωστό"
Αν δεν καταλάβεις αυτό, δεν μπορείς να πας παρακάτω, είναι βασικό.
Υπάρχει το σωστό στην αναπαραγωγή ήχου και εικόνας, και αυτό αποδεικνύεται από peer reviewed studies. Και υπάρχει και εξέλιξη του σωστού, κατά την πάροδο του χρόνου, δηλαδή εξελίσσεται και γίνεται όλο και καλύτερο.
Αν κάποιος για προσωπικούς λόγους δεν του αρέσει, δεν του ταιριάζει κτλ , αυτό δεν σημαίνει πως το σωστό παύει να είναι σωστό. Και φυσικά υπάρχει ελευθερία επιλογής, αλλά η επιλογή είναι καλό να γίνεται μετά από πλήρη ενημέρωση.
Εδώ βλέπω πως υπάρχει προσπάθεια φίμωσης της ενημέρωσης, όχλος είστε :p.

Ανάθεμα και αν κατάλαβες λέξη από όσα διάβασες.
Το ίδιο πιστεύω και εγώ για σένα.

Last edited:

alexis

Reaction score
31.331
Ότι πεις.

Τoole(s) Rules ..........my .....

Τι α κανς, α κατς α μαλώις;

Άλλα λέει η θειά μ, άλλα ακούν τα αυτιά μ

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό. Το σημαντικό είναι πως ενοχλούνται οι αμπελοφιλοσοφούντες από την τεκμηρίωση, και όχι το ανάποδο, και αυτός είναι ο λόγος που έχει ξεκινήσει αυτή η συζήτηση. Στόχος τους να σταματήσει η επιστημονική προσέγγιση της αναπαραγωγής ήχου (και εικόνας), ή να μειωθεί, και κυρίως να απαξιωθεί.
Σε αυτό νομίζω είσαι υπερβολικός..
Δεν απαξιώνεται τίποτα, ειδικά όταν υπάρχει τεκμηρίωση.
Αν κάποιος διαφωνήσει με την τεκμηρίωση ή δεν το προτιμήσει ο ίδιος οκ..
Ο ''τρίτος'' που διαβάζει θα κρίνει για τον εαυτό του.. ;)

Τα υπόλοιπα τα ακούω.. 8-)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.298
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Desmios1924