JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.348
Naι αλλά δεν έχει επιδόσεις supercar .Το πλυντήριο που έχω σπίτιμ είναι 25 χρονών, μοτέρ ακόμα δεν έχω αλλάξει!
Naι αλλά δεν έχει επιδόσεις supercar .Το πλυντήριο που έχω σπίτιμ είναι 25 χρονών, μοτέρ ακόμα δεν έχω αλλάξει!
Μπορεί να μη έχει γκάζια, έχει όμως ροπή.Naι αλλά δεν έχει επιδόσεις supercar .
Ma η ροπή ακριβώς είναι τα γκάζια.Μπορεί να μη έχει γκάζια, έχει όμως ροπή.
Σου έχει τύχει ποτέ να αγοράσεις καινούριο πλυντήριο να το βάλεις για πλύση χωρίς να βγάλεις τα στριφώνια ασφαλείας του κάδου?
Έχει τύχει σε μένα
Μια χαρά στρίβουν.νομίζουμε ότι τα ev στρίβουν κι όλας.
Τι λες αρέ, καθόμαν ήσυχα ήσυχα στο σαλόνι και έπινα το καφεδάκιμ και ξαφνικά πέρασε ένα πλυντήριο από μπροστάμ, ξέρς μόλις μπήκε στο πρόγραμμα για στύψιμο, πρέπει με μια πρόχειρη εκτίμηση να έκανε τα 0-100 χλμ/ω σε 2,5 δευτερόλεπτα.Ma η ροπή ακριβώς είναι τα γκάζια.
Τώρα αν εσύ εκείνη την ημέρα είχες φάει πολλές μπάμιες και ήσουν ένας μπάμιας κι αυγάς , ε ! αυτό είναι άλλο.
Μπερδεύεσαι.Στην παρακάτω λίστα θα κουραστείς να κανεις scroll down για να βρεις το plaid και θα βαρεθεις πριν βρεις το Μ3P.
Με μυαλό ουαν Πάουντ.
Με χαφ Πάουντ, μπορεί να είναι αλλιώς.
List of Nürburgring Nordschleife lap times - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Θα είναι καλής ποιότητας.Το πλυντήριο που έχω σπίτιμ είναι 25 χρονών, μοτέρ ακόμα δεν έχω αλλάξει!
Πόσο ; !!!!Τα πεντέμισι χιλιάρικα τα ζητάει πάντως συγκεκριμένη αντιπροσωπία για να αλλάξει όλο το μοτέρ, επειδή χάλασε το σύστημα ψύξης του. Σα να λέμε τρύπησε το σωληνάκι, ή το ψυγείο, αλλαγή κινητήρα.
Όσο και να προσπάθησα να μάθω μοντέλο, δεν μου λέει.
Και μιλάμε ότι αγοράστηκε μεταχειρισμένο, μοντέλο 2017. Έπιασε λαχείο το παλικάρι.Πόσο ; !!!!
Μπορεί να είναι και Τέσλα, αν είναι εκτός εγγύησης (μετά την 8-ετια ή 192.000χλμ).Τα πεντέμισι χιλιάρικα τα ζητάει πάντως συγκεκριμένη αντιπροσωπία για να αλλάξει όλο το μοτέρ, επειδή χάλασε το σύστημα ψύξης του. Σα να λέμε τρύπησε το σωληνάκι, ή το ψυγείο, αλλαγή κινητήρα.
Όσο και να προσπάθησα να μάθω μοντέλο, δεν μου λέει.
Κοίτα, δε φταίω εγώ που μισθωσες αυτοκίνητο πριν δεις το παραπάνω λινκ.Μπερδεύεσαι.
Δεν με ενδιαφέρει να πάω να κάνω χρόνο στην εν λόγω πίστα.
Εσένα μήπως αυτός είναι ο σκοπός σου;
Ποιανού στόχος είναι αυτός;
Γιααα δες το αυτοκίνητο που τώρα οδηγείς, τι χρόνο έχει στην εν λόγω πίστα και πες μου.
Δες τι χρόνο έχει στην εν λόγω πίστα το Α3 το ντιζελάκι το 1.600 που είχα πριν.
Δες και το γιαρις το υβριδικό τι χρόνο έχει στην πίστα, με ενδιαφέρει για τη σύζυγο, αν τυχόν βρεθεί σε πίστα, να ξέρω τι χρόνο θα πιάσει.
Δες το λιγο, ξεκόλλα. Ουάν πάουντ.
ΥΓ. Αν στόχος μου ήταν να τρέχω σε πίστα, θα είχα ειδικό για αυτή τη χρήση αυτοκίνητο, και άλλο για την οικογένεια και για τις διακοπές μου. Λέω γω τώρα..
Θεωρώ αδύνατο να μην ανοίγει το μοτέρ ώστε να γίνει επισκευή. Μόλις μάθουν οι τεχνικοί στα διάφορα καταστήματα τι παίζει με τα EVs θα τα φτιάχνουν αυτοί και σε λογικές τιμές.Μπορεί να είναι και Τέσλα, αν είναι εκτός εγγύησης (μετά την 8-ετια ή 192.000χλμ).
5-5,5 χιλιάρικα έχει το μοτέρ, και το σύστημα ψύξης είναι ενσωματωμένο στο μοτέρ (αναγκαίο, γιατί ζεσταίνεται κατά τη χρήση, όπως όλα τα μοτέρ), και η διαρροή του υγρού ψύξης μέσα στο μοτέρ οδηγεί σε μη επισκευάσιμες βλάβες του μοτέρ.
Πακέτο αλλάζει όλο. Τα πρώτης γενιάς model S έχει ειπωθεί πως προβλέπεται όλα να βγάλουν αυτό το πρόβλημα περί τα 600.000 μίλια.
Είδα το λινκ, όσα είναι πάνω από το Tesla είναι Ferrari Lamborghini και κάτι τέτοια.Κοίτα, δε φταίω εγώ που μισθωσες αυτοκίνητο πριν δεις το παραπάνω λινκ.
Πάνω από το plaid είναι όλα τα μοντέλα bmw Μ, το gt-r, το audi R8 ακόμη και ένα (ίσως ελαφρώς πειραγμενο) RS3. Αυτοκίνητα με τη μισή ιπποδύναμη.Είδα το λινκ, όσα είναι πάνω από το Tesla είναι Ferrari Lamborghini και κάτι τέτοια.
Διαφορετικού σκοπού αυτοκίνητα, πενταπλάσια τιμή και βάλε.
Τι νόημα έχει;
Νομίζω πως πρέπει να εξετάσουμε και τους υπόλοιπους παράγοντες, όπως αν ήταν τα λάστιχα που το αυτοκίνητο φοράει κατά την παράδοση, οι αναρτήσεις τα φρένα ακόμα και ο οδηγός.Πάνω από το plaid είναι όλα τα μοντέλα bmw Μ, το gt-r, το audi R8 ακόμη και ένα (ίσως ελαφρώς πειραγμενο) RS3. Αυτοκίνητα με τη μισή ιπποδύναμη.
Πάνω από το M3P είναι το χάος.