Διάφορα (υπολογιστές)

Ndis

Titika
Reaction score
4.751
Δυστυχώς αυτά είναι synthetic tests, πρακτικά καμία διαφορά σε πραγματικές συνθήκες τυπικής χρήσης από τον adata σου ( ο οποίος είχε ήδη μικρές διαφορές από τον evo).

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.892
Δυστυχώς αυτά είναι synthetic tests, πρακτικά καμία διαφορά σε πραγματικές συνθήκες τυπικής χρήσης από τον adata σου ( ο οποίος είχε ήδη μικρές διαφορές από τον evo).
Δεν έχεις άδικο ως προς την πρακτική διαφορά των κατά τ' άλλα εντυπωσιακών νούμερων.

Η ταχύτητα έχει αρκετά bottlenecks και ο M2 είναι μόνο ένα από αυτά.

Το δικό μου κριτήριο σε τέτοιες αναβαθμίσεις είναι το εξής: Αν σου έκαναν κρυφά την αλλαγή, πόσο αντιληπτές (ή μη) θα ήταν οι βελτιωμένες θεωρητικές επιδόσεις;

Δεν έβαλα τον 990 Pro επειδή είχα κάποιο παράπονο από τον ADATA. Ήθελα να ψωνίσω κάτι για το PC. 8-)

Τα Windows 11 ανοίγουν οριακά πιο γρήγορα και η συνολική απόκριση είναι πιο σβέλτη. Κάτι αντίστοιχο με τη συμπεριφορά του φρέσκου λειτουργικού μετά από format. Εκεί που είδα πιο μεγάλη διαφορά ήταν στα προγράμματα ήχου με τα samplings μεγάλων αρχείων wav.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.892
Τα Adblockers συνεχώς αναβαθμίζονται για να ξεπερνούν την άμυνα του YouTube.

Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το uBlock Origin γιατί έχει την καλύτερη υποστήριξη και παραμετροποίηση. Μέχρι τώρα δεν έχει θέμα με το YouTube. Υπάρχουν αμέτρητα έξτρα φίλτρα που μπορείς να κατεβάσεις και να ενεργοποιήσεις.

Υπάρχει ένας εναλλακτικός τρόπος μέσω scripts. Εγκαθιστάς ένα script manager π.χ. Home | Tampermonkey
και κάνεις search για το κατάλληλο script που κοροϊδεύει το adblock detection engine του YouTube.

π.χ.

GitHub - reek/anti-adblock-killer: Anti-Adblock Killer helps you keep your Ad-Blocker active, when you visit a website and it asks you to disable.

Αν θες πιο ψαγμένες προτάσεις:

[AIO] Ultimate AdBlocking+AdBypassing Guide.md · GitHub

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.877
Εν τω μεταξύ το άλλο που έχουν κάνει και με έχει εκνευρίσει υπερβολικά (γιατί δεν έχει καν κάποια legit δικαιολογία όπως το να κόβει τους ad blockers) είναι αυτό:

1000004280.jpg

Πλέον δηλαδή όταν ανοίγω την εφαρμογή δεν μου δείχνει κανένα προτεινόμενο βίντεο ή feed, ως τιμωρία επειδή έχω το watch history απενεργοποιημένο.

Που δεν πατάει κάπου, γιατί αν μπω π.χ. στο web χωρίς να είμαι συνδεδεμένος μια χαρά θα μου δείξει random προτεινόμενα βίντεο. Δεν είναι ότι δεν μπορούν δηλαδή να δείξουν κάτι, απλά στο κάνει ως τιμωρία.

ika

News
Reaction score
14.884
....

Πλέον δηλαδή όταν ανοίγω την εφαρμογή δεν μου δείχνει κανένα προτεινόμενο βίντεο ή feed, ως τιμωρία επειδή έχω το watch history απενεργοποιημένο.
.....
Ίσως είναι για το google analytics, θα το πουλάνε και αυτό.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.892
Σε Android για ad-free θέαση YouTube: NewPipe ή libretube.

Σε iOS είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Η πιο απλή λύση είναι μέσω Safari με το AdGuard που έχει (ακόμα) επιλογή Block YouTube Ads.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.579
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan