D
deleted user 10898
Guest
Σε ποια περιοχή βρίσκεται;
Εντός Αττικής, σε κέντρο περίθαλψης.Σε ποια περιοχή βρίσκεται;
Δεν θα μπουν οι γρυλοι στη διατροφη μας δηλαδη;Μα είμαστε σοβαροί, να ασχολούμαστε με τα έντομα;
Αν τα έντομα νιώθουν πόνο σημαίνει ότι πρέπει να τα προστατεύσει η νομοθεσία; - OLAFAQ
Ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο ζώα όπως τα χταπόδια, τα καβούρια και οι γαρίδες προστατεύονται από τον νόμο. Τι θα γίνει όμως με τα έντομα;olafaq.gr
Μήπως λέει αισθάνονται πόνο.
Ηχογραφησε το σκύλο και τις φωνες τους και βαλτες στα ηχεια να παιζουν με το sub προς το πατωμα ισως καταλαβει τι αντιμετωπιζεις και τι θα αντιμετωπιζειΊσως άσχετο με το θέμα αλλά δεν ξέρω που να γράψω και θα ήθελα να ακούσω γνώμες αν κάποιος περνάει κάτι αντίστοιχο. Φαντάζομαι όσοι γράφουν εδώ γνωρίζουν πέντε πράγματα.
Στο από κάτω διαμέρισμα μένει ένα "ζώων" με την κόρη της 40 χρόνων και τελευταίο ένα χρόνο σκύλο. Πέρα από τις φωνές και βρισιδια που είχαμε πάντα ανεξαρτήτου ώρας πλέων έχουμε και τον σκύλο με γάβγισμα επί μισάωρου τουλάχιστον κάθε φορά όλες τις ώρες μέρας και νύχτας μετά αρχίζει βρισίδι προς το σκύλο χωρίς κάποιο αποτέλεσμα φυσικά. Δεν υπάρχει κάποιο επίπεδο επικοινωνίας με την τύπισσα την τελευταία φορά που πήγα για ευγενική παρατήρηση παραλίγο να μου επιτεθεί. Προφανώς όλο αυτό δημιουργεί προβλήματα στο σπίτι μου και στο παιδί 6 χρόνων που στο υπνοδωμάτιο του ακούγετε υπερβολικά δυνατά. Εννοείτε χειμώνα καλοκαίρι είμαστε με κλειστά παράθυρα.
Υπάρχει λύση εκτός την μετακόμιση;
Πέρα από τη δική μας ψυχική υγεία υπάρχει κάποιος φορέας που μπορεί να προστατεύσει το σκύλο ή θα καταλήξει σε χειρότερα;
Επειδή έχουν γίνει και άλλα σκηνικά παλαιότερα με άλλους γείτονες προς αυτήν δεν θέλω να μπλέξω με επώνυμες καταγγελίες όπου θα μπορεί να κινηθεί εναντίον της οικογένειας μου αν το μάθει.
Συγνώμη αν χαλάω το θέμα ας μεταφερθεί άλλου.
Τώρα θα πέσει φωτιά να με κάψει που το γράφω αυτό στο thread των φιλόζωων, αλλά πρόσβαση στο σκυλί υπάρχει χωρίς την παρουσία των ιδιοκτητών; Κατεβαίνει π.χ. κάτω στην αυλή να βρει τίποτα να φάει;
Γιατί αν έχουμε φτάσει να συζητάμε τη μετακόμιση και τα ηρεμιστικά για όλη την οικογένεια, ε, είπαμε...
今日份美人浴,曼玉manyu每周沉浸式清洁ASMR #柴犬 #豆柴 #抖音 #柴犬可愛い
I hope you will always be healthy and carefree.👋豆柴曼玉(全网同名),每天记录成长,希望你永远健康无忧无虑~ Subscribe🔔订阅Like👍按赞 #柴犬 #manyu #shibainu #pet #萌宠 #宠物 #豆柴 #曼玉More message更多...www.youtube.com