- Reaction score
- 8.646
Βασικά επειδή βλέπω συνέχεια το ίδιο λαθάκι, Νόιμαν λέγονται όχι Νιούμαν
Εννοείται Νόι (neu)... Γερμανικά το Νew ... νέο, καινούργιο. Αλλά εδώ είμαστε Αγγλόφωνη χώρα.Βασικά επειδή βλέπω συνέχεια το ίδιο λαθάκι, Νόιμαν λέγονται όχι Νιούμαν
Δεν έχω κάτι σε ημερολόγιο..Υπάρχει κάτι και για κυνικούς ;
Και εγώ έτσι την έλεγα ,αλλά με κόλλησε αυτός ο αυτιάς. Παλιοχαρακτήρας .Βασικά επειδή βλέπω συνέχεια το ίδιο λαθάκι, Νόιμαν λέγονται όχι Νιούμαν
Όχι γκάι, γκέι. Γκέιθέιν. Εντελώς γκέι, αλλά με μεγάλο γουφερ.me gaithein
Ναι μωρέ νταξ , κατάλαβα , μου ξέφυγε το gai αντί για geithein.Όχι γκάι, γκέι. Γκέιθέιν. Εντελώς γκέι, αλλά με μεγάλο γουφερ.
Και μεταξύ μας, κατάλαβες τι λέω.
Ψάξε ψάξε, κάτι θα βρεις. Δε μπορεί..Δεν έχει 2 15ιντσα.
Τα δικά σου όμως που είναι και δύο 15 ιντζα πόσα KW ή μάλλον watt πες του ότι θέλουν για να παίξουν ;Αυτό μου ξέφυγε είναι η αλήθεια.
Όχι, γιατί κάνει συνειρμούς με BMW και δε θέλουμε.Αν λέω 'γω τα B&W ''μπέμπες'' για ευκολία (ταιριάζει αφού είν' τόσο αγαπημένα) θα έχουμε περίεργους συνειρμούς με άλλη γνωστή εταιρία ή το σώζει η ''κατεύθυνση'' του site..?
Άμα δώσουμε 3 KW θα φτάσουν οι κώνοι μέχρι το Μενίδι!Τα δικά σου όμως που είναι και δύο 15 ιντζα πόσα KW ή μάλλον watt πες του ότι θέλουν για να παίξουν ;
Εάν είναι να θέλουν 3 KW καήκαμε πες του.
Όχι, γιατί κάνει συνειρμούς με BMW και δε θέλουμε.
Ο zizik είναι Zεν, δεν καταλαβαίνει από τέτοια..Είναι και ο Zizik.
Τα δικά μου είναι ευχαριστημένα με 2χ300 w.Τα δικά σου όμως που είναι και δύο 15 ιντζα πόσα KW ή μάλλον watt πες του ότι θέλουν για να παίξουν ;
Εάν είναι να θέλουν 3 KW καήκαμε πες του.
Headroom καλέ!Εάν είναι να θέλουν 3 KW καήκαμε πες του.