- Reaction score
- 100.409
Αυτό το άσπρο στην αρχή του βίντεο, με τις ροδιές πάνω, τι είναι, μπογιάς;
Και δίπλα στο γκαζόν είναι Καλοκαίρι...
Αυτό το άσπρο στην αρχή του βίντεο, με τις ροδιές πάνω, τι είναι, μπογιάς;
πήγαινε το βίντεο στο 1.10-1.15 φαίνεται αμέσως τι είναι , γενικά όμως δεν χρειάζεται να το ψάξεις πολύ , μεσιμέρι με ηλιοφάνεια , πράσινο γρασίδι τριγύρω και λεπτομέρειες στις ροδιές δεν μπορούν να συνδυαστούν με παχνη
Α, τώρα μας τα αλλάζεις. Απο'κει που με σιγουριά τους πήρες στο ψιλό ότι δήθεν το βίντεο είναι πειραγμένο, τώρα μας λες ότι δεν βλέπεις καλά. Κλασική συριζαϊκή νοοτροπία, δεν μου κάνει εντύπωση.Αυτό το άσπρο στην αρχή του βίντεο, με τις ροδιές πάνω, τι είναι, μπογιάς;
ΥΓ. Μπορεί να κάνω λάθος, δεν ξέρω, τα βλέπω αυτά σε ένα λάπτοπ με κακής ποιότητας οθόνη, αλλά αν κάνω λάθος, τι είναι αυτό το άσπρο;
View attachment 307670
Δηλ δεν μπορεί να είναι παπαράτσι?
Εγώ δεν είπα ότι είναι πάχνη, χιόνι είπα ότι είναι....
Δεν αλλάζω τίποτα, ούτε κόμμα!, θέλω να μου πει κάποιος τι ειναι αυτό που εβαλα σε φωτό (την οποία την πήρα από εδώ που γίνεται η αναφορά στην άσκηση, https://www.defence-point.gr/news/1i-taxas-pelekys-dekades-elikoptera-ston-aera-vid-pics )! Γιατί εγώ βλέπω χιόνι, ούτε πάχνη, ουτε λευκό χρώμα στο διάδρομο όπως το κομμάτι στο τέλος, που είναι όντως κομμάτι βαμένο λευκό!Α, τώρα μας τα αλλάζεις. Απο'κει που με σιγουριά τους πήρες στο ψιλό ότι δήθεν το βίντεο είναι πειραγμένο, τώρα μας λες ότι δεν βλέπεις καλά. Κλασική συριζαϊκή νοοτροπία, δεν μου κάνει εντύπωση.
Το ελάχιστον δυνατόν!Είσθε ανθέλλην.-
Είπαν ότι είχε το δικό του συνεργείο κάλυψης αλλά κατά τ' άλλα έδιωχνε τους (ξένους) φωτογράφους λέγοντας ότι δεν το κάνει για προβολή.Δηλ δεν μπορεί να είναι παπαράτσι?
Μπα. Για ζάχαρή άχνη το κόβω ή για κοκαϊνη.Δεν αλλάζω τίποτα, ούτε κόμμα!, θέλω να μου πει κάποιος τι ειναι αυτό που εβαλα σε φωτό (την οποία την πήρα από εδώ που γίνεται η αναφορά στην άσκηση, https://www.defence-point.gr/news/1i-taxas-pelekys-dekades-elikoptera-ston-aera-vid-pics )! Γιατί εγώ βλέπω χιόνι, ούτε πάχνη, ουτε λευκό χρώμα στο διάδρομο όπως το κομμάτι στο τέλος, που είναι όντως κομμάτι βαμένο λευκό!
Ορίστε κι μια δεύτερη, πάλι με "πάχνη" είναι ή βαμένο;
View attachment 307675
Το ελάχιστον δυνατόν!
πως γίνεται να βλέπεις χίονι στον διάδρομο και να μεν έχει στην πρασινάδα ίχνος , ούτε καν στα βουνά;Δεν αλλάζω τίποτα, ούτε κόμμα!, θέλω να μου πει κάποιος τι ειναι αυτό που εβαλα σε φωτό (την οποία την πήρα από εδώ που γίνεται η αναφορά στην άσκηση, https://www.defence-point.gr/news/1i-taxas-pelekys-dekades-elikoptera-ston-aera-vid-pics )! Γιατί εγώ βλέπω χιόνι, ούτε πάχνη, ουτε λευκό χρώμα στο διάδρομο όπως το κομμάτι στο τέλος, που είναι όντως κομμάτι βαμένο λευκό!
Ορίστε κι μια δεύτερη, πάλι με "πάχνη" είναι ή βαμένο;
View attachment 307675
Το ελάχιστον δυνατόν!
Αυτό ειναι πολύ πιθανό, κοκαΐνη "Φλώρου" για καλές παραισθήσεις!Μπα. Για ζάχαρή άχνη το κόβω ή για κοκαϊνη.
Και ρε συ, αστείο ήταν το ερώτημα.Είπαν ότι είχε το δικό του συνεργείο κάλυψης αλλά κατά τ' άλλα έδιωχνε τους (ξένους) φωτογράφους λέγοντας ότι δεν το κάνει για προβολή.
Εγώ ρωτώ τι είναι αυτό πάντως, ας απαντήσει τι βλέπει ο καθένας... γιατί εγώ βλέπω χιόνι στον διάδρομο. Εσύ Παναγιώτη τι βλέπεις;πως γίνεται να βλέπεις χίονι στον διάδρομο και να μεν έχει στην πρασινάδα ίχνος , ούτε καν στα βουνά;
ρε πήγαινε σου λεω στο 1:10 και δες τι ακριβώς είναι
Και απάντησα ότι αυτό που βάζεις και είναι στο τέλος του βίντεο, είναι διαφορετικό από τις εικόνες που έβαλα εγώ... αυτό είναι χρώμα και μπογιάς! Τα άλλα δύο δεν είναι όμως...
Εγώ ρωτώ τι είναι αυτό πάντως, ας απαντήσει τι βλέπει ο καθένας... γιατί εγώ βλέπω χιόνι στον διάδρομο. Εσύ Παναγιώτη τι βλέπεις;
Και απάντησα ότι αυτό που βάζεις και είναι στο τέλος του βίντεο, είναι διαφορετικό από τις εικόνες που έβαλα εγώ... αυτό είναι χρώμα και μπογιάς! Τα άλλα δύο δεν είναι όμως...