- Reaction score
- 79.749
φωτοσοπιά ήταν αυτάΑσε που και βουνά δεν έχουν ίχνος χιόνι
φωτοσοπιά ήταν αυτάΑσε που και βουνά δεν έχουν ίχνος χιόνι
ΧΥΣΑΜΟΛΗ???Βασικά, ανακάλυψα τί είναι αυτό το άσπρο πάνω στην άσφαλτο, αλλά δεν θα το πω γιατί θα φάω ban.
έχετε χιόνια εκεί?Τα απάτσι τα βλέπω να περνάνε πάνω από το κεφάλι μου .
Δεν μου χρειάζεται βίντεο.
δε πα να είσαι και πιλότος σε Απάτσι...αφού ο Βαξεβάνης και ο Σώτος είπαν ότι ήταν μοντάζ....είναι μοντάζ...τέλοςΤο βίντεο με τα ελικόπτερα είναι αληθινό, είμαι στρατιωτικός, πήρα μέρος στον Παρμενίων, δεν θέλω να γράψω θέση και λεπτομέρειες, σταματήστε να αναπαράγετε την αριστερή παραπληροφόρηση, έχω βαρεθεί να διαβάζω μπούρδες για μοντάζ κτλ έλεος.
Άσε ρε μεγάλε, δε βλέπεις τα 2 μέτρα χιόνι;έλεος.
Δεν φαινόταν στο ραντάρ το χιόνι, εκεί την πάτησαΆσε ρε μεγάλε, δε βλέπεις τα 2 μέτρα χιόνι;
Το μισό τμήμα της άμυνας είναι η προπαγάνδα.Τι έγινε, χιόνισε; από πότε είναι αυτό το μοντάζ;
Πολύ φτηνά κόλπα, με ένα βιντεάκι μονταρισμένο, χιόνια στην αρχή, μετά καθαρός ο διάδρομος... ένας θεός ξέρει πότε έγιναν οι λήψεις αυτές! Αν θέλει ο Φλώρος να ενημερώσει σωστά για τα ελικόπτερα, μπορεί να κάνει την άσκηση (ή και χωρίς άσκηση) και να καλέσει δημοσιογράφους και άτομα της αντιπολίτευσης, να τους δείξει τα ελικόπτερα και σε τι κατάσταση είναι. Όχι με πυροτεχνήματα βιντεάκια...