- Reaction score
- 91.626
Το ξέρω αλλά έχω ακούσει πολλούς να το θέτουν σοβαρά, οπότε βρήκα ευκαιρία να το γράψω.Και ρε συ, αστείο ήταν το ερώτημα.
Το ξέρω αλλά έχω ακούσει πολλούς να το θέτουν σοβαρά, οπότε βρήκα ευκαιρία να το γράψω.Και ρε συ, αστείο ήταν το ερώτημα.
Το ότι καθόμαστε και σου απαντάμε σοβαρά όταν η λύση είναι απλή ( πρέπει να επισκεφτείς οφθαλμίατρο ), με ξεπερνά. Πως τα καταφέρνεις πάντα βρε μπαγάσα.Δεν είναι έτσι... μην εθελοτυφλεις.... να ξαναβάλω τις φωτό, και τις τρεις σε συνέχεια;
View attachment 307678 View attachment 307679
και η τρίτη...
View attachment 307680
Καλά εσύ και χιόνι να έβλεπες να σου πασάρουν στις 15 Ιουλίου, και να σου έλεγαν ότι είναι 15 Ιανουαρίου, θα το έτρωγες, αρκεί να είναι από τους άριστους Φλώρους...Το ότι καθόμαστε και σου απαντάμε σοβαρά όταν η λύση είναι απλή ( πρέπει να επισκεφτείς οφθαλμίατρο ), με ξεπερνά. Πως τα καταφέρνεις πάντα βρε μπαγάσα.
ρεμλκαμουτιλεει?!Που είδες το χιόνι;
Ασε που και βουνά δεν έχουν ίχνος χιόνι@Sotos65
Αν και τζάμπα το συζητάμε, η φωτό που ο ίδιος παρέθεσες αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται για χιόνι:
View attachment 307688
Στο άσπρο κομμάτι που θεωρείς πως είναι χιονισμένο, ξεκάθαρα φαίνεται η λευκή γραμμή του διαδρόμου (λίγο κάτω από την κόκκινη που έβαλα). Πως γίνεται να είναι καλυμμένο με χιόνι αλλά σε όλο το μήκος να ξεχωρίζει η λευκή γραμμή;
Το υπόλοιπο που φαίνεται σποραδικά σκούρο, είναι αντικατοπτρισμός, άλλο ένα πράγμα που αποδεικνύει πως ο διάδρομος όχι απλά δεν είναι χιονισμένος, αλλά είναι ζεστός από τον ήλιο.