- Reaction score
- 24.492
δικαίωμα, τα di2 2χ10 που είχες τι γίνανε;
επίσης , πίσω που σταματάει το καβλώδιο, έχει stopper ο σκελετός;
Το σκέφκα και αυτό, χρειάζομαι όμως τουλάχιστον ένα δίσκο μικρότερο, με ένα 48 φύλλο νομίζω πως θα γίνει δλειά υπό όλες τις συνθήκες.Κάνε το Χ1... τι τα 'έχουμε' τα βατ...![]()
![]()
Δεν είναι απλά δύο ντεραγιέ η δλειά κρόκ, λείπουν πολλά πράγματα ώστε να δλέυει η di2 και μη ξεχνάς ότι κοστίζουν. Κάποια από αυτά χρησιμοποίησα στο deda, κάποια έχουν χαλάσει από το ατύχημα και κάποια πούλησα.δικαίωμα, τα di2 2χ10 που είχες τι γίνανε;
δίκιο έχεις, να τώρα με την di2 το ξέχασα ο καψερόςΚαλά για το πίσω ντεραγιέ δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο, βάζει όλο το καλώδιο και σταματά πάνω στο στόπερ του ντεραγιέ...
Nice concept... (αν δεν βιαζόταν ο Χρήστος, ίσως τον γλίτωνε από τα θέματα με τα μπρος πίσω ντεραγιέ)
Ωραία μαγκιά, ακόμα και να το είχα δει Σώτο πάλι το direto θα αγόραζα. Όλο αυτό το καιρό έχω κάνει τη θκιάμ έρευνα στο ελεύθερο χρόνο. (δγιάβασα μέχρι και το σχόλιο του Γιώργου στο bike24 φαντάς)Nice concept... (αν δεν βιαζόταν ο Χρήστος, ίσως τον γλίτωνε από τα θέματα με τα μπρος πίσω ντεραγιέ)
Με νευρίασε και έφαγα μία μπαγκέτα μισό μέτρο.Τι Τραβάτε και εσείς τα μπαρμπάδια...![]()
Επιστροφή στο τόπικ του trainer...Ωραία μαγκιά, ακόμα και να το είχα δει Σώτο πάλι το direto θα αγόραζα. Όλο αυτό το καιρό έχω κάνει τη θκιάμ έρευνα στο ελεύθερο χρόνο. (δγιάβασα μέχρι και το σχόλιο του Γιώργου στο bike24 φαντάς)
Εντέλει οι εταιρίες που αξίζει να ασχοληθεί κάποιος είναι η wahoo και η elite, μένεις σίγουρα μακριά από tacx.
Edit.
Και κάτι πολύ σημαντικό, αν δουλέψεις αρκετά ένα trainer και το ζορίσεις θα βγάλει σχεδόν σίγουρα πρόβλημα. (συμβαίνει σε όλα)
Αν δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας δεν σε καλύπτει ο εδώ αντιπρόσωπος, έχεις να κάνεις με το κατάστημα που ψώνισες και τρέχα γύρευε...
Μετά τη ταλαιπωρία που τράβηξα με τους τροχούς (θυμάσαι) για 50 και 100 ευρά παραπάν δεν ρισκάρω ξανά αγορές απ' όξω.