bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 47.810
Το wiggle έκανε αναβάθμιση τη σελίδα και έσβησε όλo το ιστορικό αγορών, παρόλα αυτά ήξεραν ότι το αγόρασα από αυτούς
Ρε παιδιά, αντί αυτού που πρότεινε ο Γιώργης (yoga mat) σκέφτομαι να αγοράσω δάπεδο γυμναστηρίου. Κοιτούσα σήμερα διάφορα και κατέληξα σε ένα πάχους 2.5cm για να έχει και λίγο παίξιμο αριστερά-δεξιά το ποδήλατο. Θα κάνω δλειά ή θα κάνω μ@λ@λι@?
Εμ, όταν σου έλεγα να πάρεις smart roller αντί για trainer, δεν άκουγες!Ύστερα πάλι γίνετε αρκετά κουραστικό να έχς το ποδήλατο εντελώς σταθερό
Προσωπικά, τα rocker plates τα θεωρώ ακόμα ακριβά για αυτά που προσφέρουν.Παίζουν και τα rocker plate, σιγά μη δώσω όμως για δγιό κόντρα πλακέ και δγιό μπαλάκια ένα σκαζμό παράδες...
Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι διαφορετική λύση το rocker plate και το πάτωμα που κοιτάζεις. Εκτός κι αν κατάλαβα κάτι λάθος.Θα ήθελα τη καλύτερη δυνατή και οικονομική λύση.
Η σταθερή θέση του trainer με δυσκόλεψε στην αρχή. Με τον καιρό με βοήθησε να βγάζω όλη μου τη δύναμη χωρίς να χρειάζεται να κουνιέμαι δεξιά/αριστερά, πάνω/κάτω. Με τη λογική που προπονούνται όσοι ετοιμάζονται για ατομική χρονομέτρηση. Κατάφερα να σπριντάρω στο 100% καθιστός και "ακίνητος". Σε νούμερα που συχνά περνούσαν τα 1000W.Ρε συ, δεν είναι κατάσταση αυτή, το πλαίσιο που έχω είναι στη κατηγορία φτερού, το θέμα δεν είναι να παίζει το ποδήλατο κάτ από τα πόδια, εδώ φοβάμαι να το πατήσω ακόμα και καθιστός στη σέλα. Ύστερα πάλι γίνετε αρκετά κουραστικό να έχς το ποδήλατο εντελώς σταθερό. Ψάχνομαι γενικότερα λοιπόν.
Παίζουν και τα rocker plate, σιγά μη δώσω όμως για δγιό κόντρα πλακέ και δγιό μπαλάκια ένα σκαζμό παράδες...
Θα ήθελα τη καλύτερη δυνατή και οικονομική λύση.
Τεσπα, θα πααίνω μές τη βδομάδα να ιδώ αυτό που έγραψα πχιο πάν, άμα έχει τη πυκνότητα που θέλω, τα βάζω παραμάσχαλα και φεύγω, αλλιώς η έρευνα συνεχίζεται.
Καλά κατάλαβες, έχουν βγει διάφορα rocker plate, τα ακριβά πλέον έχουν και κίνηση μπρός-πίσω εκτός από το παίξιμο αριστερά δεξιά. Δεν με ενδιαφέρει όμως κάτι τέτοιο.Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι διαφορετική λύση το rocker plate και το πάτωμα που κοιτάζεις. Εκτός κι αν κατάλαβα κάτι λάθος.
Συ είσαι με το Πασόκ αρέ και σε προσέχουν....Να κάνεις Οικονομία και σωστή διαχείριση να πέσει ο λογαριασμός, εμένα με ήρθε εκκαθαριστικό 93 ευρά.
Συ είσαι με το Πασόκ αρέ και σε προσέχουν....