Ποδήλατο

Reaction score
23.193
εμένα τα παχιά στεφάνια δε με αρέσουν ντιπ.
38 έχω τώρα αλλά για bora wto θα έκανα την καρδία μου πέτρα για 45 και τέλος
τεσπα γούστα είναι αυτά, θέλω και ένα προπονητήριο γιατί θα κόψω λίγο το commuting (ή θα βγαίνω 2 φορές την εβδομάδα με σκοπό να το πατάω στην επιστροφή - πλάκα πλάκα δεν ξέρω πως το κάνα τις προάλλες, έκανα προς τα πίσω ανηφόρα όση ώρα έκανα το πρωί προς τα κάτω) και θα κάνω 1 προπονησούλα όξω το σκ μέχρι 3 ώρες το πολύ.
για ρόλλερ όμως σκέφτομαι, πιστεύω οτι θα με βοηθήσει περισσότερο να πεταλάρω κυκλικά (έτσι λένε αλλιώς πας μπρός πίσω σαν παλαβός) , θα το βγάζω μπαλκόνι να με φυσά ο αέρας και θα βάζω το τάμπλετ στο τραπεζάκι.

Reaction score
2.322
δεν έχει το ρημάδι, μετά είναι ακόμα μεγαλύτερο.
ίσως να έχει σε αλουμίνιο αλλά από ότι βλέπω έχουν ξεκινήσει και τις παχαίνουν.
Η τιμή αυτή είναι με 19% φάπα υπ όψην... ο δικός μας εδώ χτύπησε την προηγούμενη εβδομάδα τους 60ρηδες. Παλεύεται το 45 οριακά πάντως.

Reaction score
2.322
εμένα τα παχιά στεφάνια δε με αρέσουν ντιπ.
38 έχω τώρα αλλά για bora wto θα έκανα την καρδία μου πέτρα για 45 και τέλος
τεσπα γούστα είναι αυτά, θέλω και ένα προπονητήριο γιατί θα κόψω λίγο το commuting (ή θα βγαίνω 2 φορές την εβδομάδα με σκοπό να το πατάω στην επιστροφή - πλάκα πλάκα δεν ξέρω πως το κάνα τις προάλλες, έκανα προς τα πίσω ανηφόρα όση ώρα έκανα το πρωί προς τα κάτω) και θα κάνω 1 προπονησούλα όξω το σκ μέχρι 3 ώρες το πολύ.
για ρόλλερ όμως σκέφτομαι, πιστεύω οτι θα με βοηθήσει περισσότερο να πεταλάρω κυκλικά (έτσι λένε αλλιώς πας μπρός πίσω σαν παλαβός) , θα το βγάζω μπαλκόνι να με φυσά ο αέρας και θα βάζω το τάμπλετ στο τραπεζάκι.
Πάλι μλκίες γράφεις... πάρε το zwift hub με τα χειριστήρια playstation και κάνε συνδρομή στο zwift απλά (στα 600)
α εγώ έχω βάλει Ελλάδα πάνω και με βγάζει με 24% eur1457.
πάντως δείχνουν σοβαρή κατασκευή.
Είναι... ΜΟΝΟ campa/fulcrum...

Reaction score
2.322
με βιιιιρτσουαλ γκίαρ;

τελικά έχει και bora στα 33 , άμα ψάξ βρισκς
Έχω τεστάρει το σύστημα και οι αλλαγές δεν υπάρχουν. Υπάρχει lag σε βατόμετρο και στροφόμετρο αλλά είναι θέμα χρόνου. Έχουν βάλει και φρένα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.812
Bora αγοράζουν μαναχά οι γυαλιστεροί, μετά δεν υπάρχει επιστροφή... :roflmao:
Όσο για το trainer και επειδή το ζω έχει τρελό ζόρι, είναι βαρετό, είναι μπελαλίδικο με τις ρυθμίσεις και τη επιλογή προπόνησης, είναι όμως απίστευτα ρεαλιστικό και αποτελεσματικό, άμα κιόλας κολλήσεις με κάνα γνωστό εκεί μέσα γίνετε πολύ πχιο δυνατή μάχη σε σχέση με τον δρόμο, άντε πάρε να βαράμε όλες μαζί πετάλι on line
Έχω τεστάρει το σύστημα και οι αλλαγές δεν υπάρχουν. Υπάρχει lag σε βατόμετρο και στροφόμετρο αλλά είναι θέμα χρόνου. Έχουν βάλει και φρένα.
Σε αυτό βρήκα λύση με το θκόμ trainer, έχω βάλει όλους τους περιφερειακούς αισθητήρες πάνω στο trainer και αυτό στέλνει στη πλατφόρμα όλα τα δεδομένα, έχει μειωθεί αρκετά το lag.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.405
Να θυμίσω στην παρέα ότι προπονούμαι με roller τα τελευταία Χ χρόνια, οπότε για απορίες/γνώμες κτλ, εδώ είμαι.

Υ.Γ.: (μην γελάσετε, ε, αλλά...) Είχα ένα roller στην αποθήκη, ψιλοχαλασμένο, κάποιος το έφτιαξε και του το χάρισα. Θα επανέλθω σε άλλο post με αυτή τη μικρή ιστορία.
άμα κιόλας κολλήσεις με κάνα γνωστό εκεί μέσα γίνετε πολύ πχιο δυνατή μάχη σε σχέση με τον δρόμο, άντε πάρε να βαράμε όλες μαζί πετάλι on line
Σατανάδες, θα με βάλετε να κάνω συνδρομή και στο Zwift! :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.812
Κάτι άλλο θέλω να ρωτήξω τον Σάκη μήπως γνωρίζει, το trainer έχει δυνατότητα σύνδεσης με ant+ και Bluetooth, όσο και να το έχω παλέψει δεν μπορώ να συνδεθώ με ant+, δεν βρίσκω κάπου τέτοιο πεδίο ώστε να εκμεταλλευτώ αυτή τη δυνατότητα, καλά δλέυει και με Bluetooth, έλεγα όμως μήπως μειωθεί επιπλέον το lag με αυτό το πρωτόκολλο
Σατανάδες, θα με βάλετε να κάνω συνδρομή και στο Zwift! :biggrin:
14,99€ :biggrin:
Έχει τη πλάκα του ή φάση, ειδικά άμα ξέρς ότι ο άλλος είναι δυνατός, πατάς δίχως αύριο... Έτσι τη πάτησα τις προάλλες με ένα φίλο Γερμανό και παραλίγο να κόψω το ποδήλατο στη μέση :roflmao:
Όταν σταμάτησα είχα ζαλάδες και είχα πάει όλος μαζί με το trainer στη άλλη άκρη του δωματίου, φαντάς δεν είχα προς το τέλος επαφή με τη οθόνη του tablet, ένιωθα αντίσταση και πατούσα σαν τον ζουρλό, με πέρασε το μνί στο τέλος στη γραμμή τερματισμού γιατί δεν είχα οπτική επαφή με τη οθόνη.

Last edited:

Reaction score
23.193
Bora αγοράζουν μαναχά οι γυαλιστεροί, μετά δεν υπάρχει επιστροφή...
έχω πάρει τρεκ και γαρμιν 1040 , επίσης ο ζαμπ με είπε χόντρο, τί άλλο μένει δηλαδή για να γυαλίσω; επειδή λύνω τα ρουλεμάν μαναχός μου θα την γλυτώσω λες;
σακ απο φασαρία τι λέει; , μαζεύει το ρημάδι να κρυφτεί;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.812
τί άλλο μένει δηλαδή για να γυαλίσω; επειδή λύνω τα ρουλεμάν μαναχός μου θα την γλυτώσω λες;
Αυτό σε διαφοροποιεί αρκετά, ένας γνήσιος γυαλιστερός δεν κατανοεί καν το όρο ρουλεμάν, δεν γκίζει τίποτα, προτιμάει τους ποδηλατάδες (όχι μηχανικούς) οι οποίοι και σου χαλάνε το ποδήλατο και τους πληρώνεις από πάν ;)

Reaction score
2.322
Σε αυτό βρήκα λύση με το θκόμ trainer, έχω βάλει όλους τους περιφερειακούς αισθητήρες πάνω στο trainer και αυτό στέλνει στη πλατφόρμα όλα τα δεδομένα, έχει μειωθεί αρκετά το lag.
Στο wahoo kickr δεν υπάρχει lag, μιλάω για το zwift hub με την ηλεκτρονική... αλλαγές τύπου σειριακό κιβώτιο αλλά lag στις μετρήσεις. Θα το φέρουν καθότι είναι θέμα software.

Κάτι άλλο θέλω να ρωτήξω τον Σάκη μήπως γνωρίζει, το trainer έχει δυνατότητα σύνδεσης με ant+ και Bluetooth, όσο και να το έχω παλέψει δεν μπορώ να συνδεθώ με ant+, δεν βρίσκω κάπου τέτοιο πεδίο ώστε να εκμεταλλευτώ αυτή τη δυνατότητα, καλά δλέυει και με Bluetooth, έλεγα όμως μήπως μειωθεί επιπλέον το lag με αυτό το πρωτόκολλο

14,99€ :biggrin:
Έχει τη πλάκα του ή φάση, ειδικά άμα ξέρς ότι ο άλλος είναι δυνατός, πατάς δίχως αύριο... Έτσι τη πάτησα τις προάλλες με ένα φίλο Γερμανό και παραλίγο να κόψω το ποδήλατο στη μέση :roflmao:
Όταν σταμάτησα είχα ζαλάδες και είχα πάει όλος μαζί με το trainer στη άλλη άκρη του δωματίου, φαντάς δεν είχα προς το τέλος επαφή με τη οθόνη του tablet, ένιωθα αντίσταση και πατούσα σαν τον ζουρλό, με πέρασε το μνί στο τέλος στη γραμμή τερματισμού γιατί δεν είχα οπτική επαφή με τη οθόνη.
Έχω και τα 2 πρωτόκολλα πάνω, το στικάκι ant+ έχει 30ε νομίζω. Οπως έγραψα και πριν με κασέτα δεν υπάρχει lag σε εμένα

έχω πάρει τρεκ και γαρμιν 1040 , επίσης ο ζαμπ με είπε χόντρο, τί άλλο μένει δηλαδή για να γυαλίσω; επειδή λύνω τα ρουλεμάν μαναχός μου θα την γλυτώσω λες;
σακ απο φασαρία τι λέει; , μαζεύει το ρημάδι να κρυφτεί;
αν εξαιρέσεις το kickback που μου κάνει η αλυσίδα με τον μικρό δίσκο είναι το πιο αθόρυβο σετάπ που μπορείς να έχεις

Υπ όψην το kickr μάλλον πωλείται... Έφαγα παντοφλέτο τελικά, από τα 2 ποδήλατα σε 2 προπονητήρια που έχω μέσα στο σαλόνι μου είπε να βγάλω το ένα έξω δεν καταλαβαίνω τον λόγο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.812
Σάκη είμαι με τάμπλετ, το Zwift δείχνει ενεργοποιημένα και τα δγιό πρωτόκολλα αλλά το λαμπάκι από το trainer στο ant+ αναβοσβήνει, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι συνδεμένο.
Δεν κατάλαβα ότι μιλούσες για το trainer της zwift πριν, είχα lag σε στροφές και hr, με τη σύνδεση μέσω του elite αυτό σχεδόν εξαλείφθηκε

Reaction score
2.322
Σάκη είμαι με τάμπλετ, το Zwift δείχνει ενεργοποιημένα και τα δγιό πρωτόκολλα αλλά το λαμπάκι από το trainer στο ant+ αναβοσβήνει, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι συνδεμένο.
Δεν κατάλαβα ότι μιλούσες για το trainer της zwift πριν
Νομίζω πως στο ant+ που είναι αρχαίο πρωτόκολλο θα έχεις lag ενώ στο μπλέ δόντι όχι. Βγάλε το ant+ τελείως και δοκίμασε

Reaction score
15.686
Στο wahoo kickr δεν υπάρχει lag, μιλάω για το zwift hub με την ηλεκτρονική... αλλαγές τύπου σειριακό κιβώτιο αλλά lag στις μετρήσεις. Θα το φέρουν καθότι είναι θέμα software.

Έχω και τα 2 πρωτόκολλα πάνω, το στικάκι ant+ έχει 30ε νομίζω. Οπως έγραψα και πριν με κασέτα δεν υπάρχει lag σε εμένα

αν εξαιρέσεις το kickback που μου κάνει η αλυσίδα με τον μικρό δίσκο είναι το πιο αθόρυβο σετάπ που μπορείς να έχεις

Υπ όψην το kickr μάλλον πωλείται... Έφαγα παντοφλέτο τελικά, από τα 2 ποδήλατα σε 2 προπονητήρια που έχω μέσα στο σαλόνι μου είπε να βγάλω το ένα έξω δεν καταλαβαίνω τον λόγο
Σάκη το Zwift Hub έχεις, One ή το "κλασικό"; Το σκέφτομαι κι εγώ (γενικώς για trainer, είμαι για την ώρα ανάμεσα σε Zwift Hub, Elite XR-T, Cickr Core), έχω για την ώρα επανεργοποιήσει το Tacx Vortex Smart, αλλά δεν είναι για πολλά, άσε που χαλάω και λάστιχο...
Δεν κατάλαβα ότι μιλούσες για το trainer της zwift πριν, είχα lag σε στροφές και hr, με τη σύνδεση μέσω του elite αυτό σχεδόν εξαλείφθηκε
Κι εγώ έχω θέμα με το Ant1+ στο laptop, έχω στικάκι (εδώ και χρόνια) φαίνεται να βλέπει το Tacx, αλλά δεν συνδέεται στο app του... Μόνο με Bluetooth (όχι ότι έχει και σημασία τελικά).

Reaction score
2.322
Σάκη το Zwift Hub έχεις, One ή το "κλασικό"; Το σκέφτομαι κι εγώ (γενικώς για trainer, είμαι για την ώρα ανάμεσα σε Zwift Hub, Elite XR-T, Cickr Core), έχω για την ώρα επανεργοποιήσει το Tacx Vortex Smart, αλλά δεν είναι για πολλά, άσε που χαλάω και λάστιχο...
Μην σκέφτεσαι Σώτο, Zwift hub με τα χειριστήρια μαζί. Το μαγικό γραναζάκι πίσω με τις ηλεκτρονικές αλλαγές είναι game changer. Θα ζήσεις με λίγο lag μέχρι να το φέρουν.

Reaction score
15.686
Ναι, αυτό, αλλά το θέμα είναι δεν το θέλω μόνο για Zwift, και με άλλες εφαρμογές δε νομίζω να δουλεύει το σύστημα! Οπότε στην περίπτωση Zwift Hub μάλλον στο κλασικό προσανατολίζομαι (ίδιο βέβαια είναι, μόνο το γραναζάκι είναι η διαφορά).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.812
Νομίζω πως στο ant+ που είναι αρχαίο πρωτόκολλο θα έχεις lag ενώ στο μπλέ δόντι όχι. Βγάλε το ant+ τελείως και δοκίμασε
Δεν ξέρω πως γίνετε, δεν βγάζω άκρη στο app της elite, άλλοι λένε πως με το ant + είναι καλύτερα και άλλοι το αντίθετο.
Τεσπα μη σε πρήζω, και με το μπλε δόντι καλά είμαι, έλεγα περισσότερο μήπως το έχς δοκιμάσει και έχεις δει όντως διάφορες

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.812
Που πάω και μπλέκω...
Screenshot_2023-11-06-21-19-35-292_com.zwift.zwiftgame.jpg

Έκανα ότι με έλεγε ο προπονητής, υπάκουος, το καλύτερο παιδί, άμα συνεχίσω να είμαι καλό παιδί και τρέξω και δγιό αγώνες θα με βάλει λέει στη ακαδημία... :roflmao:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.341
Members
38.173
Νεότερο μέλος
LSC