Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.812
Αντί να διατυπώσω εδώ πέρα τον προβληματισμό θα μπορούσα σαν νουμπάς που είμαι στα trainer να το ψάξω στο νετ και να πάρω τις απαντήσεις που θέλω. Δεν μπήκα καν στο κόπο γιατί βγάζει μάτι η μαϊμουδιά. Φάνηκε από τη αρχή, φαντάς Σάκη ότι μετρούσε ο χρόνος αντίστροφα για τη εκκίνηση και είμαι ήδη γκαζομένος, ξεκινάμε και είμαι από τους 56 στη 48 θέση, στα πρώτα 10 λεπτά αγώνα έχουμε 3 λεπτά διαφορά απο τους πρώτους 30 και η απόσταση αυξάνεται με τα ίδια w/kg. Ο αγώνας ήταν σικέ!!

Reaction score
2.322
Αντί να διατυπώσω εδώ πέρα τον προβληματισμό θα μπορούσα σαν νουμπάς που είμαι στα trainer να το ψάξω στο νετ και να πάρω τις απαντήσεις που θέλω. Δεν μπήκα καν στο κόπο γιατί βγάζει μάτι η μαϊμουδιά. Φάνηκε από τη αρχή, φαντάς Σάκη ότι μετρούσε ο χρόνος αντίστροφα για τη εκκίνηση και είμαι ήδη γκαζομένος, ξεκινάμε και είμαι από τους 56 στη 48 θέση, στα πρώτα 10 λεπτά αγώνα έχουμε 3 λεπτά διαφορά απο τους πρώτους 30 και η απόσταση αυξάνεται με τα ίδια w/kg. Ο αγώνας ήταν σικέ!!
αυτά έχουν συζητηθεί πολλάκις, χρησιμοποίησε το εργαλείο για να κάνεις το κέφι σου και μην δίνεις σημασία στους ματαιόδοξους εκεί μέσα. Παρεπιπτόντως αναρρώνω από συνδυασμό κορωναιού με χολέρα από θα του δώσω λίγο ακόμη να καθαρίσει το βρογχικό μου και από δευτέρα θα βάζω ραντεβού στο zwift να βρισκόμαστε

Reaction score
15.686
Εγώ για την ώρα το διασκεδάζω ξανά με το Tacx, και φαίνεται όλες τις προηγούμενες φορές (μέχρι πριν 2 χρόνια τελευταία φορά) που το χρησιμοποιούσα, είχα λάθος ρύθμιση στη θέση του μοτέρ, και έτσι είτε ζοριζόμουν πολύ, είτε σπίνιαρε εύκολα (ανάλογα με τη ρύθμιση του στροφίου κάτω). Τώρα το έβαλα μάλλον σωστά, και πιθανόν και σε συνδυασμό με το λάστιχο (Pirelli P Zero Race 4S, σχεδόν 10 μήνες στο ποδήλατο και πολλά χιλιόμετρα) πάει αρκετά καλά (κάνει βέβαια και κάποια κουλά, δεν ξέρω γιατί κάποιες φορές ανεβάζει χωρίς λόγο ή κατεβάζει χωρίς λόγο σε εμφανές λάθος σημείο την αντίσταση), και το ευχαριστιέμαι περισσότερο. Μέχρι στιγμής με την εφαρμογή του Garmin (Tacx App) στο laptop, και προχθές με μια νέα (σχετικά) εφαρμογή το MyWhoosh, αλλά στο κινητό γιατί το laptop δεν σηκώνει τις απαιτήσεις της...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.812
Σώτο με τα κάνει και εμένα αυτά με τη αντίσταση, ο δρόμος μπροστά φαίνεται κατηφορικος και με βάζει αντίσταση ή με γράφει +1-2%
Το ίδιο με κάνει κάποιες φορές σε ίσιωμα με αλαφρύ ανήφορο και ανεβαίνω σφαίρα σαν να είναι κατηφόρα. Έχω αρχίσει όμως να το συνηθίζω και να το περιμένω γιατί το κάνει σε συγκεκριμένα σημεία που ήδη έχω περάσει πολλές φορές. Είναι καθαρά θέμα software, αυτό τουλάχιστον έχω καταλάβει

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.812
Και το Zwift που λες είναι πολύ βαρύ ως πρόγραμμα, ευτυχώς που επέλεξα τάμπλετ τουμπανάκι αλλιώς θα είχα πρόβλημα. Επίσης εξαντλεί σημαντικά τη μπαταρία, ξεκινώ 100% και μετά από δγιό ώρες είμαι 40% με τη φωτεινότητα της οθόνης στο 1/3

Reaction score
15.686
Έχω βρει άλλο ένα πρόγραμμα να δοκιμάσω, λέγεται indieVelo, για την ώρα είναι και δωρεάν (αν κάποιος θέλει δίνει λεφτά βέβαια για την ανάπτυξη του), και δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν το σηκώνει το laptop (του 2016, με i3 cpu και όχι δυνατή κάρτα γραφικών). Βέβαια δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με το desktop, αλλά το έχω σε άλλο σπίτι από αυτό που έχω ποδήλατα και laptop! Έχω διχαστεί, τη μισή μέρα στο ένα και την άλλη στο άλλο! :geek: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.812
Είμαστε μεγάλα κατσίκια Σώτο, συζητούσαμε για τις απαιτήσεις των εφαρμογών , είχα αφήσει να τρέχουν και 1002 στο μπακράουντ και για πρώτη φορά σήμερα μου κράσαρε η εφαρμογή, ξεκίνησα να κάνω για μια ώρα προπόνηση και λίγο πριν τελειώσω έφαγα μαύρο, έκανα επανεκκίνηση βρίζοντας ότι τα έχασα όλα και ευτυχώς ξεκίνησε από εκεί που είχα μείνει, κράτησε όλα τα δεδομένα εκτός από το σημείο που ήμουν μέσα στη πίστα, έφαγα βέβαια κάνα 5λεπτο μέχρι να ξανά μπω με το ιδρώτα να στάζει από τη μύτη. Μπορεί να φταίει που ζήτησε ενημέρωση σήμερα, δεν ξέρω...

Reaction score
23.192
Αμπαουτ δατ, κάποια στιγμή σε μια προπόνηση το 955 έφαγε ένα κόλλημα, με τα πολλά ρεσετ τρέχοντας στην επανεκκίνηση συνέχισε την δραστηριότητα εκεί που είχε μείνει, είχε χάσει βέβαια κάνα 2 γύρους αλλά χρονικά ξαναμπηκε στο κομμάτι που έπρεπε να ήμουν απλά αντί να γράψει 8 ανοίγματα , έχασε τα πρώτα 2.

Reaction score
15.686
Είμαστε μεγάλα κατσίκια Σώτο, συζητούσαμε για τις απαιτήσεις των εφαρμογών , είχα αφήσει να τρέχουν και 1002 στο μπακράουντ και για πρώτη φορά σήμερα μου κράσαρε η εφαρμογή, ξεκίνησα να κάνω για μια ώρα προπόνηση και λίγο πριν τελειώσω έφαγα μαύρο, έκανα επανεκκίνηση βρίζοντας ότι τα έχασα όλα και ευτυχώς ξεκίνησε από εκεί που είχα μείνει, κράτησε όλα τα δεδομένα εκτός από το σημείο που ήμουν μέσα στη πίστα, έφαγα βέβαια κάνα 5λεπτο μέχρι να ξανά μπω με το ιδρώτα να στάζει από τη μύτη. Μπορεί να φταίει που ζήτησε ενημέρωση σήμερα, δεν ξέρω...
Α για τον ιδρώτα, συνήθως εμένα το πρόβλημα μου είναι ο ιδρώτας που τρέχει από το κεφάλι, από αλλού δεν με ενοχλεί ούτε τρέχει πολύ! Οπότε για πρώτη φορά σήμερα έβαλα ...σκουφάκι (headband για την ακρίβεια, δεν ξέρω πώς τα λένε στα ελληνικά, διπλό μάλιστα! ) και ήταν η πιο άνετη προπόνηση εσωτερικού χώρου που έχω κάνει, ούτε ο ανεμιστήρας δεν χρειάστηκε να είναι στο τέρμα (άσε που έβαζα δύο άλλες φορές), και ούτε τα γυαλιά δεν έβγαλα (που άλλες φορές γεμίζουν ιδρώτα, και τα βγάζω φυσικά). Ειλικρινά πώς τόσα χρόνια δεν είχα σκεφτεί το πιο απλό... απορώ με μένα! :roflmao: :gamer: :party:
Αμπαουτ δατ, κάποια στιγμή σε μια προπόνηση το 955 έφαγε ένα κόλλημα, με τα πολλά ρεσετ τρέχοντας στην επανεκκίνηση συνέχισε την δραστηριότητα εκεί που είχε μείνει, είχε χάσει βέβαια κάνα 2 γύρους αλλά χρονικά ξαναμπηκε στο κομμάτι που έπρεπε να ήμουν απλά αντί να γράψει 8 ανοίγματα , έχασε τα πρώτα 2.
Εμένα το edge 530 το έχει κάνει (και το 520 παλιότερα), αλλά νομίζω τα κράτησε πριν κολλήσει. Η πιο μεγάλη βλακεία που έχει κάνει όμως, είναι πριν κανά δίμηνο (κάπου εκεί) που τα είχε "δει" το GPS και με έβγαλε να ξεκινώ καμιά 150χμ νοτιοανατολικά και να περνάω μετά πάνω από τα Λευκά Όρη... σαν F16! :roflmao::lolsign:

Last edited:

Reaction score
23.192
Συγγνώμη για να καταλάβω , τρέχουν "αγώνες" στο zwift, με ηλεκτρικά ποδήλατα;
Με σκοπό τι δηλαδή να κερδίσουν το παιχνίδι;
Σα να παίζεις δηλαδή online παιχνίδι με cheats;

Reaction score
15.686
Ω καλά... εδώ και σε "κανονικούς" αγώνες virtual στο Zwift έχουν πιάσει τύπους να κλέβουν. Τώρα αν είναι με ηλεκτρικά (που φαντάζομαι ότι κάποιες περιπτώσεις είναι) ή με άλλα hack (από τα πιο απλά που θυμάμαι, είναι να δηλώσεις άλλο βάρος, οπότε με τα ίδια βάτ έχεις ή όχι πλεονέκτημα), υπάρχουν... επιλογές! :roflmao:

Αυτό από ο,τι βλέπω είναι πιο πολύ tips, όχι cheat...

Αλλά εδώ περιγράφει κάποια

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.812
Το ρολόγι δεν με έχει κολλήσει κρόκ ποτές, 3-4 φορές το 530 έχει φάει σκάλωμα με τη μία να κάνει επανεκκίνηση αλλά δεν έχασε τίποτα. Τις υπόλοιπες φορές κόλλησε χωρίς να αλλάζουν τα δεδομένα και μετά από κάνα λεπτό ξεκινάει κάνοντας pair όλους τους αισθητήρες μαναχότ. Ο δαίμονας της υψηλής τεχνολογίας.
Βασικά πρέπει να είναι παρεμβολές από διάφορες εκπομπές, οπότε περνάω από το υπουργείο ναυτιλίας τρελαίνεται το 530, χάνει τους αισθητήρες και δείχνει πολύ χαμηλές τιμές

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.812
Συγγνώμη για να καταλάβω , τρέχουν "αγώνες" στο zwift, με ηλεκτρικά ποδήλατα;
Με σκοπό τι δηλαδή να κερδίσουν το παιχνίδι;
Σα να παίζεις δηλαδή online παιχνίδι με cheats;
Ναι ρε, πήγα και εγώ ο καψερός να τους δαγκώσω και ήμαν σαν εσένα όταν πρώτο πήγαμε κατσιμίδι, θυμάσαι? :roflmao:
Μετά χρησιμοποίησα στρατηγική αλλά ούτε αυτό έπιασε, μέχρι που είδα τα πατήματα των πρώτων στο τέλος και κόντεψα να δαγκώσω το τιμόνι...
Λέω αντε γ@μθητε, πρώτη και τελευταία φορά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.812
Πάμε έναν αγώνα οπότε θέτε ρε virtual μνιά!!
Είχα κάνει μια λάθος ρύθμιση στη πλατφόρμα και έχυνα τσάμπα ιδρώτα, ήταν στο τέρμα η ρύθμιση της αντίστασης, από μαμά είναι στη μέση...
Screenshot_2023-11-10-21-55-05-793_com.strava-edit.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.812
Προσπαθώ εδώ και καιρό να επανέλθω μετά τον κοβιτ, με άφησε μεγάλο κουσούρι με τους ασταθείς καρδιακούς παλμούς, εψέ το πρωί αποφάσισα να ξεκινήσω με έναν αγώνα (με λίγο ζέσταμα) και ανάλογα πως θα πάει να συνεχίσω. Στο αγώνα που ήταν κατηγορίας βήτα και μόνο 5,5km είχα πολύ δυνατή απόδοση που θύμισε τη προ κοβιτ εποχή, έτσι στο καπάκι συνέχισα με μια δυνατή ανάβαση που λέγεται Alpe de zwift, καρφώνει σε 12km περίπου 1000 υψομετρικά με 8.5%. Το ανέφκα με δίσκο με 300βατ~ και από κάτ είχα κυριολεκτικά ροή ιδρώτα ίσως και κατουρλιού, το δεύτερο απ'τη χαράμ γιατί το κατάφερα με 143 bpm, όσο έβλεπα τους παλμούς σταθερούς τόσο πατούσα.
Συνέχισα το ίδιο ως κατάβαση πατώντας δυνατά και όταν σταμάτησα τα ποδάρια έτρεμαν τόσο πολύ που δεν είχα δύναμη να ξεκουμπώσω και να κατέβω απ' το ποδήλατο.
Screenshot_2023-11-12-17-44-46-498_com.zwift.android.prod-edit.jpg

Screenshot_2023-11-12-17-38-40-438_com.strava-edit.jpg

Screenshot_2023-11-12-17-37-46-530_com.strava-edit.jpg

Reaction score
228
Καλημέρα παιδιά,

έχει κάποιος άποψη για αυτό το site πώλησης μεταχειρισμένων ποδηλάτων? Εϊναι safe να αγοράσω από εκεί?

Ευχαριστώ

Reaction score
23.192
προσπάθησα να αγοράσω 2 φορές απο κει δεν τα κατάφερα, την πρώτη φορά δέχτηκε ο πωλητής την τιμή αλλά τελικά υπαναχώρησε
την δεύτερη έκανα πρόταση που απορρίφθηκε και έκτοτε μου έρχονται ειδοποιήσεις για την τιμή (που έφτασαν να έιναι στην τιμή που πρότεινα 3 μήνες πριν) αλλά δεν μου δίνει δυνατότητα αγοράς - άγνωστο γιατί (μπορεί να με έχει μπλοκάρει ο πωλητής ή απλά μου στέλνει ανύπαρκτες ειδοποιήσεις η πλατφόρμα).

έχει μια σειρά υπηρεσίες επι πληρωμή που και καλά σου εξασφαλίζουν έλεγχο ποιότητας αλλά μπορεί να είναι και παπάτζα

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.341
Members
38.173
Νεότερο μέλος
LSC