Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Η πρώτη συνάντηση τελείωσε με επιτυχία, έπεσε αρκετό ξύλο μπροστά μεταξύ τριών, πως να τα κάνεις αλλιώς αυτά χωρίς ανταγωνισμό?
Τελικά με κοροϊδέψαν, έχει περάσει τόση ώρα και τα σουβλάκια άφαντα :roflmao:

Screenshot_2023-11-16-22-07-30-831_com.strava-edit.jpg

Screenshot_2023-11-16-20-22-55-383_com.zwift.zwiftgame.jpg

Reaction score
2.324
Η πρώτη συνάντηση τελείωσε με επιτυχία, έπεσε αρκετό ξύλο μπροστά μεταξύ τριών, πως να τα κάνεις αλλιώς αυτά χωρίς ανταγωνισμό?
Τελικά με κοροϊδέψαν, έχει περάσει τόση ώρα και τα σουβλάκια άφαντα :roflmao:

View attachment 312347

View attachment 312348
Συγχαρητήρια!! Δεν σε καταφέραμε να γίνεις κανονικός και έγινες ηλεκτρονικός. Να ρωτήσω τώρα επειδή βαριέμαι να το ψάξω: Υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με ήχο μεταξύ σας? ή μόνο chat

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Μάνο chat, οι άλλοι έγραφαν, ιγω δεν ασχολήθηκα, κάτι κατεβάζεις στο κινητό και γράφεις από εκεί, παντως ειναι γ@μω τις φάσεις αυτές οι συναντήσεις. Είχαμε μιλήσει από πριν και ήξερα ότι υπήρχαν άσχημα γούστα για απόψε, ήμασταν 3 άτομα μπροστά και το πήγαμε από τη αρχή σχεδόν πολύ σβέλτα, όσο περνούσε η ώρα αντί να χαλαρώσουμε δίναμε επιπλέον πόνο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Αααα ξέχασα, θα το κάνουμε μια φορά τη βδομάδα, άμα ψήνεσαι σε ενημερώνω να πάρεις μέρος.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Άβερατζ παρακαλώ, μαζί με μένα πατούσε το ίδιο και ένας από τα παιδιά που είχαν το ατύχημα τότε στο κατσιμίδι. Μετά από 3 χρόνια και με 2 κατεστραμένα γόνατα επανήλθε σχεδόν στη αρχική φυσική κατάσταση. Το άτομο στα θκάμ μάτια είναι πρότυπο. Αυτός ίσως ήταν και ο λόγος που έβρισκα τη δύναμη να πατάω

Reaction score
23.979
Θα πω τη μλκ μου αλλά επειδή είμαι και γαμώ τους μαραθωνοδρομους πλέον και ίνδαλμα του Μήτσου μου δίνω το δικαίωμα να την εκφέρω

Τώρα μπορώ και πατάω αβερατζ 200 με 210 σε μια ώρα μαξ και μετά πεθαίνω ασουμε. Δεν ξέρω πως θα τα βολέψω γιατί έχω ανοίξει πολλές πληγές πάλι, αλλά μέχρι το Πάσχα θα μπορούσα να πατάω 230 με 250 ανάλογα τις προπονήσεις. Έβαλα και άτυπα συμμετοχή για μέγα Αλέξανδρο τον Απρίλιο άμα βρω και τρόπο να τα συνδυάσω θα βγει πιστεύω.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Εγω πιστεύω σε εσένα και πλέον το ξέρς ότι το εννοώ, ένα δυνατό κίνητρο χρειάζεσαι και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
Και εγώ δεν είμαι στη καλύτερη φόρμα, κάποια στιγμή πάτησε ένας προς το τέλος και προσπάθησα να μη μου φύγει πολύ, σκαρφαλωσα στους 180 παλμούς και για να επανέλθω είδα και έπαθα, μόλις τελείωσα ακούμπησα το κούτελο στο τιμόνι, πάνω στη πετσέτα και έμεινα εκεί για 1-2 λεπτά

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Με τάξανε σουβλάκια ρε φίλε... Ως γνωστό, σε μικρό και σε ζουρλό, μη τάξεις!!
Μικρός δεν είμαι σίγουρα :lolsign:

Reaction score
16.942
Εγώ περιμένω το Wahoo Kickr Core, το παράγγειλα χθες, σε καλή τιμή... 515€ και με τα μεταφορικά 543€. Παπούτσια δεν αποφάσισα ακόμα (θέλω και 2 τουλάχιστον ζευγάρια, ένα για το ΜΤΒ πιο ανθεκτικό και καλή πρόσφυση στα χώματα και πέτρες και ένα για το road, κάτι σαν τα Gaerne που είχα πριν, ίσως σχεδόν τα ίδια).
Η μόνη εξαιρετική προσφορά που βρήκα είναι αυτή & αυτή
Για τους τροχούς δεν ξέρω, δεν είναι και για δισκόφρενα, το Magene είναι πάντως καλή τιμή.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Το Radar θα πάω να το πάρω κάποια στιγμή, κατόπιν έρευνας αξίζει τα 90€, έχει κάποια θεματακια σε σχέση με το μεγάλο ανταγωνιστή της garmin, όπως χαμηλότερη φωτεινότητα, τζόγο πάνω στο mount και προβλήματα εντοπισμού οχημάτων με το νέο firmware (δεν το κάνουμε λοιπόν)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.757
Η μόνη εξαιρετική προσφορά που βρήκα είναι αυτή & αυτή
Οι τροχοί είναι πάρα πολύ καλή προσφορά. Στο αρχικό τους κόστος δεν θα σκεφτόμουν καν την αγορά τους. Στην τιμή που είναι τώρα, μπαίνω σε πειρασμό - αν και δεν χρειάζομαι τροχούς.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Είναι οι καλύτεροι τροχοί παραγωγής για rim brakes, οι μόνοι που δεν κατάφερα να ξεκάνω ποτέ. Πήρα το καλοκαίρι τους ίδιους σε fulcrum αλλιώς του αγόραζα με κλειστά μάτια

Reaction score
16.942
Και όπως βλέπουμε το Garmin με το ένα LED (δεν βλέπω να έχει παραπάνω) αλλά με τον καλά σχεδιασμένο φακό/συγκεντρωτήρα, δίνει πολύ παραπάνω φως από το Magene που έχει μπόλικα, αλλά το φως τους διαχέεται περισσότερο...

Αυτό που έγραψες για τη βάση παραπάνω, δεν ξέρω αν είναι συμβατό με τις βάσεις της Garmin. Αν ναι, υπάρχει μία πολύ καλή βάση για το RTL510/515 της Garmin, που πιάνει στο παλουκοσέλουκο με βιδάκια κι όχι με λαστιχάκια, όπως αυτά που δίνει στάνταρ στο κουτί. Μια τέτοια βάση έχω πάρει για το ΜΤΒ, δεν κουνάει με τίποτα! Την original βάση την έχω στο road, αλλά έχω βάλει δύο λαστιχάκια!

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Για 89 φράγκα πιστεύω κερδίζει το magene Σώτο, δγιακόσια ευρώ για το garmin δεν δίνω. Άλλωστε στη θκιάμ περίπτωση το Radar θα χρειαστεί και θα δλέψει σωστά μόνο στη επαρχία όπου εκεί δεν γυρνάω ντίπ κεφάλι. Αθήνα τι να λέει, όλη ώρα έχς εκατοντάδες αυτοκίνητα από πίσω, δίπλα και από πάν άμα σε πατήσουν...
Επίσης κάνοντας τη έρευνα για το magene, έπεσα σε κάποια σχόλια που ανέφεραν ότι η garmin σταμάτησε τη υποστήριξη του παλιού της radar από τη στιγμή που έβγαλε το νέο

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris