Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.705
τι να σου πω, και εγω στην αρχη νομιζα οτι ο Lucas Lanthier ηταν γυναικα..
Link ;Οκ δε θελω να ειμαι ο γεροπαραξενος αλλα και ο νικητης του muso με 66 ξεκιναει...
Μπάάάά .Εκέρδισα;
Καταρχάς, ευχαριστώ για την κριτική!Ας πω και εγώ λίγα πραγματάκια για την έκθεση. Καταρχάς ένα μεγάλο μπράβο για την ΑΨΟΓΗ διοργάνωση! Αν είχαμε και διπλάσιο χώρο στα LIve θα έδινα 10/10. Πολύ υψηλό το επίπεδο του κόσμου, (εξαιρούμε κάτι αμετανόητους εδώ μέσα που ακόμη μιλούν για πικάπ ) αλλά θεωρώ ότι το εισιτήριο έκοψε πολύ νέο κόσμο που θα ήθελα προσωπικά να τους δώσουμε την ευκαιρία να γνωρίσει τον κόσμο της μουσικής. Καταλαβαίνω τη σκέψη, αλλά ο μέσος όρος ηλικιακά ήταν στα 45, θέλουμε και νέο αίμα , δε θα αγοράσει τώρα που είναι φοιτητής, μαθητής, άνεργος κτλ αλλά θα πάρει το μικρόβιο και θα επενδύσει στο μέλλον. Ακριβώς έτσι ξεκινήσαμε ως φοιτητές οι μισοί εδώ μέσα!
Οι νέοι μπορεί να ακούνε τραπ αλλά υπάρχει μία μεγάλη μερίδα που αν τους προσφέρεις κάτι καλό θα το δοκιμάσουν και θα το ακολουθήσουν. Δεν είναι εύκολο να συμβεί, θέλει μεγάλη προσπάθεια, αλλά γίνεται μόνο με σοβαρά events, καλά οργανωμένα και με σεβασμό στον επισκέπτη.... οι νεοι σημερα ακουνε σκυλαδικα και τραπ, για τη φαση, και δεν ακουνε μουσικη. Προφανως χαθηκε το πληρωμα του χρονου, και βεβαια ειμαι της αποψης οτι και οι παλαιοτεροι επισης ακουγανε μουσικη για να λενε οτι ακουνε και για τη φαση δηλαδη.
Ενα μικρο (και αμελητεο) μερος βεβαια, κατι ψιλοακουει.
Βεβαια καπου ανεφερες οτι ειναι οι ιδιοι και οι ιδιοι...οποτε και οι μεγαλητεροι δε πανε πισω.
Πρέπει να σας πω ότι όλα τα barcode των εισιτηρίων ξεκινάνε με το 66Οκ δε θελω να ειμαι ο γεροπαραξενος αλλα και ο νικητης του muso με 66 ξεκιναει...
Μήπως είναι επαγγελματικές προσκλήσεις;Τα δικά μου ξεκινάνε από 49 και 88.
Όχι. Online αγορά από Ticket Services.Μήπως είναι επαγγελματικές προσκλήσεις;
Και από τι ξεκινάνε;Ουτε οι δικες μου ξεκινανε απο 66. Αγορασμενες την Παρασκευη. Μονοημερη και μια τριημερη.
Δεν γινεται αυτό.Με το παραπάνω μας είπατε ότι τα εισιτήρια μας δεν συμμετείχαν στην κλήρωση.
Σας τα έστειλα.Δεν γινεται αυτό.
Έχω λίστα από την ticketservices.
Στείλτε μου τα barcode με pm σας παρακαλώ.