Εδώ τρέχουμε

Reaction score
23.421
Αμπαουτ δατ, έτρεξα 3μιση ώρες και 8 ώρες μετά αισθάνομαι μια ελαφριά αδυναμία , αυτοί οι ουλτρα πως την παλεύουν και πότε συνέρχονται;

Reaction score
1.951
3:26 παιδιά! Πεθάναμε στη ζέστη! Αφού δεν λιποθύμησα η δεν έπαθα ηλίαση όλα καλά! Νομίζω ο χειρότερος μαραθώνιος από άποψη καιρικών συνθηκών που έχω τρέξει.

@pankrok συγχαρητήρια παιχταρα μου, το έχεις ξεκάθαρα το άθλημα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.474
3:26 παιδιά! Πεθάναμε στη ζέστη! Αφού δεν λιποθύμησα η δεν έπαθα ηλίαση όλα καλά! Νομίζω ο χειρότερος μαραθώνιος από άποψη καιρικών συνθηκών που έχω τρέξει.
Μπράβο! ✌

Reaction score
2.811
Κ@λ@καιρος και κ@λ@μαραθώνιος, δε ξαναπάω λέμε! >:( 🖕 Ουστ!

:biggrin::biggrin:

1699949158190.png

Μπράβο σ' όλους τους καμένους που δεν έχουν βρει κάποιο νόημα στη ζωή και συμμετέχουν σ' αυτή την ταλαιπωρία και διπλά συγχαρητήρια στους τερματίσαντες.

Now, get a life! :tongue:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Είμαστε πολλοί οι καμένοι εδώ μέσα, κάποιοι τρέχουν για τη τιμή των όπλων, κάποιοι πεταλάνε και χώνουν αδρά παράδες για τη δόξα και κάποιοι πληρώνουν καλώδια όσο ένα ενοίκιο κατοικίας κάτω από τη Ακρόπολη, τζερτζελές να γίνεται!! :roflmao:

Reaction score
23.421
ρε σεις, μιας και jersey για avsite cycling team δεν βγάλαμε ποτέ , δεν το δοκιμάζουμε σε avsite running team , αφού απο κει το πάμε από δω το φέρνουμε, 21 απριλίου στο μεγαλέξανδρο σακάτ θα είμαστε πάλι

Reaction score
23.421
καλά θα πάει και αυτό...
άρα να κλείσω ξενοδοχείο για απρίλιο , κατάλαβα.

Reaction score
1.951
ρε σεις, μιας και jersey για avsite cycling team δεν βγάλαμε ποτέ , δεν το δοκιμάζουμε σε avsite running team , αφού απο κει το πάμε από δω το φέρνουμε, 21 απριλίου στο μεγαλέξανδρο σακάτ θα είμαστε πάλι
ωωωωω! Μαζί παρέα!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
έχει σίγουρα και σε μαύρο
Διάλεξε, μαύρο με κόκκινο βρακί ή κόκκινο της φωτιάς με μαύρο στρινγκ.
Το παραπάν που έβαλα είναι άνετο στο τρέξιμο ή στο ποδήλατο, δεν κρατάει ιδρώτα ντίπ και στεγνώνει μέχρι να πεις κιμονό!! :lolsign:

Reaction score
2.811
Το παραπάν που έβαλα είναι άνετο στο τρέξιμο ή στο ποδήλατο, δεν κρατάει ιδρώτα ντίπ και στεγνώνει μέχρι να πεις κιμονό!! :lolsign:
Σωστός.
Form follows function. Ή είμαστε τεχνικό φόρουμ ή δεν είμαστε!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.545
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof