D
Deleted member 50795
Guest
Α ρε χαζεψατε όλοι σας?
που να μπει αυτή η κληματαριά σε σπίτι ?
(για τη θεωρία καλή είναι)
που να μπει αυτή η κληματαριά σε σπίτι ?
(για τη θεωρία καλή είναι)
Η καρέκλα είναι καρφωμένη. Να μη μπορεί να κουνηθεί ούτε χιλιοστό όποιος κάθεταιΕ ναι τέτοιος χώρος είναι χώρος ηχογράφησης, όχι στούντιο μίξης. Έχει και διαφορετικές προδιαγραφές, μεγαλύτερο rt60. Στον χώρο μίξης επισκόπησης θα ακουστεί διαφορετικά.
Ο έντονος φωτισμός, το χαλί και η καρέκλα με χαλάνε
Μία επαγγελματική φέτα με λαμπάκια. Μου είπε όνομα, δεν το συγκράτησα. Θυμάμαι την τιμή όμως, περίπου 5 χιλιάρικα.Εντυπωσιακό πρέπει να ήταν. Για θάνατο του δικάναλου δεν θα το έλεγα πάντως.
Με τι προ ήταν συνδεδεμένα τα focal;
Το συγκεκριμένο είναι για studio, για μίξεις.Ωραίο φαίνεται αλλά κακά τα ψέματα δεν ειναι για λειτουργικό σπίτι ετούτο, θέλει δικό του χώρο (κοινός για το 90%+ των κοινών θνητών που μένουν σε σπίτια 60-120 τμ δεν κάνει).
Ναι για demo των καινούριων solo 6 στήθηκε. Μετά το πέρας της παρουσίασης θα ξηλώθηκε.Μόνο σου είσαι.
Ο συγκεκριμένος χώρος στο Sierra είναι για ηχογράφηση. Θεωρώ αδύνατο να έχει στηθεί εκεί μέσα για να κάνει δουλειά. Άσε που έχει μόνο ένα laptop και τίποτε άλλο. Δεν γίνεται δουλειά έτσι. Στήθηκε για Demo.
Με μια γρήγορη ματιά θα έλεγα κάνα 15κ τα ηχεία + τα λοιπα.Τι κόστος είχε συνολικά αυτό το σεταπ;
Πόσοι έχουν dedicated 32τμ, ή σύζυγο που να επιτρέπει κάτι τέτοιο είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Λέμε τι χρειάζεται.
Μία επαγγελματική φέτα με λαμπάκια. Μου είπε όνομα, δεν το συγκράτησα. Θυμάμαι την τιμή όμως, περίπου 5 χιλιάρικα.
Απλό follow up.Εντυπωσιακό πρέπει να ήταν. Για θάνατο του δικάναλου δεν θα το έλεγα πάντως.
Με τι προ ήταν συνδεδεμένα τα focal;
Pro Tools με Dolby Renderer.Έπαιξαν και uncompressed, με ειδικό πρόγραμμα που κάνει το rendering πουέχει και ένα σχέδιο του δωματίου κάτω δεξιά στην οθόνη, που δείχνει real time πού βρίσκονται τα objects.
Crossfiring σε στέρεο, το καταλαβαίνω.Τι κόστος είχε συνολικά αυτό το σεταπ;
Τέτοια σεταπ λείπουν από τις εκθέσεις ήχου.
Να έρχεται σε επαφή το ευρύ κοινό με τις δυνατότητες των ιμερσιβ φορμά.
Φυσικά, με τόσο μικρούς δίδρομους δορυφόρους, τόσο μικρή απόσταση ακρόασης (σωστή για αυτό το δορυφόρο), και χωρίς cross firing, είναι σεταπ για 1 άνθρωπο, για 1 αποκλειστική θέση mlp.
Cross firing θα ήθελα να έχει πάντως, ακόμα και για μόνο 1 αποκλειστική θέση mlp. Δεν είναι αναγκαίο, αλλά είναι θετικό, βελτιώνει κάποια πράγματα.
Στα πλαίσια μιας έκθεσης ήχου, προσωπικά θα ήθελα να έχει 3*3 καθίσματα, για 9 καθήμενους ακροατές, με 30-λεπτα σέσιονς ακρόασης (με κλειστές πόρτες), οπότε ο κόσμος περιμένει απ'εξω και μπαίνουν μέσα κατά 9-αδες ας πούμε, για να ακούσουν.
Άρα, στα πλαίσια μιας έκθεσης ήχου, θα ήταν σωστό να χρησιμοποιηθούν 3-δρομοι μεγαλύτεροι δορυφόροι, με μεγαλύτερη απόσταση ακρόασης (3μ) και το προβλεπόμενο cross firing κατά τας γραφάς, άφθονα σαμπ, και τα γνωστά. Αναγκαίος χώρος 7*7μ (50τμ δωμάτιο, ιδανικά με ύψος 4μ). Δίνω ιδέες.
Και στο σπίτι, οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες από 1 θέση ακρόασης, θέλουμε τουλάχιστον 3 θέσεις, κι ευτυχείς όσοι έχουν δεύτερη σειρά καθισμάτων.
Για οικιακή απόσταση ακρόασης 2,3μ και 3 έως 6 θέσεις ακρόασης-θέασης, χρειάζεται dedicated δωμάτιο 5,6*5,6= 31,4τμ. (32,5 περίπου είναι το δικό μου).
Πόσοι έχουν dedicated 32τμ, ή σύζυγο που να επιτρέπει κάτι τέτοιο είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Λέμε τι χρειάζεται.
Γιατί χρησιμοποιεί μόνο ένα sub και όχι παραπάνω; Η τοποθέτηση sub στο κέντρο είναι η βέλτιστη σε σχέση με χρήση δυο ή περισσότερων σε διάφορες θέσεις;View attachment 312832 View attachment 312833 View attachment 312834
11 ίδια Focal Solo 6 σε ίσες αποστάσεις από τον ακροατή, με ένα Focal Sub12 στο κέντρο. Ακούσαμε και από Apple music και RAW πολυκάναλα αρχεία από τον υπολογιστή του. Δωμάτιο, ανακλάσεις, δεν υπήρχαν.
Σε στέρεο το έχει πει κι ο μπουτχιαςCrossfiring σε στέρεο, το καταλαβαίνω.
Σε πολυκάναλο, όχι ιδιαίτερα. Κάπου τό χεις εξηγήσει αλλά δεν το βρίσκω.
Α, μου ξέφυγε αυτό! Δεν γνωριζόμαστε, να συστηθούμε εκεί...καπου πηρε το ματι μου ενα jbl lsr 308, ενα πουλακι καποτε μου ειχε πει οτι εχουν πολυκαναλο με αυτα τα ηχεια στο Studio Sierra
Εκείνη τη στιγμή, πού καθόσουν;-εγινε παρουσιαση υλικων κατασκευης woofer & tweeter, ισως κρατησε παραπανω απο οσο θα ηθελα