JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.470
Τώρα φταίω εγώ να πετάξω chihiro yamanaka live at the iridium ?
Και παραπανω! Αλλα εννοω, οσοι μετρουν κανονικα κι οχι με app, να κανουν ταυτοχρονη μετρηση κατα την ωρα της ακροασης με την app και το μετρητικο τους εργαλειο, για να δουμε τα πραγματικα 90db σε ποσα db της app αντιστοιχουν. Ευκολακι εΗ εφαρμογή υπολείπεται αρκετά... συνήθως είναι -5dB ισως και ποιο κάτω από την πραγματικότητα.
Αν ισχύει αυτό..Η εφαρμογή υπολείπεται αρκετά... συνήθως είναι -5dB ισως και ποιο κάτω από την πραγματικότητα.
Με ''ανεβάζει'' κάπου κοντά στο Reference?Λέμε μπορείς ν' απολαύσεις το μιούζικσ' σε στάθμες λίγο πιο χαμηλές' 'κει στα 75-7έξ' ντιμπιά με κορυφές 85-8φτά και να γουστάρ'ς.. (ειδικά μουσικές χωρίς πολύ χαμηλά περάσματα).
Εγώ κάπου 'κει παίζω συνήθως (7 στις 10 φορές που ακούω).
Μπορώ και πιο ψηλά (γιατί ακούω από κοντά) άλλά εκεί είμαι happy..
Με eq και sub ε?
Έλα αφού βάζουν όλοι κάτι να βάλω και γω, από επίσημο φορέα της Ελβετίας, πόσο άγρια αγόρια να είναι?Προς Ear, και N.K. για το θκόμ' σχόλιο παραπάν'
Χαρακτηριστικό της ''νεότητας'' δεν είναι η ένταση αλλά το.. ''χεστήκ@μ' πως παίζ' βάλ'το τέρμα να καούμε.. ''
Αν είσαι ''ποιοτικός'' και ''μετρημένος'' βράστα..
Και στα 25 να'σαι γέρος είσαι..
Την έχουμε ξανακάμει αυτή την κουβέντα..Έλα αφού βάζουν όλοι κάτι να βάλω και γω, από επίσημο φορέα της Ελβετίας, πόσο άγρια αγόρια να είναι?
Τι βλέπω, στην ντισκοτέκ στην πίστα που χορευατε πιάνουμε 95db
Ηχοσυστημά από 70-100db
Σύνηθες 80db
Στην τάφρο όπου παίζει η ορχήστρα μιας όπερας σύνηθες 90db.
View attachment 313073
Ακούτε όσο δυνατά θέλετε, χαζομάρες όμως του στυλ παίζει η ορχήστρα μπροστά μου ενώ ακούτε στα 70db σπίτι δεν έχω όρεξη να διαβάζω.
Ενώ όταν είναι στα 90 db η ορχήστρα είναι μπροστά σου. Ρε τι διαβάζουμε απο τους γκουρού του audio. Καραφλοί θα μείνουμε όλοι σαν τον Ear (που δεν είναι κιόλας). Κόψε να διαβάζεις ριβιούς, κάνουν κακό χα χαΈλα αφού βάζουν όλοι κάτι να βάλω και γω, από επίσημο φορέα της Ελβετίας, πόσο άγρια αγόρια να είναι?
Ηχοσυστημά από 70-100db
Σύνηθες 80db
View attachment 313073
Ακούτε όσο δυνατά θέλετε, χαζομάρες όμως του στυλ παίζει η ορχήστρα μπροστά μου ενώ ακούτε στα 70db σπίτι δεν έχω όρεξη να διαβάζω.
Δεν κατάλαβες τίποτα !View attachment 313065
View attachment 313063
View attachment 313064
View attachment 313067
View attachment 313066
Πις έβριμπάντι. Πις Εντ λοβ!
Γιατί δεν ξέρει τι λέει ...και ας ξέρει τέλεια ένα συγκεκριμένο κομμάτι του audio.Γιατί τα κάμεις όλα μια μάζα?
Για μένα είναι στα 35db, υπάρχει πρόβλημα;χαζομάρες όμως του στυλ παίζει η ορχήστρα μπροστά μου ενώ ακούτε στα 70db σπίτι δεν έχω όρεξη να διαβάζω.
Εγώ δεν πιστεύω πως δεν ξέρει τι λέει..Γιατί δεν ξέρει τι λέει ...και ας ξέρει τέλεια ένα συγκεκριμένο κομμάτι του audio.
Εγώ ξέρω αλλά δεν λέω. Είναι η ανάγκη εναρμόνισης των γνώμεων σε γενικό κανόνα , που έλεγες. Το θέμα είναι πολτικο κοινωνικό, όχι του audio. Επίσης για να μην νιώθει και μόνος του. Οι κακομοίρηδες οι πολουκάναλοι είναι μόνοι τους, μην τους κρίνουμε αυστηρά. ¨Ας πούνε και κανά λόγο παραπάνω.Για μπες στην θέση του.Εγώ δεν πιστεύω πως δεν ξέρει τι λέει..
Αλλά ταυτόχρονα δεν καταλαβαίνω και την διάθεση να προσπαθεί να ''επιβάλλει'' με κάποιο τρόπο το πως πρέπει να χαίρεται κάποιος τη μουσική σπίτι του..
Κι αν δεν το κάμεις έτσ' όη, δεν χαίρεσαι..
Βρε Ν.Κ. σοβαρά τώρα, αν έχεις κανένα παυλόμετρο διαθέσιμο να ''μετρηθούμε'' πόσο παυλώνει ο καθένας ξεχωριστά ανάλογα με τα db στο σπίτιτ' φέρ'το να κάμουμε δουλειά..
Ρε π@υστ' ακόμα και για τις παύλες με pdf θα ''παίξουμε.''
Πολλά βάζεις, κόψε κατιΓια μένα είναι στα 35db, υπάρχει πρόβλημα;
Αυτά είναι A-weighted. Υπάρχει μεγάλη διαφορά με το αν ήταν μετρημένα Z-weighted.Έλα αφού βάζουν όλοι κάτι να βάλω και γω, από επίσημο φορέα της Ελβετίας, πόσο άγρια αγόρια να είναι?
Ηχοσυστημά από 70-100db
Σύνηθες 80db
View attachment 313073
Ρώτησες και σου απάντησα. Η γνώμη μου είναι.Εγώ δεν πιστεύω πως δεν ξέρει τι λέει..
Αλλά ταυτόχρονα δεν καταλαβαίνω και την διάθεση να προσπαθεί να ''επιβάλλει'' με κάποιο τρόπο το πως πρέπει να χαίρεται κάποιος τη μουσική σπίτι του..
Κι αν δεν το κάμεις έτσ' όη, δεν χαίρεσαι..
Βρε Ν.Κ. σοβαρά τώρα, αν έχεις κανένα παυλόμετρο διαθέσιμο να ''μετρηθούμε'' πόσο παυλώνει ο καθένας ξεχωριστά ανάλογα με τα db στο σπίτιτ' φέρ'το να κάμουμε δουλειά..
Ρε π@υστ' ακόμα και για τις παύλες με pdf θα ''παίξουμε.''
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη γνώμη σου..Ρώτησες και σου απάντησα. Η γνώμη μου είναι.
'φχαρίστως. αν μπορώ..Θα σε κάνω όμως μερικές ερωτήσεις και γω με την σειρά μου.
Όλα αυτά απαντώνται μαζί..Μια μίξη που γίνεται στα 80-85db θα ακουστεί καλύτερα στα 60 στα 70 ή στα 80db?
Η ακρόαση μιας συναυλίας στο σπίτι θα έχει στα 60 στα 70 ή στα 80 db μεγαλύτερη αληθοφάνεια?
Ευχαρίστηση και απόλαυση είναι έννοιες ταυτοσημες?
Η τρομπέτα, το σαξόφωνο, το ταμπουρλο και το πιάνο πόσο δυνατά ακούγονται?
Αν είμαι στο mood των 70db τ' αφήνω 'κει που είναι να μην μου χαλάσει το σερί που έχω πιάσ' και ξεχαλαρώσω..Όταν σ αρέσει ένα τραγούδι αυξάνεις ή μειώνεις την ένταση?
Νέα έκφραση είναι αυτή; Πρόσεχε μη σκίσεις καμία χροιά;θα τ' σκίσω τσι μεταξένιες χροιές