- Reaction score
- 1.569
Αυτο που θελουν καποιοι σωνει και καλα ειναι να πεθανει το δικαναλο !Σε εμπόδισε κανείς να στήσεις πολυκάναλο ?
Αυτο που θελουν καποιοι σωνει και καλα ειναι να πεθανει το δικαναλο !Σε εμπόδισε κανείς να στήσεις πολυκάναλο ?
..εξαφανίστηκε και ο thva....
Είσαι πίσω... Ο ίδιος αντιμετωπίζω έτσι μέχρι και τα immersive setup με τα πολλαπλά διακριτά κανάλια...εχει γουστο @Bhutia Tο στερεο ειναι το γραμμοφωνο του αυριο
Jarre: In ten years we will look back on the stereo system with the same nostalgia as our grandparents' gramophone.
Jean-Michel Jarre: "Die Stereoanlage ist das Grammophon von morgen"
Der französische Musiker ist ein Vorreiter für 3D-Audio. Mit c't spricht er über die Technik und Produktion und warum er ein Monopol von Dolby Atmos ablehnt.www.heise.de
Τι περιμενες αληθεια να πει ο Michel Jarre ο οποιος παιζει ηλεκτρονικη μουσικη μεσω synthesizers ?εχει γουστο @Bhutia Tο στερεο ειναι το γραμμοφωνο του αυριο
Jarre: In ten years we will look back on the stereo system with the same nostalgia as our grandparents' gramophone.
Jean-Michel Jarre: "Die Stereoanlage ist das Grammophon von morgen"
Der französische Musiker ist ein Vorreiter für 3D-Audio. Mit c't spricht er über die Technik und Produktion und warum er ein Monopol von Dolby Atmos ablehnt.www.heise.de
Δεν μπορω να διοαφωνησω γιατι δεν τις εχω ακουσει και δεν μπορω να εχω αποψη εκεινο που ξερω ομως ειναι πως η σκηνη μιας κλασσικης ηχογραφησης αναπαρισταται μια χαρα με δικαναλο.Υπάρχουν και νέες ηχογραφήσεις κλασσικής σε imersive μορφή , και από ότι ακούω είναι πολύ καλές.
Το λένε άνθρωποι οι οποίοι είναι γνώστες , όχι απλοί χρήστες.
(και όχι ναρκωτικών)
Πιάσε κι εμένα μια μερίδα, δε μου έφτασαν οι φακές για βραδινό.
Τις πρώτες φορές που έπαιξα οδήγηση με VR στο PS5 κι εγώ ζαλίστηκα. Μετά συνήθισα.Τους καταλαβαίνω απόλυτα, καθώς όλα αυτά συμβαίνουν σε μένα αλλά στην στερεοσκοπική εικόνα. Για αρχή δεν μου αρέσει.
Αν δεν έχεις ακούσει Genesis δεν θα καταλάβεις ποτέ την τεράστια εικόνα τους. Έχω ακούσει και τα μικρά (λέμε τώρα, 30.000€ ηχεία), και τα μεσαία και τα μεγάλα. Δεν υπάρχει αυτό που ζεις. Αν δεν έχεις ακούσει Genesis "δεν έχεις ακούσει τίποτα", θα μπορούσα να πω.Καποτε η Lyric και η αφεντια μου καναμε μια παρουσιαση, ηλθαν τα μεγαλα Genesis που τοτε εκαναν μια περιουσια (αν θυμαμαι καλα γυρω στις 30.000.000 δρχ) με Mark Levinson προ, τελικους, το μεγαλο της CD και αναλογα καλωδια, τα οργανα χορευαν μπροστα μας και ολα ηταν ευχαριστα μεχρις που συνδεθηκαν τα B&W 801 seρies III και ακουσαμε οπως επρεπε την οχρηστρα και σε κλασσικα αλλα και σε πιο συγχρονα εργα .