EverSolo Audio - Ελλάς

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Κατι επίσης αρνητικό για το eversolo dmp-a6, το μηχάνημα δεν έχει standby, δεν ξέρω αν στη πορεία θα μπορούσε να προστεθεί ως αναβάθμιση μια τέτοια λειτουργία.
Κάθε φορά πρέπει να περιμένεις να φορτώσει το λειτουργικό, όσο δλδ κρατάει η εκκίνηση ενός Android λειτουργικού. Για μένα είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα αυτό για πολλούς λόγους.
Δεν φτάνει που περιμένεις, δεν συνεχίζει κιόλας από εκεί που σταμάτησε, πχ στο αγαπημένο ραδιοφωνικό σταθμό, πρέπει να αρχίσεις να πατάς ένα σκαζμό κουμπάκια στη οθόνη ώστε να αρχίσει να λαλάει και πάλι, και όλα αυτά χωρίς τηλεκοντρόλ, για να μη ξεχνιόμαστε...
Θα με πεις έχεις το app, ναι ρε φίλε το έχω, πρέπει όμως να ανοίξω και να περιμένω να φορτώσει ακόμα ένα Android λειτουργικό.

det

Reaction score
104
Κατι επίσης αρνητικό για το eversolo dmp-a6, το μηχάνημα δεν έχει standby, δεν ξέρω αν στη πορεία θα μπορούσε να προστεθεί ως αναβάθμιση μια τέτοια λειτουργία.
Κάθε φορά πρέπει να περιμένεις να φορτώσει το λειτουργικό, όσο δλδ κρατάει η εκκίνηση ενός Android λειτουργικού. Για μένα είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα αυτό για πολλούς λόγους.
Δεν φτάνει που περιμένεις, δεν συνεχίζει κιόλας από εκεί που σταμάτησε, πχ στο αγαπημένο ραδιοφωνικό σταθμό, πρέπει να αρχίσεις να πατάς ένα σκαζμό κουμπάκια στη οθόνη ώστε να αρχίσει να λαλάει και πάλι, και όλα αυτά χωρίς τηλεκοντρόλ, για να μη ξεχνιόμαστε...
Θα με πεις έχεις το app, ναι ρε φίλε το έχω, πρέπει όμως να ανοίξω και να περιμένω να φορτώσει ακόμα ένα Android λειτουργικό.
Για πες μας υπάρχει και app για pc η πρέπει να έχουμε anroid ταμπλέτα υποχρεωτικά και όταν λες ότι ριπάρει σε ότι format θέλεις δλδ πάντα σε 44.1 υποθέτω ή κάνει και μαϊμουδιά 24/96 από ένα απλό cd ;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Οχι, δεν υπάρχει έλεγχος από το pc, κάτι πήρε το μάτι μου για drivers ώστε να μπορεί να παίξει ως εξωτερικό dac, δεν στάθηκα όμως σε αυτό γιατί έχω ήδη dac σε συνέχεια με το pc. Γενικά το μηχάνημα έχει μια κατεύθυνση ώστε να παίζει αυτόνομα, γιαυτό και η προσθήκη ssd στο κάτω μέρος της συσκευής.
Όσο για το ριπάρισμα, ότι λέει εδώ

det

Reaction score
104
wav kai flac για rip και μείον -όπως στους περισσότερους κατασκευαστές- για pc. Αυτό με το κινητό ή ταμπλέτα ρε παιδί μου δεν μπορώ να το καταλάβω. Αντί να στήσουν πρώτα στο pc μια εφαρμογή σε αναγκάζουν με το κινητό τηλέφωνο το οποίο το απεχθάνομαι πέρα από το να μιλάω να έχω app

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
προσωπικά έχω ένα tablet χωρίς sim μόνιμα στο σπίτι για αυτές τις δουλειές, έτσι έχεις μια ευανάγνωστη οθόνη για όλες τις stream λειτουργίες, στο ήδη φορτωμένο με εφαρμογές κινητό δεν φορτώνω τέτοιες εφαρμογές.
@Ultra Audio υπάρχει το btr-12 bluetooth remote?
Αν όχι, θα μπορούσατε να το φέρετε?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Ψάχνοντας βρήκα τους κωδικούς για τηλεκοντρόλ εκμάθησης, έχω στη κατοχή μου ένα remote εκμάθησης. Δεν καταλαβαίνω όμως, τι είναι αυτό το hex, όπου x στους παρακάτω κωδικούς τι βάζω?
Τι δεν καταλαβαίνω?
Screenshot_2023-12-03-12-09-44-874_com.google.android.apps.docs-edit.jpg
Screenshot_2023-12-03-12-10-05-485_com.google.android.apps.docs-edit.jpg

det

Reaction score
104
Ψάχνοντας βρήκα τους κωδικούς για τηλεκοντρόλ εκμάθησης, έχω στη κατοχή μου ένα remote εκμάθησης. Δεν καταλαβαίνω όμως, τι είναι αυτό το hex, όπου x στους παρακάτω κωδικούς τι βάζω?
Τι δεν καταλαβαίνω? View attachment 314314 View attachment 314315
Βάλε τους χαρακτήρες input ΗΕΧ (βάση το 16αδικό) και το αποτέλεσμα σε text θα σου δώσει το αποτέλεσμα

det

Reaction score
104
Πήγαινε στην οθόνη που σου έδωσα.
Έχει παράδειγμα βάλε From (HEXADECIMAL) και ΤΟ (Text)
Από τον πίνακα σου στην 1η γραμμή που λέει 0x4D εσύ γράψε αριστερά το 4D. Πάτα convert και θα σου δείξει στην οθόνη το Μ. Τεσταρε το με το control σου να δεις αν κάνει Power On/Off

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Είμαι με κινητό και δεν εντόπισα το πίνακα με τους κωδικούς που δίνει παρακάτω, θα το δοκιμάσω αύριο που θα είμαι σπίτι και θα ενημερώσω αν όντως λειτουργούν οι κωδικοί της λίστας.
Ευχαριστώ!! :thumbsup:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Ευχαριστώ για τη απάντηση, προσωπικά δεν είχα ιδέα ότι δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία, ούτε το είχα ψάξει πριν τη αγορά, θεώρησα αυτονόητο ότι θα περιλαμβάνεται.
Άν εν τέλει δεν βγάλω άκρη με το τηλεκοντρόλ εκμάθησης θα προχωρήσω στη αγορά γιατί είναι απαραίτητο σε ορισμένες λειτουργίες εξ αποστάσεως, όπως τη ενεργοποίηση της συσκευής.
Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τη κίνηση αυτή στο dmp-a6, στο κεφάλι μου το έχω αρκετά απλοποιημένο, οποίος είναι διατεθειμένος να δώσει 890€ για μια τέτοια συσκευή, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να δώσει 10-15€ παραπάνω ώστε να περιλαμβάνεται και το τηλεκοντρόλ.
Γιατί μας βάζει σε μια τέτοια ταλαιπωρία?

Reaction score
5.395
Hardware περιορισμός διαβάζω είναι η έλλειψη wake on lan.

Και κάνει 26 δευτερόλέπτα για να ξεκινήσει!
Ανυπόφορο μου ακούγεται.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Ναι δεν υπάρχει τρόπος να ξυπνήσει, σηκώνεσαι και πατάς το on, όπως κάναμε παλιά με τις ασπρόμαυρες τηλεοράσεις, τότε ήταν που σε κάποιες περιπτώσεις πωλούνταν και το τηλεκοντρόλ χώρια ως αξεσουάρ.
Κοίτα δεν το μετανιώνω, ο ήχος που βγάζει σε αποζημιώνει, αυτές οι παραπάνω χαζαμάρες με τη πολιτική είναι που με ξενέρωσαν λίγο, δεν υπάρχει τρόπος εκκίνησης, δεν δίνεις και το τηλεκοντρόλ...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Τζίφος με το τηλεκοντρόλ εκμάθησης, δεν υπακούει στους κωδικούς, οπότε έγινε παραγγελία του BTR-12 Remote από τον αντιπρόσωπο, είναι στο δρόμο και ένας ssd M. 2 1TB για να του χώσω επιπλέον αρχεία.

Μέχρι τότε ας ακούσουμε λίγη μουσικούλα!!
IMG_20231204_120547.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Υποστηρίζει όντως μέχρι 4TB, για τις δικές μου ανάγκες φτάνει και περισσεύει το 1TB.
Άλλωστε είναι εύκολη και γρήγορη η μεταφορά αρχείων μέσω δικτύου, ένα τεστ που έκανα, περνάει 4gb σε λιγότερο από 15sec, όσο για flac αρχεία πάει σφαίρα, σχεδόν δεν προλαβαίνεις να δεις τη μπάρα προόδου.

sps

Reaction score
538
Είναι πιο γρήγορη η ανάγνωση από τον εσωτερικό για αρχεία DSD 128, DSD256, DSD512.
Όταν έχεις μια βιβλιοθήκη εσωτερική με 20000 τραγούδια με την πάροδο του χρόνου.
Θα το βάλεις με μελλοντική πρόβλεψη.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Σε αυτό έχεις δίκιο, εφόσον παίζεις με μεγάλα dsd αρχεία θες χώρο και ταχύτητα.
Μη τρελαθούμε όμως, έχω κάποια αγαπημένα άλμπουμ σε dsd και όλα τα υπόλοιπα σε flac.
Να σε ρωτήσω, από θερμοκρασίες πως τα πάει ένας ssd μέσα στο κουτί?
Οι άλλοι οι τρελοί στα ξένα φόρα ψάχνονται με ψύξη που να χωράει στο slot, έχεις προσέξει υπερθέρμανση στο δίσκο?

sps

Reaction score
538
Η αλήθεια είναι ότι ανεβάζει την ώρα που του στέλνω να αποθηκεύσει από το εσωτερικό μου δίκτυο,
όταν τον γεμίζεις και όταν διαβάζει την βιβλιοθήκη του μια φορά για την ταξινόμησή.
Την ώρα που παίζει το αλουμινένιο σώμα του είναι γύρω στους 40 ~ 45 βαθμούς, και χειμώνα 30 ~ 35.
Φρόντισε τα πλαϊνά να έχουν άπλετο χώρο και δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα.
Το έχω από τον Απρίλιο από την πρώτη φουρνιά.

Η ψήκτρα πρέπει να είναι 3mm, για να χωράει.
Μελέτησε την χωρητικότητα γιατί είναι κάτι που κοστίζει εάν δεις ότι σε βολέψει μετά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof