Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
56.106
Reaction score
139.507
Το πρωι βρηκαμε τμημα της ψευδοροφης να εχει διαλυθει και το σαλονι μεσα στα νερα και τα δυο 801 βρεγμενα.
Καλό κουράγιο, εύχομαι όλα να επανέλθουν το συντομότερο.
 

Μηνύματα
6.997
Reaction score
5.549
1. Μου λες δηλαδη να φυγω απο το νησι να ανεβω Θεσσαλονικη και να παω να ακουσω το συστημα καποιου που λιγη εκτιμιση τρεφω για το προσωπο του ?

2. Θεωρεις πως δεν εχω ακουσει τετοια συστηματα στα τοσα ταξιδια μου εξω σε εκθεσεις ?

3. Η γνωμη μου δεν αξιζει τοσο ωστε να πληρωσει κανεις για να την ακουσει.
1. Αν όχι εσύ, που λίγο σε νοιάζει, κάποιος άλλος πιο ενεργός στο χόμπι, και αμφισβητίας του πολυκάναλου. Ας πάει να ακούσει πολυκάναλο αναφοράς
και μετά ας μας πει τι άκουσε.

2. Στις εκθέσεις δεν είναι προσεγμένα στην παραμικρή τους λεπτομέρεια τα συστήματα και οι χώροι. Και εφόσον αναφέρεσαι στο παρελθόν, σίγουρα θα ήταν και με ξεπερασμένο επεξεργαστή.

3. Το ίδιο ποσό θα πλήρωνα για
να διαβάσω τα σχόλια οποιουδήποτε άλλου που επισκεφτεί τον Ear και αλλάξει τη γνώμη που είχε για το πολυκάναλο.
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
14.878
Reaction score
21.784
1. Μου λες δηλαδη να φυγω απο το νησι να ανεβω Θεσσαλονικη και να παω να ακουσω το συστημα καποιου
Εγώ το έκανα και μάλιστα από νησί που είναι πιο μακριά από το δικό σου. :) Η εμπειρία άξιζε κάθε λεπτό.

Υ.Γ. 1: Ναι, ναι, ξέρω, πετάγομαι σαν την κατσαρίδα... :biggrin:

Υ.Γ. 2: Εξαιρετικά ατυχές το συμβάν που περιέγραψες. Εύχομαι πλήρη αποκατάσταση.
 


n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Μηνύματα
5.996
Reaction score
12.788
Ναι αλλά οι πολυκάναλες περισσότερο.

@cangaroo εύχομαι πλήρη αποκατάσταση των θηρίων, προσοχή μην ανοίξουν από την υγρασία τα ξύλα στο κάτω μέρος.
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
56.106
Reaction score
139.507
Οι καμπίνες των ηχείων θα στεγνώσουν εύκολα μόνον μέσα σε ένα δωμάτιο με αφυγραντήρα, όχι έξω. Αλλά νταξ, το πολύ πολύ να παν στο τζάκι αυτά, σιγά τα ωα.

Το σπίτι να φτιαχτεί. Τα στέρεα μας μάραναν.
 

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
17.300
Reaction score
31.253
Δεν θα στεγνώσουν τα πράγματα έξω. Πρέπει να μπούν σε κλειστό δωμάτιο με τον αφυγραντήρα στο full.

Εύχομαι τα καλύτερα, και υπομονή.
 

Μηνύματα
462
Reaction score
1.585
Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας, τα ηχεια ειναι σε δωματιο με air condition απλα χθες τα ειχα βγαλει για λιγο εξω και τα σκεπασα γιατι μεταφερω απο δωματιο σε δωματιο τα πραγματα μεχρι να γινει κατοικισιμο το σαλονι.

Μετα ξαναμπηκαν στο δωματιο απλα ετυχε την φωτογραφια να την βγαλω οταν ηταν εξω.

Ακουγα για τους πλημμυροπαθεις και λυπωμουν πραγματικα αλλα τωρα τους ενοιωσα στον μεγιστο βαθμο.
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
56.106
Reaction score
139.507

Μηνύματα
973
Reaction score
1.144

Ενδιαφέρον, Ε;
Review, spinorama etc
 
Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
56.106
Reaction score
139.507
Είναι αξιόλογο και το 12"-ιντσο σαμπ της φίρμας, που μαζί με αυτά τα ιδιαίτερα οικονομικά 8"-ιντσα μόνιτορ, αξίζουν το ενδιαφέρον όσων θα ήθελαν να κινηθούν σε αυτά τα χρήματα, ώστε ακόμα και ιμερσιβ σεταπ να μη "ξεφύγει" οικονομικά.
 


Μηνύματα
973
Reaction score
1.144
Είναι αξιόλογο και το 12"-ιντσο σαμπ της φίρμας, που μαζί με αυτά τα ιδιαίτερα οικονομικά 8"-ιντσα μόνιτορ, αξίζουν το ενδιαφέρον όσων θα ήθελαν να κινηθούν σε αυτά τα χρήματα, ώστε ακόμα και ιμερσιβ σεταπ να μη "ξεφύγει" οικονομικά.
Αυτή ήταν η σκέψη μου για το συγκεκριμένο ηχείο.
Με 3200 έχεις 9τμχ, προσθέτεις 4 τμχ WS12 με 2400 και σου λείπει ο επεξεργαστής για ένα αξιόλογο immersive σύστημα.
 

Μηνύματα
361
Reaction score
115
Αυτή ήταν η σκέψη μου για το συγκεκριμένο ηχείο.
Με 3200 έχεις 9τμχ, προσθέτεις 4 τμχ WS12 με 2400 και σου λείπει ο επεξεργαστής για ένα αξιόλογο immersive σύστημα.
Av γνωριζετε καποιο αξιολογο επεξεργαστη για αυτο το setup?
 
Last edited by a moderator:

Μηνύματα
462
Reaction score
1.585
Βράχηκαν πολύ; Φούσκωσε ο καπλαμάς;
Οχι δεν εχει φουσκωσει, δεν βραχηκαν πολυ μιας και η ζημια της ψευδοροφης ηταν κοντα αλλα οχι ακριβως πανω τους.
 
Last edited by a moderator:

Μηνύματα
973
Reaction score
1.144
Av γνωριζετε καποιο αξιολογο επεξεργαστη για αυτο το setup?
Θέλει ψάξιμο και φυσικά το budget να είναι γνωστό. Ότι και να διαλέξετε πάντως θα πρέπει να έχει αξιόλογο software για διόρθωση όπως πχ Dirac.
Μπορείτε ν' ανοίξετε νέο θέμα στο Forum.
 

Μηνύματα
146
Reaction score
155
Θα πω μια ιστορια και για να ελαφρυνει το κλιμα αλλα και για αλλους λογους ....

Καποτε σε ενα σεμιναριο της Lyric ειπα κατι και μετα απο λιγο ο Θειος Κακαδελης που ειχε ελθει στην Ελλαδα μου εκανε νοημα να βγουμε απο την αιθουσα.

Εκει γνωρισα λοιπον αυτον τον απλο ανθρωπο που ειχε την Lyric της Νεας Υορκης και που ο ειδικος τυπος αποκαλουσε 'Πατριαρχη του High End' και δικαιως οπως θα δειτε πιο κατω.

Αφου ειπαμε τα: Απο που εισαι ? Α εχω ελθει κλπ μπηκαμε σε θεματα ηχου.

Με ρωταει λοιπον: Δεν μου λες, αν ελθει ενα ζευγαρι και θελει ενα ηχητικο συστημα απο ποιον ξεκινας ?

Του απανταω: Απο τον αντρα συνηθως, φροντιζω να μαθω τα αρχικα οπως το ειδος της μουσικης που ακουει και εν γενει τις απαιτησεις του οπως και της συζηγου.

Μου λεει: Λαθος, πιανεις την γυναικα αγκαζε και αφου την πας μπροστα στα ηχεια την ρωτας ποια της αρεσουν και μετα ρωτας τον συζηγο τα υπολοιπα και φροντιζεις να καλυψεις τις αναγκες τους.

Εγω μου λεει ξεκινησα φτιαχνοντας επενδυσεις για τηλεορασεις ετσι ωστε να κρυβονται στον χωρο και σιγα σιγα προχωρησα, αυτην την στιγμη η Lyric στην Νεα Υορκη εχει 7 studios και οτι καλυτερο κυκλοφορει παγκοσμια, φαντασου οτι τα μεγαλα Genesis μονο η Lyric μπορει να τα πουλησει και κανενας αλλος.

Τον ρωτησα λοιπον να μου πει την ιστορια με τον Mark Levinson, πως εγινε συνεταιρος του κλπ.

Μια μερα μου λεει ερχεται ενας υπαλληλος και μου λεει: Ειναι ενας κατω με εναν ενισχυτη που εφτιαξε ο ιδιος και θελει να τον ακουσετε, κοιταζω απο το monitor μου λεει και βλεπω εναν μαλλια. Πες του να ανεβει ειπα.

Ανεβηκε λοιπον ο 'μαλλιας' με τον ενισχυτη παραμασχαλα πηγαμε σε ενα απο τα studios και τον συνδεσαμε.

Δεν πιστευα τα αυτια μου, ισως και να δακρυσα, τον κοιταξα καλα καλα και τον ξαναρωταω: Εσυ τον εφτιαξες ? Ναι μου λεει εκεινος ντροπαλα.

Την αλλη μερα συζητησαμε πως θα ηθελα να φτιαξουμε μια εταιρεια με εκεινον να φτιαχνει τον ενισχυτη αυτον και εγω να τον πουλαω.

Σε μια εβδομαδα ειχα βρει τον χωρο ειχα προμηθευτει εξοπλισμο HP που ηταν και πανακριβος και εβγαλα αγγελια για μερικους τεχνικους.

ΑΑΑΑ! Μου λεει, Εγω θελω να τους φτιαχνω με τα χερια μου και απο την αρχη μεχρι το τελος. Οταν ειδε τον εξοπλισμο γυαλισαν τα ματια του και με τα πολλα δεχτηκε να υπαρχουν τεχνικοι και εκεινος να κανει ερευνα και σχεδιασμο νεων ενισχυτων.

Ξαφνου στην πορτα της αιθουσας του σεμιναριου εμφανιστηκε ο ανηψιος Κακαδελης της εδω Lyric λεγοντας: Το συνεδριο ειναι εδω μεσα και οχι στο σαλονι και τοτε παρατηρησα πως πολλοι ειχαν καθησει γυρω σε μενα και τον Κακαδελη.

Ντραπηκα και μπηκα μεσα στην αιθουσα οπως και οι αλλοι, μετα απο λιγο βεβαια παλι ο θειος με πηρε και βγηκαμε εξω με τον ανηψιο να μας κοιταζει περιεργα.

Απο τοτε οποτε βρισκομαστε πιαναμε την κουβεντα για διαφορα θεματα και οχι μονο για τον ηχο.

Αυτος λοιπον ηταν ο Ελληνας Πατριαρχης του High End (οπως τον ελεγαν) ενας απλος, εξυπνος ανθρωπος, που δεν το επαιζε ξερολας παρ' οτι μετοχος της Harman group, συνεταιρος και αυτος που ανεδειξε τον Mark Levinson.
Τι μου θύμησες, Lyric, Στουρνάρη κ Πλ. Εξαρχιων, τέλη δεκαετίας ´80, με σετ Mark Levinson στην βιτρίνα, Νakamichi Stasis pa-7 και έναν ολοκληρωμένο harman :)
 

Μηνύματα
5.000
Reaction score
4.243
1. Πριν απο μερες νυχτα περασε ενας ανεμοστροβιλος ο οποιος διαλυσε μια αποθηκη πραγμα το οποιο και καταλαβαμε, εκεινο που δεν καταλαβαμε μεσα στον αποκοσμο θορυβο που εκανε σπαζοντας αρκετα κλαδια στον κηπο ηταν οτι πηρε και καμποσα κεραμυδια στο σπιτι που μενω. Το πρωι βρηκαμε τμημα της ψευδοροφης να εχει διαλυθει και το σαλονι μεσα στα νερα και τα δυο 801 βρεγμενα. Ετυχως τα υπολοιπα μηχανηματα ηχου δεν βραχηκαν ενω ενας δευτερευων υπολογιστης τα ειδε ολα οπως και το Flash για αυτο την φωτογραφια την εβγαλα με φως απο εναν φακο !
Την καλημερα μου. Το πιο δυσκολο ειναι ν αποφασισεις πως θα επισκευασθει η οροφη με τα κεραμιδια και την ψευδοροφη ουτωστε στην επομενο πολυ δυνατο αερα ν αντεξουν. Παντως μου ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβω πως εγινε και καταστραφηκε η ψευδοροφη. Καλη δυναμη!
 

Μηνύματα
462
Reaction score
1.585
Την καλημερα μου. Το πιο δυσκολο ειναι ν αποφασισεις πως θα επισκευασθει η οροφη με τα κεραμιδια και την ψευδοροφη ουτωστε στην επομενο πολυ δυνατο αερα ν αντεξουν. Παντως μου ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβω πως εγινε και καταστραφηκε η ψευδοροφη. Καλη δυναμη!
Δεν καταλαβα ουτε εγω την ωρα εκεινη τι γινοταν, ενα τμημα του σπιτιου εχει μονο κεραμυδια και εμεις ειμαστε εκεινη την ωρα στο σπιτι που καλυπτεται με πλακα. Ο θορυβος που εκανε ηταν απεριγραπτος.

Εκεινη την ωρα εβρεχε πολυ δυνατα και εριχνε κεραυνους διπλα μας διαλυσε μια αποθηκουλα πραγμα που την αλλη μερα ειδαμε και πολλα κλαδια απο που ψηλα δεντρα, ενα τεραστιο κλαδι απο ευκαλυπτο που επεσε στον δρομο και που ευτυχως δεν χτυπησε κανεναν.

Το σπιτι δεν ειναι δικο μου αλλα επικευαστηκε γρηγορα.

Τετοια κλαδια γεμισε ο τοπος ...

_DSC9799.jpg
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.267
Μηνύματα
2.969.310
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti
Top