- Reaction score
- 135.821
Αλλού πήγαινε, έφυγε τώρα γεια
Last edited:
Στο thread για το δικάναλο ήρθες να φλεξάρεις για την κεραμική;σε 4' ξαναγυάλισε όλο απ'ακρη σ'ακρη.
Το πρόλαβα! Ελπίζω να έχει αυτόνομη οδήγηση, γιατί δε σε βλέπω να μπορείς να οδηγήσεις! Εδώ θάβουμε το δικάναλο, όχι τα ηλεκτρικά.Αλλού πήγαινε, έφυγε τώρα γεια
Γνωστός και ως Καραμπόλας.Προτιμώ να μπορώ να παίξω σε μεγαλύτερο rt και να μου δώσει η ανάκλαση το 3d στη μουσική και την ατμόσφαιρα. Μου φαίνεται πιο ξεκούραστη και cosy λύση
Συμφωνώ, στο σπίτι μας έρχεται πάντα πρώτη η άνεση, τα γούστα και μετά η by the book προσέγγιση..
Πολλές προϋποθέσεις και πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις σε χρήμα και χώρο για να πετύχεις σωστό αποτέλεσμα στο πολυκαναλο και μπορεί και να κουράσει . Προτιμώ να μπορώ να παίξω σε μεγαλύτερο rt και να μου δώσει η ανάκλαση το 3d στη μουσική και την ατμόσφαιρα. Μου φαίνεται πιο ξεκούραστη και cosy λύση . Είναι θέμα γούστου.
Γουάι νοτ ?Γνωστός και ως Καραμπόλας.
Που να ξέρω; Ο Τειρεσίας είμαι;Χρωστάμε πουθενά?
Πουλάκια μου, πετάγεστε ένα ένα. Έπρεπε να ξεκινήσω εγώ ε;στο σπίτι μας έρχεται πάντα πρώτη η άνεση, τα γούστα και μετά η by the book προσέγγιση..
Ο καθενας βλεπει απ την δικη του οπτικη γωνια το θεμα του σπιτιου του.Συμφωνώ, στο σπίτι μας έρχεται πάντα πρώτη η άνεση, τα γούστα και μετά η by the book προσέγγιση..
...
Αυτός πάλι ο πόνος για την τσέπη εμφανίζεται μόνον στο πολυκαναλοΣυμφωνώ, στο σπίτι μας έρχεται πάντα πρώτη η άνεση, τα γούστα και μετά η by the book προσέγγιση..
Αν σ' αρέσ'..
Αντέχει η τσέπησ' και ο χώρος..
Δεν σε κουράζει το όλο κομμάτι της μελέτης ή της περιστοίχισης από ηχεία..
Πολυκάναλο it is..
Ανέφικτο, καθώς δεν μπορείς να γνωρίζεις πολλά πράγματα όπως τα όρια και τις κόκκινες γραμμές του. Το μόνο που θα κάνεις είναι να στήσεις ένα πολυκάναλο για άλλον σύμφωνα με τα δικά δεδομένα.Πες μου πόσα λεφτά έχωσες όλα αυτά τα χρόνια για δικάναλο και θα σε φτιάξω πολυκαναλο με λιγότερα
Υπάρχει "άνεση" και "'άνεση". Η δική σου έννοια της άνεσης μπορεί να είναι η απόλυτη παράνοια για κάποιον άλλον.Καθόλου δεν μειώθηκε η άνεσή μου με το πολυκαναλο.
Μήπως εννοείς αισθητική? Αν βάλει δλδ 4 ηχεία ύψους και πάνελ απορρόφησης στο ταβάνι ή και σε άλλα σημεία θα περιοριστεί η άνεσή του?Υπάρχει "άνεση" και "'άνεση". Η δική σου έννοια της άνεσης μπορεί να είναι η απόλυτη παράνοια για κάποιον άλλο.
Υπάρχει η άνεση αυτού που βάζει ηχεία ύψους σε βάσεις δαπέδου, αυτού που βάζει ηχεία δαπέδου σε όλο το bed, αυτού που βάζει όλα τα sides & surrounds πάνω ή δίπλα σε διαδρόμους. Υπάρχει και αυτός που τα ακούει όλα αυτά και του γυρνούν τα μάτια.Μήπως εννοείς αισθητική? Αν βάλει δλδ 4 ηχεία ύψους και πάνελ απορρόφησης στο ταβάνι ή και σε άλλα σημεία θα περιοριστεί η άνεσή του?
Ή ας πούμε η τοποθέτηση ηχειων on wall τι αντίκτυπο θα έχει στην άνεσή του?
Συμφωνώ, άλλωστε αυτό είναι και το χομπυ ορισμένων, να αλλάζουν συσκευές και ηχεία σαν τα πουκάμισα για να κορδωνονται στον κύκλο τους ότι πέρασαν πολλά ηχεία από τον χώρο τους. Να διηγούνται ιστορίες από την εποχή που είχαν τα τάδε ηχεία κτλπ.Υπάρχει και η άνεση στις αλλαγές, στις τράμπες.
Στο δικάναλο πιο εύκολο είναι να αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο ηχεία.
Ενώ δεν μπορείς να στήνεις και να ξεστήνεις πολυκάναλο, ούτε να κάνεις τράμπες και αλλαγές.
αν ασχολείσαι "όλα αυτά τα χρόνια" με πολυκάναλο, δεν έχεις χαλάσει λεφτά?Πες μου πόσα λεφτά έχωσες όλα αυτά τα χρόνια για δικάναλο και θα σε φτιάξω πολυκαναλο με λιγότερα
Εξαρτάται τι σόι πολυκαναλος είναι. Ο @JOHN MARKOU για παράδειγμα τα έχει ακόμηαν ασχολείσαι "όλα αυτά τα χρόνια" με πολυκάναλο, δεν έχεις χαλάσει λεφτά?
πήρες κάτι πριν 10-20 χρόνια και το 'χεις ακόμη?
το τι κάναμε τα προηγούμενα χρόνια δεν έχει σημασία, αν εμπλέξουμε το χρήμα (και σωστά το εμπλέκουμε) στην κουβέντα, η ερώτηση είναι "με τόσα τι στήνω? να πάω δικάναλο ή πολυκάναλο?"