- Reaction score
- 12.739
Σε πμ παρακαλώ
(και σε εμένα)
(και σε εμένα)
Δεν θα σου έστελνα σένα, έχει χάρη που συμπαθώ τον κουμπάροςΣε πμ παρακαλώ
(και σε εμένα)
Ρώτησα και εψέ, για πείτε όσοι γνωρίζεται, αξίζει ή πεταμένα λεφτά?Γίνετε πολύς λόγος για γραμμικό τροφοδοτικό στη Α6 σειρά, τι γνώμη έχετε.
Θα κάνει όντως διαφορά στο στάδιο του dac?
Διάβασε τα important notices έχει κάποιες παρατηρήσεις για τους δισκους SSD αλλά και θερμότητα π.χ αν χρησιμοποιεις 2 δίσκους στα usb's θέλει οπωσδήποτε τροφοδοσία εξωτερική ο ένας και καλό είναι να είναι ελεγχόμενος ο χώρος στη θερμοκρασία προφανώς ζεσταίνεται πολύ. Κάτσε εκεί που είσαι !Ρώτησα και εψέ, για πείτε όσοι γνωρίζεται, αξίζει ή πεταμένα λεφτά?
LPS for eversolo DMP-A6 | Beatechnik
www.beatechnik.com
Να πω την αλήθεια και εγώ ψήνομαι αλλά με προβληματίζει ότι είναι τρίτη χώρα, το κόστος τελωνείουΡώτησα και εψέ, για πείτε όσοι γνωρίζεται, αξίζει ή πεταμένα λεφτά?
LPS for eversolo DMP-A6 | Beatechnik
www.beatechnik.com
Δεν έχω γνώμη και δεν μου έχει αναφέρει κάποιος χρήστης κάτι. Πέραν του ότι θα το επιθυμούσαν.Εεε αυτό είναι κατανοητό, δεν χρειάζεται επισήμανση.
Να σε ρωτήσω, για το γραμμικό τροφοδοτικό beatechnik έχεις κάποια γνώμη?
Είναι σχετικά νωρίς, πιστεύω σε λίγο καιρό θα έχουμε αναφορές.
Σε άλλα νέα, του έβαλα ένα καλωδιάκι ρεύματος, πήρε 5hp τροχό
Τι ήθελες και με το θύμισες εψές, σήμερα όλη μέρα γυρνούσε στο μυαλόμ, πέρασα μετά τη δλειά και το πήρα, προς το παρόν έδωσε αλλά 2hp & 5 άλογα από το καλώδιο είμαστε στα 7hp σύνολο. Άμα ρονταριστεί με είπαν ότι θα δώσει κανά δγιό άλογα ακόμα