Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.906
Κρίμα, έλεγα να με το έδινες για καμιά εξόρμηση εδώ σαπάν, να δει και λίγο χαρά στα σκέλιατ :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.906
Μου ήρθε η ενημέρωση από το coros για τα πεπραγμένα του 2023... Κατάθλιψη με έπιασε....
Χάθηκε να μου λέει πόσα κιλά πρόβατο έφαγα?
Μήτσου, όλοι οι χοντρούληδες είστε γλυκούληδες και συμπαθείς, είναι και αυτό ένα προτέρημα!! :lolsign:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.785
Ε όχι, δεν έχω φτάσει ποτέ τριψήφιο, αλλά για το βάρος μου είμαι... μάλλον κοντός. 🤔

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.906
Σήμερα τελευταία προπόνηση του χρόνου, οι συνθήκες εδώ σαπάν δεν ευνοούσαν ντίπ για προπόνηση αλλά ντύθηκα και βγήκα με καλή παρέα, κυρίως για μασλάτη (κουβέντα).
Καλή χρονιά σε όλους, υγεία εύχομαι μαναχά!!
Screenshot_2023-12-31-16-40-02-883_com.strava-edit.jpg

Αυτά για φέτος.

Screenshot_2023-12-31-16-41-47-910_com.strava-edit.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.906
Το τελευταίο καιρό ξεκίνησα να έχω θέμα με τη μεσαία τριβή, ως φαίνεται τα κεραμικά ρουλεμάν και λόγο της ιδιαιτερότητας που μπαίνει η δύναμη φθείρονται γρήγορα.
inside-bearings.jpg

Ψάχνοντας έπεσα πάνω σε ρουλεμάν γωνιακή επαφής, πιστεύω πως θα είναι καλή περίπτωση για τη μεσαία τριβή, θα κρατήσω το σώμα της moquai και θα αλλάξω μαναχά τα ρουλεμάν, σε αυτές τις διαστάσεις βγάζει η enduro τα παρακάτ ρουλεμάν
enduro-bearings-XD15-bottom-brackets-get-new-bearing-options02.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.906
Δύσκολο Σώτο :rolleyes:
Τζόγο δεν έχω ακόμα, λογικά όμως οι μπίλιες έχουν κρατήρες παντού και πλέον δεν περιστρέφετε ο βραχίονας όπως θα έπρεπε, φρενάρει στη κίνηση με το χέρι

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.906
Γιατί τι νόμιζες ότι πήραμε?
Ωστόσο το σώμα είναι αξιοπρεπής κατασκευή, του αλλάζεις δγιό ρουλεμάν και είσαι κύριος.
Τώρα όσον αφορά εταιρίες που βγάζουν κεραμικές μπίλιες άλλης θερμικής επεξεργασίας, πχιο λείες, πχιο ανθεκτικές και στοιχίζουν 100€ το ένα, 200€ τα δύο που χρειάζονται, με αφήνουν παντελώς αδιάφορο.
Θεωρώ πως στη συγκεκριμένη υλοποίηση με τα βάτ που μπαίνουν ότι είναι καλύτερα τα ρουλεμάν με μεταλλικές μπίλιες.
Στη τελική όλα τα πράματα φθείρονται,για δγιό χρόνια που έβγαλαν τα κεραμικά ρουλεμαν της moquai, μαζί με το σώμα στα 72€, τα αξίζει και με το παραπάν!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members
38.301
Νεότερο μέλος
902 TV