Εδώ τρέχουμε

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.129
Ναι, αλλά εσύ δεν είσαι άνθρωπος.
Στο ποδήλατο, σε ανηφόρα και με φίλους μου το λένε συχνά, εγώ πιάνω κουβέντα και δεν με μιλάει άνθρωπος. Στη αρχή νόμιζα ότι δεν με γουστάρουν, μετά κατάλαβα ότι δεν μπορούν να μιλήσουν :roflmao:

Reaction score
6.483

Reaction score
5.403
Περαστικά. Τεστ γιατί έκανες;
Για να πάω το βράδυ σε τραπεζι... Αλλά θα πάω νωρίς για ύπνο τελικά δε γ@μιεται...
Αν ρωτάς για συμπτώματα, εχθές είχα έναν ελαφρύ πονοκέφαλο, ίδιο με αυτό που έχω όταν δεν πίνω καφέ έως τις 11....

Reaction score
1.951
Καλή Χρονιά, συντρέχτες και μη! Η χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά δρομικά και τα καλύτερα έρχονται!

Attachments

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.129
Καλή χρονιά!!
Πύραυλος είσαι!!

Και εγώ έκανα κάτι αντίστοιχο σήμερα για να με μπει ποδηλατικά καλά το νέο έτος.
Screenshot_2024-01-01-19-10-36-517_com.strava-edit.jpg

Reaction score
1.951
Καλή χρονιά!!
Πύραυλος είσαι!!

Και εγώ έκανα κάτι αντίστοιχο σήμερα για να με μπει ποδηλατικά καλά το νέο έτος. View attachment 317329
Ωραιος! Μα υπάρχει καλύτερος τρόπος να μπει η νέα χρονιά; Ασε που δημιουργείς και το θερμιδικό έλλειμα που χρειάζονται οι μέρες και τρως χωρίς τυψεις!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.129
Φάτους όλους κρόκ!!
Με είπε ένα πουλάκι για 3 ήμερο ποδηλατικής ταλαίπας, ετοιμάσου να ζήσουμε μεγάλες στιγμές :biggrin:
Εμένα δεν με νοιάζει, κοιμάμαι και καταεί, εσένα τι θα σε κάνουμε που με θες 5άστερο :roflmao:

Reaction score
2.324
Φάτους όλους κρόκ!!
Με είπε ένα πουλάκι για 3 ήμερο ποδηλατικής ταλαίπας, ετοιμάσου να ζήσουμε μεγάλες στιγμές :biggrin:
Εμένα δεν με νοιάζει, κοιμάμαι και καταεί, εσένα τι θα σε κάνουμε που με θες 5άστερο :roflmao:
Κάντο 6ήμερο. Να θα είναι κάτι μεγάλο. Καλή χρονιά!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof