Marantz AV10 ή Denon Α1Η?

Marantz AV10 ή Denon AVR-A1H

• Marantz AV10

Votes: 6 50,0%
  • Denon A1H

Votes: 6 50,0%
  • Άλλο (δικαιολογήστε στο κείμενο)

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    12
Reaction score
1
Preamplifier mode:
- All of the speakers are connected using an external power amplifier and this unit is used as a preamplifier.
- You can connect speakers for up to 17.1- channels for MAIN ZONE. The pre-out output automatically switches for playing back up to 15.1-channels in accordance with the input signals and sound mode when 17.1-channel speakers are installed.

Rated output:
Unbalanced RCA pre-output: 1.2 V
Balanced XLR pre-output: 2.4 V

Εγχειρίδιο λειτουργίας, αυτός ο άγνωστος. 🙄
Το εγχειρίδιο το έχω δει, αλλά δεν απαντάει στο ερώτημα του αν αυξάνεται το unbalanced pre-out όταν είσαι σε Preamp mode.

Αντίστοιχα, στον 6700h αναφέρει τα 1.2v output και δεν αναφέρει πουθενά ότι σε preamp mode βγάζει μέχρι 4v.. (https://manuals.denon.com/AVRX6700H/NA/EN/GFNFSYbsjxinov.php )

Αυτό το λένε οι Αμίρηδες κλπ.

Οπότε το manual δεν ήταν άγνωστος - απλώς δεν είναι χρήσιμο εν προκειμένω..

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.742
Η δημοσίευσή μου ήταν απάντηση προς τον αγαπημένο μας πιλότο, όχι το δικό σου ερώτημα περί τάσης εξόδου.

Το εγχειρίδιο πάντως απαντά σίγουρα στο ερώτημα "απενεργοποιώ τα κανάλια ξεχωριστά ή όλα μαζί", όπου στην προκειμένη περίπτωση ισχύει το δεύτερο - παραδόξως θα προσέθετα, αφού στα μικρότερα μοντέλα (πχ 4800, 6800) υπάρχει η δυνατότητα για ανά ζεύγος καναλιών απενεργοποίηση.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.909
Η δημοσίευσή μου ήταν απάντηση προς τον αγαπημένο μας πιλότο, όχι το δικό σου ερώτημα περί τάσης εξόδου.

Το εγχειρίδιο πάντως απαντά σίγουρα στο ερώτημα "απενεργοποιώ τα κανάλια ξεχωριστά ή όλα μαζί", όπου στην προκειμένη περίπτωση ισχύει το δεύτερο - παραδόξως θα προσέθετα, αφού στα μικρότερα μοντέλα (πχ 4800, 6800) υπάρχει η δυνατότητα για ανά ζεύγος καναλιών απενεργοποίηση.
Απεναντίας , στον Α1 τα κανάλια απενεργοποιούνται ένα ένα , και όχι όλα μαζί. Ενα feature που έχει τονίσει και ο de la salla, και το ζητούσαν όλοι εδώ και καιρό.
Στους πιο μικρούς πάνε όλα μαζί ή ανά ζεύγη.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.742
Μα τον Τουτατή, ο πιλότος ίσως έχει δίκιο! Υπάρχει κι άλλο mode ονόματι custom:

Custom:
The internal amplifier of this unit is assigned as desired.
You can connect speakers for up to 17.1-channels for MAIN ZONE.
Από το εγχειρίδιο δε γίνεται σαφές αν το κάθε κανάλι μπορεί να δουλέψει μόνο ως preout βέβαια.

Δεν έχω παρακολουθήσει τα βίντεα (sic), αν ο Gene το έχει αναφέρει μαζί με τους εκπροσώπους της Masimo τότε πάω πάσο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.909
Τελικά είναι τουτατής ή τουτάτης ?
Επίσης να έχεις υπ όψην σου ότι ο πιλότος ΔΕΝ έχει πάντα δίκιο.

edited :biggrin:

Last edited by a moderator:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.742
Επειδή λοιπόν ο πιλότος δεν έχει πάντα δίκιο, τελικά στον A1H τα κανάλια απενεργοποιούνται ανά ζεύγος (και το κεντρικό ξεχωριστά), όπως στους 4800/6800.

Manual speaker setup.png

(με τη βοήθεια μέλους άλλου forum)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.909
Φυσικά και πάνε ανά ζεύγος.
Απόλυτα λογικό . Τι ήθελες δλδ , το ένα surround back , να το έχει ο Α1Η και το άλλο σε τελικό ?
Μην λέμε τρελαμάρες .
Αυτά δεν τα κάνει ούτε ο δικός μου , που είναι και prepro.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan