- Reaction score
- 19.439
Ήδη έκανες βλέπω. Εσβησες ένα πόστ που απάντησα στον Μπαρλά. Τι θίχτηκες το πολιτικάλ κορέκτ σου για τον οικοδόμο απο τον Πειραιά ;Αν χρειαστεί, φυσικά.
Ήδη έκανες βλέπω. Εσβησες ένα πόστ που απάντησα στον Μπαρλά. Τι θίχτηκες το πολιτικάλ κορέκτ σου για τον οικοδόμο απο τον Πειραιά ;Αν χρειαστεί, φυσικά.
@vlasis βάζε τόνους σε παρακαλώ!Ωραια ντισκια που ιδρωναμε στα πατωματα στις δισκοτεξξξ καποτεςςςς
20 ΚW. Άκου 20 MW. Τι έγραψα τι άνθρωπος ;@JOHN MARKOU
John έχεις φύσημα στο τρίτο πρόγραμμα ; Είναι εδώ και αρκετές ημέρες που έχω φύσημα (πολύ - αρκετά περισσότερο απο το συνηθισμένο) και μου έχει σπάσει τα νεύρα (φυσικά στο mono εξαφανίζεται). Παλιότερα δεν είχα ή μάλλον είχα λίγο.
Περίεργο καθώς απο τον ίδιο αναμεταδοτη είναι , την ίδια ισχύ (20 MW) , την ίδια κεραία με το πρώτο, δεύτερο κλπ προγράμματα της ΕΡΤ τα οποία τα πιάνω τέλεια και σε σήμα και σε ησυχία.
Εαν δεν έχει τύχει να ακούσεις πρόσφατα Τρίτο άνοιξε κάποια στιγμή να μου επιβεβαιώσεις τι ακούς απο θέμα φυσήματος. Όχι το πολύ βράδυ η δοκιμή σου γιατί το φύσημα καταλαγιάζει αρκετά τότε. Καλύτερα κατά την διάρκεια της ημέρας και ιδιαίτερα μεσημέρι πρός απόγευμα μέχρι το βράδυ στις οκτώ.
Thanks.Στην 90,9 mhz παίζει μία χαρά. Στην 95,6 έχει φύσημα αρκετό και πιό χαμηλό σήμα . Στα 3 από τα πέντε.
Ναι ήθελα να στο ρωτήσω αυτό. ΟΚ.Η Πάρνηθα είναι ακριβώς από πάνω μου δεν νομίζω να την πιάνω.
Ναι κατάλαβα. Απλώς έχεις δίκιο και για το ότι είσαι απο κάτω.Οτι σου έγραψα . 90,9 άριστο , 95,6 αδύναμο με φύσημα.