Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
19.439
Αν χρειαστεί, φυσικά.
Ήδη έκανες βλέπω. Εσβησες ένα πόστ που απάντησα στον Μπαρλά. Τι θίχτηκες το πολιτικάλ κορέκτ σου για τον οικοδόμο απο τον Πειραιά ;

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.751
Ο παροξυσμός καλά κρατεί, βλέπω...

Δε διέγραψα εγώ τη δημοσίευση που αναφέρεις, αλλά δεν έχει σημασία, με έχεις άχτι. Η εδώ δημοσίευση διαγράφηκε όντως από εμένα με warning.

Στο καλό!

Reaction score
19.439
@JOHN MARKOU

John έχεις φύσημα στο τρίτο πρόγραμμα ; Είναι εδώ και αρκετές ημέρες που έχω φύσημα (πολύ - αρκετά περισσότερο απο το συνηθισμένο) και μου έχει σπάσει τα νεύρα (φυσικά στο mono εξαφανίζεται). Παλιότερα δεν είχα ή μάλλον είχα λίγο.

Περίεργο καθώς απο τον ίδιο αναμεταδοτη είναι , την ίδια ισχύ (20 MW) , την ίδια κεραία με το πρώτο, δεύτερο κλπ προγράμματα της ΕΡΤ τα οποία τα πιάνω τέλεια και σε σήμα και σε ησυχία.

Εαν δεν έχει τύχει να ακούσεις πρόσφατα Τρίτο άνοιξε κάποια στιγμή να μου επιβεβαιώσεις τι ακούς απο θέμα φυσήματος. Όχι το πολύ βράδυ η δοκιμή σου γιατί το φύσημα καταλαγιάζει αρκετά τότε. Καλύτερα κατά την διάρκεια της ημέρας και ιδιαίτερα μεσημέρι πρός απόγευμα μέχρι το βράδυ στις οκτώ.

Reaction score
19.439
@JOHN MARKOU

John έχεις φύσημα στο τρίτο πρόγραμμα ; Είναι εδώ και αρκετές ημέρες που έχω φύσημα (πολύ - αρκετά περισσότερο απο το συνηθισμένο) και μου έχει σπάσει τα νεύρα (φυσικά στο mono εξαφανίζεται). Παλιότερα δεν είχα ή μάλλον είχα λίγο.

Περίεργο καθώς απο τον ίδιο αναμεταδοτη είναι , την ίδια ισχύ (20 MW) , την ίδια κεραία με το πρώτο, δεύτερο κλπ προγράμματα της ΕΡΤ τα οποία τα πιάνω τέλεια και σε σήμα και σε ησυχία.

Εαν δεν έχει τύχει να ακούσεις πρόσφατα Τρίτο άνοιξε κάποια στιγμή να μου επιβεβαιώσεις τι ακούς απο θέμα φυσήματος. Όχι το πολύ βράδυ η δοκιμή σου γιατί το φύσημα καταλαγιάζει αρκετά τότε. Καλύτερα κατά την διάρκεια της ημέρας και ιδιαίτερα μεσημέρι πρός απόγευμα μέχρι το βράδυ στις οκτώ.
20 ΚW. Άκου 20 MW. Τι έγραψα τι άνθρωπος ; :D

Δες φυσικά απο Πάρνηθα ΟΚ ; 95.6 δηλαδή.

Όχι Υμηττό, απο εκεί έχω παράσιτα και παραμόρφωση.
Στην 90,9 mhz παίζει μία χαρά. Στην 95,6 έχει φύσημα αρκετό και πιό χαμηλό σήμα . Στα 3 από τα πέντε.
Thanks.

Μαζί γράφαμε.

Reaction score
19.439
Οτι σου έγραψα . 90,9 άριστο , 95,6 αδύναμο με φύσημα.
Ναι κατάλαβα. Απλώς έχεις δίκιο και για το ότι είσαι απο κάτω.

Παλιά τον έπιανες έστω κάπως καλύτερα ; Θυμάσαι ; Μάλλον όχι ε ; Ήσουν συντονισμένος πάντα Υμηττό.

Τεσπά θα περιμένω να το φτιάξουνε κάποια στιγμή χα χα.

Reaction score
19.439
@marlboro εσυ ;

Μπορείς να τσεκάρεις αυτό για το τρίτο πρόγραμμα που ρωτάω ; Όποτε μπορέσεις ... αλλά στα κοντά ..πρίν το φτιάξουνε.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.958
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid