kalitsouni
Ακουστικά
- Reaction score
- 10.130
Μπλε!!!! Ακούτε admins!!! ???
Γιατί μπλε; Δε σου αρέσει φούξια με κίτρινα γράμματα;
Στην μικρή, μισή Κύπρο, του σκάρτου ενός εκατομμυρίου πληθυσμού, έχουμε εννιά (9) ιδιωτικά Πανεπιστήμια:Παρεμπιπτόντως, μιας και έχει γίνει κουβέντα για το πόσα δημόσια πανεπιστήμια χωράει ο τόπος, και για την ίδρυση τους και σχολών τους σκόρπια σε όλη την χώρα για να ικανοποιηθούν τοπικοί παράγοντες και κάτοικοι, αντίστοιχα, πόσα ιδιωτικά χωράει και πόσα θα ιδρυθούν άραγε;
πες Ζαίος σκουλ οφ εκονομικς να χαρεί
ιδρωτίλα, ποδαρίλα και ο ένας να ακουμπάει τον άλλο....ο Λάνθιμος ήταν μόνο η αρχή της Θεϊκής τιμωρίαςΑυτό πρέπει να το γιορτάσουμε !
όλα τα καλά έχει....αρκεί να μη του σπας τα @@... χα χαΘελω να πιστεύω στο "καλό" των ανθρώπων. Και αφού ο άνθρωπος δεν με ¨πειράζει¨ εμένα πορσωπικά .... ας είναι ότι θέλει.
Καλά κάνει, νορμάλ έτσι είμαι και εγώ και όλοι. χα χα Δεν είναι ανηθικότητα αυτό. Το αντίθετο.όλα τα καλά έχει....αρκεί να μη του σπας τα @@... χα χα
ωραία τοτε....συνεννοηθήκαμεΚαλά κάνει, νορμάλ έτσι είμαι και εγώ και όλοι. χα χα Δεν είναι ανηθικότητα αυτό. Το αντίθετο.
Δεν είμαι ανήθικος αλλά αηθικιστής.Ο @xfader είναι ηθικό στοιχείο.
Ναι το ξέρω. Αλλά να ξέρεις και το δεύτερο είσαι γιατί δεν έχεις καταλάβει ότι βαθιά φιλοσοφικά δεν υπάρχει ήθος που μπορεί να καθοριστεί απο τον άνθρωπο. Καθορίζεται απο αλλού (ακόμη το ψάχνουμε). Είσαι και λίγο μη "θρησκευτικός" (με την γενική έννοια της θρησκευτικότητας και πίστης σε κάτι, μην σου πάει το μυαλό μόνο στις θρησκείες) ή πνευματικός και αυτό δεν βοηθάει να καταλάβεις τι παίζεται σε αυτό το θέμα.Δεν είμαι ανήθικος αλλά αηθικιστής.
επαναλαμβάνω...Ναι το ξέρω. Αλλά να ξέρεις και το δεύτερο είσαι γιατί δεν έχεις καταλάβει ότι βαθιά φιλοσοφικά δεν υπάρχει ήθος που μπορεί να καθοριστεί απο τον άνθρωπο. Καθορίζεται απο άλλου (ακόμη το ψάχνουμε). Είσαι και λίγο μη "θρησκευτικός" (με την γενική έννοια της θρησκευτικότητας και πίστης σε κάτι, μην σου πάει το μυαλό μόνο στις θρησκείες) ή πνευματικός και αυτό δεν βοηθάει να καταλάβεις τι παίζεται σε αυτό το θέμα.
Βέβαια απο το να έχει κάποιος κάποια επικίνδυνη ιδεολογία ή πίστη ή ήθος ... καλύτερα να μην έχει καθόλου. Για αυτό και λέω είσαι ΟΚ και τίμιος με τον εαυτό σου και έχεις ανεπτυγμένο ένα κριτήριο μέχρι που μπορείς να φτάσεις και που όχι. Κρίμα όμως να μην τολμάς γιατί αυτό το κριτήριο και η τιμιότητα είναι σπάνιο χαρισμα και δεν θα έπρεπε να φοβάσαι. Ε, μάλλον έχεις "βολευτεί" λίγο. Δεν πειράζει θα έρθει η ζωη να σου το κατρρίψει με το ζόρι (για καλό ή για κακό). Είσαι και νεός πολύ.
όλα τα καλά έχει....αρκεί να μη του σπας τα @@... χα χα
Αυτά τα γουστάρει αφού. Στήνει αυτί και δείχνει ενδιαφέρον όταν μιλάνε κάποιες φίλες του, που πάνε σε γκρούπ θέραπις .... έχει πεί.επαναλαμβάνω...
εισαι φίλη του?Αυτά τα γουστάρει αφού. Στήνει αυτί και δείχνει ενδιαφέρον όταν μιλάνε κάποιες φίλες του, που πάνε σε γκρούπ θέραπις .... έχει πεί.
Φίλος, όχι φίλη.εισαι φίλη του?