- Reaction score
- 18.349
Δεν χρειάζεται να το ξέρει .... αλλά το ξέρει.Ο @xfader το ξέρει;
Δεν χρειάζεται να το ξέρει .... αλλά το ξέρει.Ο @xfader το ξέρει;
μετά από τόσα και τόσα χαιλίκια...τελικά απέκτησε στάλκερ από το αβουσαιτ....χαρούλες που θα κάνειΟ @xfader το ξέρει;
και κολλητός του θήβα....Πολύ cariolis αυτός ο xfader!
χθες ειχες πει 2 μηνες...Άντε μετά απο κανά μήνα πάλι.
2 μηνες είναι για εσάς. Για δυο τρείς τ;eσσερεις ανθρωπους είναι άλλο. Mεταξύ τους και ο Xfader.χθες ειχες πει 2 μηνες...
καλά θα πάει κ αυτόμεταξύ τους και ο Xfader.
Μην σε απασχολεί εσένα πως, τι και με ποιόν θα πάει καλά. Εσύ την δουλειά σου εκεί να σβήνεις πόστ χα χα μην ανακατεύεσαι όταν μιλάνε οι μεγάλοι.καλά θα πάει κ αυτό
Την αρχαιολογίαμ' δεν την αλλάζω με τίποτα..Καλη ωρα οτι επαθε η φωτογραφια απο το κινητα που πλεον φωτογραφικες μηχανες με εναλλαξιμους φακους κτλ εχει νοημα να χρησημοποιεις μονο αν εισαι επαγγελματιας, αν ασχολεισαι με καποιο πολυ εξειδικευμενο ειδος φωτογραφιας η αν εισαι πολυ σοβαρος ερασιτεχνης με πολυ παθος για τη φωτογραφια.
Εχω κι εγω μια τετοια σε ρολο back up αλλα η ποιοτητα κατασκευης της δεν ειναι για πολλα πολλα. Λαστιχενιο γκριπ, διακοπτες, κτλ, καμια σχεση με τις παλιοτερες Canon. Διαλυονται. Μαλλον θα σε αλλαξει αυτη απο μονη της πριν το αποφασισεις εσυ.
Δεν έχεις άδικο..Εχω κι εγω μια τετοια σε ρολο back up αλλα η ποιοτητα κατασκευης της δεν ειναι για πολλα πολλα. Λαστιχενιο γκριπ, διακοπτες, κτλ, καμια σχεση με τις παλιοτερες Canon. Διαλυονται. Μαλλον θα σε αλλαξει αυτη απο μονη της πριν το αποφασισεις εσυ.