JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.897
μέτα όπως λέμε meta material ?
by KEF ?
by KEF ?
Εντελώς, δεν ξέρς αυτό που λέει, το έξυπνο πλί από τη μύτη πχιάνεται?Γκασμάς είσαι παιδάκι μου ?
Αυτά είναι πχιο περίπλοκα, και σαφώς δυσκολότερο.Μόνο από ποδήλατα και ντεραγιέ ξέρς ?
Έχει και τίποτα άλλο?Θα παραγγείλω μία μπαταρία έξτρα και ένα σετ φίλτρων έξτρα για αρχή.
Εχω, πολύ καλή, ηλεκτρικιά!!να ανοίξω θέμα για ...οδοντόβουρτσα?
Ναι, βαρέθηκα 25 χρόνια τις Oral. Μόνο οι μπαταρίες βελτιώνονται, οι συσκευές παρέμεναν ίδιες μέχρι πρόσφατα που άλλαξαν ελαφρά την όψη (και αφαίρεσαν άλλα).να ανοίξω θέμα για ...οδοντόβουρτσα?
Το ίδιο, πέρυσι πήρα τη νέα oral με μπαταρία λιθίου, φορτίζει πχιο γρήγορα, είναι αρκετά πιο δυνατή η παλμική κίνηση και διαρκεί περισσότερο η μπαταρία, ευχαριστημένος είμαι σε σχέση με τις παλαιότερης τεχνολογίας.Ναι, βαρέθηκα 25 χρόνια τις Oral. Μόνο οι μπαταρίες βελτιώνονται, οι συσκευές παρέμεναν ίδιες μέχρι πρόσφατα που άλλαξαν ελαφρά την όψη (και αφαίρεσαν άλλα).
Ναι, μέχρι να πάρεις το κολλάει σκαλώνει κάπως, θέλει καλό πάτημα το κουμπίΧρηστάρα δοκίμασες μήπως να αφαιρέσεις την βούρτσα από το πλατύρυγχο στόμιο ?
Για να μη ξεχνάμε ποιος πρότεινε το συγκεκριμένο σκουπάκι.Πριν αγοράσεις οτιδήποτε πρέπει να το δεις και να το δοκιμάσεις.
Αγοράστε τη επαναφορτιζόμενη σκούπα χειρός SEA 20 από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα | STIHL
STIHL SEA 20 σκουπάκι καθαρισμου για τον εύκολο και αθόρυβο καθαρισμό μικρών περιοχών.www.stihl.gr