- Reaction score
- 83.774
To software είναι εξαιρετικά σημαντικό για αναπαραγωγή σε σπίτι.
Θέλετε να κάνουμε μια λίστα για ψήφισμα του στιλ :
ποιανού μέλους ηχοσυστημά έχετε καημό να δείτε?
Kefalas
Alexis
Thva
Dimis 777
n_Olympios
billpeppas
Γιατί τα CD Players, τα DVD/ SACD; Όπου αποφασίζει να μπει σοβαρά δημιουργεί θέμα. Και αν αυτό που βγάζει πάει μέχρι ένα σημείο έχει γίνει εσκεμμένα. Ξέρει που απευθύνεται. Και killer να βγάλει δεν θα το πάρει κανείς. Ότι συνέβη και με τα εξαιρετικά CD και αργότερα DVD Players των pioneer & Toshiba. Στην Ελλάδα άκουγαν Toshiba και γελούσαν.Ακόμη και η COLUMBIA TRISTAR SONY είναι.
Τι να λέμε.
Πάντα είχε την γνώση και τα εργαλεία η SONY να κάνει ότι θέλει.
Οταν παρουσίασε τους 9000ES κάπου στο 90 κάτι , όλοι είχαν μείνει με ανοικτό το στόμα , σαν χάνοι.
Δεν υπήρχαν μηχανήματα να τα ανταγωνιστούν . Οχι τους τελικούς , αλλά τον πρεπρο.
Να... κάτι τέτοιες φωτό βλέπω και σκέφτομαι "δικάναλο μέχρι να σβήσει ο ήλιος, που θα φτιάξω κλουβί με ηχεία για να μπω μέσα!"
Χωρις την ερευνα της Sony δεν θα υπηρχε digital video.Δεν έχετε ιδέα τι μηχανήματα βγάζει η SONY σε Pro Level.
Και προφανώς τι μπορεί να φέρει στα consumer electronics.
...
Tι να ξέρει άραγε η Sony.
SONY STR-AZ3000ESποιος ειναι ο βασικος SONY ΑV που κανει αυτα ;
Εντάξει στα DVD, Blu-Ray, SACD δεν την λες και επιτυχημένη.Γιατί τα CD Players, τα DVD/ SACD; Όπου αποφασίζει να μπει σοβαρά δημιουργεί θέμα. Και αν αυτό που βγάζει πάει μέχρι ένα σημείο έχει γίνει εσκεμμένα. Ξέρει που απευθύνεται. Και killer να βγάλει δεν θα το πάρει κανείς. Ότι συνέβη και με τα εξαιρετικά CD και αργότερα DVD Players των pioneer & Toshiba. Στην Ελλάδα άκουγαν Toshiba και γελούσαν.
Η ψυχολογία του αγοραστή είναι ίδια σε όλη την γκάμα προϊόντων. Από τα Supermarkets μέχρι τις ακριβές τηλεοράσεις, τα ηχεία κλπ. Έχεις απέναντι σου δύο ίδιους καφέδες, σε σχεδόν ίδια συσκευασία, με διαφορετικά ονόματα και μισή τιμή. Το ράφι με τον ακριβό θα αδειάσει, και ο φθηνός θα είναι εκεί.
ενας τετοιος (εχω XR tv) συνεργαζετε με fives or era300;
H SONY λέει ότι βλέπει τα Sonos. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Βρες το manual να διαβάσεις παραπάνω πράγματα.ενας τετοιος (εχω XR tv) συνεργαζετε με fives or era300;
Αυτα παθαινει οποιος διαβαζει μονο τις επικεφαλιδες.Να... κάτι τέτοιες φωτό βλέπω και σκέφτομαι "δικάναλο μέχρι να σβήσει ο ήλιος, που θα φτιάξω κλουβί με ηχεία για να μπω μέσα!"
Τόσες έχει και ο Anthem. Και αυτός τραγικός;Και να μην υπήρχαν τα WaveForming & ART, το να έχεις ακόμα, εν έτη 2024, μια, ή δύο παράλληλες θύρες sub out σε AV Receiver με 9+ κανάλια, είναι τραγικό.
Ένας από τους λόγους που δεν προτείνω anthem processor/avr.Τόσες έχει και ο Anthem. Και αυτός τραγικός;
Να πάρει Marantz - Denon ο κόσμος να κάνει δουλίτσα.
Μόνο αν μου τον χαρίζανε θα τον έβαζα, και αν. Δεν τους πάω μία, ας κάνουν παπάδες.
Τα πραγματα ειναι ετσι ακριβως ΑΛΛΑ, προτιμω να μου φερνει τα ηχεια εκει που πρεπει με σωστο time alignment (που το πετυχαινει στο 100% σε αντιθεση με ολους τους αλλους πλην Trinnov) και μετα ας μπω και στον κοπο να διορθωσω τα subs με ενα MiniDSP.Επίσης σημαντικό είναι να φέρνει τα subs καλά... που προς το παρόν ακούμε για μονή έξοδο sub και με λιτό management
αυτό είναι μεγάλο πισογύρισμα ακόμα και αν είσαι μερακλής και κοτσάρεις ένα miniDSP στην έξοδο του sub.
Τα πραγματα ειναι ετσι ακριβως ΑΛΛΑ, προτιμω να μου φερνει τα ηχεια εκει που πρεπει με σωστο time alignment (που το πετυχαινει στο 100% σε αντιθεση με ολους τους αλλους πλην Trinnov) και μετα ας μπω και στον κοπο να διορθωσω τα subs με ενα MiniDSP.
Για εμενα οι δυο τοπ Sony, o 5000 και ο 7000 ειναι μαλλον η καλυτερη επιλογη για οποιονδηποτε δεν εχει την δυνατοτητα να φτιαξει μια απολυτα συμμετρικη σφαιρα ιδιων ηχειων γυρω απο την MLP και δεν μπορει να παρει Trinnov.
Όχι.Έχει πρεπρο η Sony?