Kaτι τετοιο καταλαβαινω κι εγω... παρ ολο που εχει διαβαθμιση απο το 1-14 στην ουσια τα σκαλοπατια ειναι 2 το πολυ 3.Στην Teka μου που ξεκινά από 1/2, μετά 1-9, και μετά Ρ, υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις στάθμες, αλλά ουσιαστικά τα σκαλοπάτια είναι στο 5 και στο 7.
Εμενα εχει 0, μετα 1-5, μετα 8-10, ,μετα 14 και τελος το Ρ (αυτο υποθετω ειναι το τουρμπο ?) Κατι θα θελουν να μας πουν με αυτο το περιεργο ειδος αριθμησης αλλα δεν το εχω βρει ακομη.
Η αποδοση των ματιων φαινεται και οτπικα απο το μεγεθος καποιων διαγραμμισεων που εχουν, εχει ενα μικρο, 2 μεσαια και ενα μεγαλυτερο.
Αρα, απο οτι καταλαβαινω ολες λιγο πολυ με τον ιδιο τροπο αποδιδουν και για καλυτερο αποτελεσμα πας ειτε σε μαντεμι ειτε σε χοντρο πατο και οτι βρεξει...
Ενα αλλο εκνευριστικο χαρακτηριστικο, ειναι οτι τα σκευη γλιστρανε υπερβολικα πανω στο τζαμι οταν πας να τα ανακατεψεις και πρεπει να τα κρατας.
Επισης... ερχομαι απο κουζινα αεριου με φλογα, οποτε η ρυθμιση τωρα μου πεφτει καπως μεχρι να βρω που βραζει και που καιει...