Εδώ τρέχουμε

Reaction score
23.421

καινούρια διαδρομή ημιμαραθωνίου της Αθήνας
αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε.
η μεγάλη διαφορά είναι οτι δεν κατεβαίνουμε την Αλεξάνδρας , αντιθέτως ανεβαίνουμε Β. Σοφίας μέχρι Μεσογείων, όπου μέσω Μιχαλακοπούλου φτάνουμε στο ύψος του άλσους χωροφυλακής , αναστροφή - γιούρια κατηφόρα μαραθωνίου μέχρι Ακαδημίας , τέρμα κάτω Πατησίων όπου φτάνουμε στο περσινό σημείο αναστροφής στα Πατήσια, ξανά μανα πλατεία Συντάγματος (όπως πέρσι) και από Στήλες πάλι, ανεβαίνουμε μέχρι Ριζάρη , σαπάνω για Β. Σοφίας πάλι, ακαδημίας μέχρι την Ακαδημία , επιστροφή μαλιοκούβαρα από Πανεπιστημίου για τον τερματισμό.
αύριο ανοίγουν οι εγγραφές

Reaction score
23.421
έχει πιο πολλά μέτρα λογικά από πέρσι , ανεβαίνουμε σε υψηλότερο σημείο μέχρι το πάρκο και κάνουμε ένα ακόμα ανέβασμα Φειδιππίδου, ντάξει θα το πάμε γαμιόντας φέτος , θα φριξ του σκλί λέμε.
1:35:00 και κάτω , αλλιώς με κράζετε ελεύθερα

Reaction score
1.951
5ος Βυζαντινός Αγώνας. Πρώτος υπερμαραθώνιος η αλλιώς «Εισαγωγή στους υπερμαραθωνίους» όπως λένε και οι διοργανωτές. Στην εισαγωγή θα μείνω μάλλον. 😂

Δυσκολος αγώνας με 1000 υψομετρικό και πάνω απο 25χλμ ανηφόρικο δρομο που έφτανε μεχρι και κλιση 80. Απίστευτος αέρας που σε φρέναρε τελείως κάποιες στιγμές. Πήγε αρκετά καλά δεδομένου ότι τον πήγα σε ρυθμό προπόνησης, χωρίς tapering, χωρίς πλάνο διατροφικό κατά τη διάρκεια του αγώνα και γενικά χύμα στο κύμα. 51ος από τους 400 περίπου που συμμετείχαν. 100 δεν εμφανίστηκαν καν.@pankrok 😂

Attachments

Last edited:

Reaction score
23.421
μπράβο μαρή! εγώ με αυτόν τον αέρα και μόνο δεν θα έβγαινα από το σπίτι (δηλαδή βγήκα και ήταν όπως το περίμενα)
(τους 2 τους ξέρεις, τους άλλους 98 βρες)
είναι άλλος κόσμος εκεί όπως καταλαβαίνω, σουβλάκια και τσίπουρα στο 25, μιλάμε για μεγαλεία.

Reaction score
1.951
Απιστευτο κρίμα με τον Kelvin. Φαινόταν ότι θα ήταν ο πρώτος που θα έσπαγε το φράγμα των δύο ωρών σε επίσημο αγώνα. RIP

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.125
ρε πστμ 300χλμ την εβδομάδα έτρεχε, ας πήγαινε με τα πόδια.
τι να πεις...
Άμα είναι έτσι, ξεκίνα, τόσα χλμ. μας χωρίζουν, ξεκίνα με τα ποδάρια και θα σε σιάξω πιτούλα να φας :biggrin:

Reaction score
23.421
στα σχόλια του βίντεο, αναφέρθηκε η ιδέα να τρέξουμε ένα lr στις 2ώρες και 35 δευτερόλεπτα, ως αφιερωμένο στα επιτεύγματα του τεράστιου αυτού δρομέα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.474
ΟΚ, δεν είναι τρέξιμο, είναι περπάτημα - οπότε συγχωρέστε μου το off topic.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη Δευτέρα, όπου μεταξύ υποχρεώσεων, κατάφερα και ξέκλεψα ένα σαραντάλεπτο και έκανα έντονο περπάτημα στον πεζόδρομο της γειτονιάς μου. Ωραία ήταν, σκέφτομαι να το καθιερώσω, έστω κι αυτή τη μία φορά την εβδομάδα. :)

Κάπου, στην αποθήκη μου (@pankrok μην γελάς ρε! :biggrin: ), πρέπει να βρίσκεται ένα fitness tracker της Xiaomi. Θα το "ξεθάψω" και θα το φοράω κάθε φορά, έτσι για να έχω μια ένδειξη των βημάτων που κάνω καθώς και των καρδιακών παλμών.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.125
Άμα δεν βαριέμαι θα έρθω για καφέ, για τρέξιμο δεν έρχομαι, σε αγώνες δεν παίρνω ποτέ μέρος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.541
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106